VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 719
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Деси нали била в тоалетната с Алек Сандър.  Thinking Joy Joy hahaha hahaha

# 136
  • Испания

Скица!  Joy

# 137
O, да, много е зле Танев - Гала обявява, че ще видим реклами, другите мълчат, а Танев се изцепва след нея "ни в клин, ни в ръкав" - "Жана Дебелана"... Sick Sick Sick

# 138
  • София
Танев беше много сърдит като го изкараха от ББ и каза, че не иска нищо общо с продукцията да има за в бъдеще...ноооо...  hahaha
Този лозунг съм го пропуснала, но бях много изненадана , че след като се "разкри" в къщата, продължиха, а и продължават да го канят за коментари...   ooooh! ooooh! ooooh!
Това неприятно човече даже няма нужда да си го гледал в ББ или да си го слушал как коментаторства. Предостатъчно беше днес да го чуеш как между "умните" си мисли подхвърля уж между другото: "Жана Дебелана". Sick Sick Sick Каза го поне два пъти, явно за да е сигурен, че се е чуло в ефир. Заприлича ми на злобно хлапе, готово винаги да залепи като прякор нечий физически недостатък. Sick
Много си мила към него... този, трябва да бъде директно освидетелстван, а не да раздава присъди !  ooooh!

# 139
Аз продължавам да не намирам Ирина за такова национално зло, каквото я описват форумите и ФБ. Играе както може, мисли тактики каквито може, не е пасивна, не е безлична, харесвам царското й поведение. Е, няма въздържанието на Миглена и често говори под диктовката на емоциите, но все пак няма и годините и опита на Миглена. С какво толкова ви бръкна в здравето Ирина - още се чудя?
Под ЦАРСКО ( ooooh!) да не би да имаш предвид умението и да се обгражда с шутове (с главен шут Лара!) и великодушието с което раздава от хляба на мъжа си, почти като Мария Антоанета...  Joy
И във връзка с царственото изхранване с хляб, още Някого щях да спомена, но не искам да богохулствам...  Wink
И в този аспект, да. Има си антураж от всякакви хора, изпъква, изисква, маневрира както умее. За всеки случай не създава впечатление за игриво слугинче или пък капризна принцеса. Баш царско и лъвско е поведението й.

# 140
  • Пловдив

Аз продължавам да не намирам Ирина за такова национално зло, каквото я описват форумите и ФБ. Играе както може, мисли тактики каквито може, не е пасивна, не е безлична, харесвам царското й поведение. Е, няма въздържанието на Миглена и често говори под диктовката на емоциите, но все пак няма и годините и опита на Миглена. С какво толкова ви бръкна в здравето Ирина - още се чудя?
И аз това се чудя.Видях тук в темата да я наричат улична кучка и още ред други грозни епитети,употребени от жени към жена и се питам тези,които така яростно и грозно я осъждат по-добри ли са от нея?И за протокола изобщо не съм и фенка,просто не проумявам злобата,която се изсипва към човек,който нито познавате,нито ви пречи реално с нещо.

# 141
  • София
Под ЦАРСКО ( ooooh!) да не би да имаш предвид умението и да се обгражда с шутове (с главен шут Лара!) и великодушието с което раздава от хляба на мъжа си, почти като Мария Антоанета...  Joy
И във връзка с царственото изхранване с хляб, още Някого щях да спомена, но не искам да богохулствам...  Wink
И в този аспект, да. Има си антураж от всякакви хора, изпъква, изисква, маневрира както умее. За всеки случай не създава впечатление за игриво слугинче или пък капризна принцеса. Баш царско и лъвско е поведението й.
Предварително поднасям извинение, ако подозренията ми не са верни, но да не би да си част от този антураж...  Mr. Green
И да, права си, че го прави "както умее"...  Joy

# 142
Ирина ми прилича на любовницата на царя, която се изживява като царица. И това, че дели покоите с царя, не я прави автоматично царица. Имитира обноски, но рано или късно, плебейското в нея надделява.

# 143

Да, оправяха казанчето. Горкият Алек, сигурно е изтръпнал. Той напусна точно преди месец.  Simple Smile

# 144
  • Испания
Десислава е отново смешна. Излизат след 3 седмици и точно сега, и точно в ББ трябва да си прави тест за бременност.  Whistling

# 145
  • София

Да, оправяха казанчето. Горкият Алек, сигурно е изтръпнал. Той напусна точно преди месец.  Simple Smile

Разбира се,че са оправяли казанчето,не съм си помислила друго.  Naughty Thinking Joy

# 146
  • София
И аз това се чудя.Видях тук в темата да я наричат улична кучка и още ред други грозни епитети,употребени от жени към жена и се питам тези,които така яростно и грозно я осъждат по-добри ли са от нея?И за протокола изобщо не съм и фенка,просто не проумявам злобата,която се изсипва към човек,който нито познавате,нито ви пречи реално с нещо.
Явно в твоите уши "краварка", "фекалиите на Миглена", "диария гейт"  не са от "реда на грозните епитети"... ако си напрегна паметта ще изскочат и още "мили думи и квалификации", отправени от жена към жена... или според теб Ирина е мъжжж!?  /след "диария гейт" повторено стотици пъти от нея, си бях обещала, че ТОВА за мен вече ще си е Урина, ама хайде от мен да мине... но само засега...  Joy

# 147
Нищо царско не виждам в поведението на Ирина, точно обратното.
Ако трябва да я определя с една дума ще ми е много трудно.

# 148
Десетки, да не са и стотици, пъти беше обяснено тук защо и с какво дразни поведението на Ирина, и пак има недоразбрали Rolling Eyes
Не че трябва всички да са на едно мнение, но недоумявам защо постоянно се пита защо не се харесва Ирина. Ами да се чете какво се пише, белкем се вдене за какво иде реч Peace

# 149
  • Испания
Ако трябва да я определя с една дума ще ми е много трудно.

Аз имам /за себе си/ тази дума: отврат.  Sick Пък почитателките ѝ да скачат колкото искат.

Общи условия

Активация на акаунт