VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 732
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Иво Танев: "Жана и в живота се държи така, сякаш светът е създаден заради нея".
Joy Е, има ли значение какво казва Танев...  Mr. Green   
Може би щеше да има, ако не беше влизал и той в къщата, но след като го гледахме и знаем със сигурност, че е доказано луд и егоистичен... вече няма!  Wink
Той не би позволил някой да "приватизира" света, след като е сигурен, че е създаден само и единствено за него...  Joy Joy Joy
В случая не е важно какъв е Танев. Важно е, че това което казва, е истина и потвърждение на това, което видяхме от Жана в къщата.

Joy Искаш да кажеш, че спокойно могат да си поделят света ли?  Peace

# 121
Танев беше много сърдит като го изкараха от ББ и каза, че не иска нищо общо с продукцията да има за в бъдеще...ноооо...  hahaha

# 122
Ето малко от Миглеа - за липсата на справедливост в обществото:

http://www.vbox7.com/play:c8ef76d75b

# 123
Какво е работила Миглена в чужбина? Стана ми интересно.
Деси може да е бременна от Тошко, видели сме, че има инструмент във ВИП брадър. Той сега ще апелира всички да я подкрепат и ще я направят победител.
Аз продължавам да не намирам Ирина за такова национално зло, каквото я описват форумите и ФБ. Играе както може, мисли тактики каквито може, не е пасивна, не е безлична, харесвам царското й поведение. Е, няма въздържанието на Миглена и често говори под диктовката на емоциите, но все пак няма и годините и опита на Миглена. С какво толкова ви бръкна в здравето Ирина - още се чудя?

# 124
  • София
Танев беше много сърдит като го изкараха от ББ и каза, че не иска нищо общо с продукцията да има за в бъдеще...ноооо...  hahaha
Този лозунг съм го пропуснала, но бях много изненадана , че след като се "разкри" в къщата, продължиха, а и продължават да го канят за коментари...   ooooh! ooooh! ooooh!

# 125
А той пък Иво Танев е цар на абсолютно безинтересните коментари, на мен винаги ми е бил много скучен. Убийте ме, ама предпочитам Тоцинка пред него.

# 126
Чакайте бре...как така ядрото било разбито...то нали беше съставено от Ирина и Баба Лили-по думите на бабата де Mr. Green Останалите, като Лара, са само неутрони, кръжащи около ядрото bowuu
Тъй че споко, ядрото си е там, и едната му част ще е там и до финала /за справка-кака Лили/.. Peace

# 127
Сега (чак) прочетох надписа над промото във фейса...  ooooh! Laughing
Цитат
Тази вечер ще видим... вълнуваща треска около Съквартирант в Къщата, стопените ледове между лагерите, които се изграждат наново и финалната дума на зрителите по време на номинациите. Бъдете готови, пристигаме точно в 20:00 часа по NOVA.

Какво според вас ще направят, че ние да решим, и какво и как ще решаваме?  Grinning

# 128
  • София
Е нали зрителите уж решаваха дали им е успешна мисията.

# 129
Е нали зрителите уж решаваха дали им е успешна мисията.

Това ми беше първата мисъл, но пише финалната дума за номинациите, не за мисията... та ми стана интересно.
Имало ли е в други сезони, нещо което да напомня на това?
Може пък просто така да е написано, объркващо, и да е за мисията всъщност..
И аз започвам да се "филмирам" вече Grinning

# 130
Имаше един откъс, в който Деси не се изказваше никак ласкаво за приятеля си. Искаше да се разделят. Бил я използвал. Ако е бременна от него, това ще промени ли отношението ѝ?

# 131
  • София
Аз продължавам да не намирам Ирина за такова национално зло, каквото я описват форумите и ФБ. Играе както може, мисли тактики каквито може, не е пасивна, не е безлична, харесвам царското й поведение. Е, няма въздържанието на Миглена и често говори под диктовката на емоциите, но все пак няма и годините и опита на Миглена. С какво толкова ви бръкна в здравето Ирина - още се чудя?
Под ЦАРСКО ( ooooh!) да не би да имаш предвид умението и да се обгражда с шутове (с главен шут Лара!) и великодушието с което раздава от хляба на мъжа си, почти като Мария Антоанета...  Joy
И във връзка с царственото изхранване с хляб, още Някого щях да спомена, но не искам да богохулствам...  Wink

# 132
Под ЦАРСКО ( ooooh!) да не би да имаш предвид умението и да се обгражда с шутове (с главен шут Лара!) и великодушието с което раздава от хляба на мъжа си, почти като Мария Антоанета...  Joy
И във връзка с царственото изхранване с хляб, още Някого щях да спомена, но не искам да богохулствам...  Wink

Егати и царицата! На нея салам, на другите - сух хляб. Joy Joy

Сега ще участва и зрителят, та да може Ирина да е номинирана и вероятно ще я изкарат. Не са очаквали такава масова ненавист към нея, по-добре е да я изкарат.

# 133
  • София
Сега (чак) прочетох надписа над промото във фейса...  ooooh! Laughing
Цитат
Тази вечер ще видим... вълнуваща треска около Съквартирант в Къщата, стопените ледове между лагерите, които се изграждат наново и финалната дума на зрителите по време на номинациите. Бъдете готови, пристигаме точно в 20:00 часа по NOVA.

Какво според вас ще направят, че ние да решим, и какво и как ще решаваме?  Grinning

Може зрителите да имат право да спасят един или пък да номинират един.  Laughing

# 134
Този лозунг съм го пропуснала, но бях много изненадана , че след като се "разкри" в къщата, продължиха, а и продължават да го канят за коментари...   ooooh! ooooh! ooooh!
Това неприятно човече даже няма нужда да си го гледал в ББ или да си го слушал как коментаторства. Предостатъчно беше днес да го чуеш как между "умните" си мисли подхвърля уж между другото: "Жана Дебелана". Sick Sick Sick Каза го поне два пъти, явно за да е сигурен, че се е чуло в ефир. Заприлича ми на злобно хлапе, готово винаги да залепи като прякор нечий физически недостатък. Sick

Общи условия

Активация на акаунт