VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 966
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 150
А Надето с кого не е била ?

# 151
  • София
Бих искала да видя на номинации, а и да са изгонени последователността е без значение Надя, Михов, Боби и Христо  Mr. Green Твърде безлични, индиферентни и т.н. са ми тези люде. За сеира е хубаво да гледаме кака ви Лили, но вече без имунитет, ИринИ, Миглена и Роро. Пракака Лили ще смени сто пъти линията на поведение и ще я заболи, я десният колон, я нйкой друг орган. Гледах Лазара в  сутрешното предаване по Нова ТВ, какво да ви кажа куха конформистка. "Ми да често си сменям мненията  ooooh! " "Мигледа правеше някакви магии", усеща ли се, какви ги дрънка, а и съм сигурна, че е чела форумите и нагласата за нея. да беше свела малко глава, да се оправдае там нещо от сорта "затворена съм, изгубих реална представа за нещата", а то дрънка ли на кухо , та дрънка.

# 152
Винаги ме е учудвало защо една жена се хвали, че има топки и е повече мъж от мъжете.  Thinking
Уж еманципирана, уж силна личност. Защо просто не каже, че е силна, че отстоява позициите си, че се бори...

# 153
Аз продължавам да не намирам Ирина за такова национално зло, каквото я описват форумите и ФБ. Играе както може, мисли тактики каквито може, не е пасивна, не е безлична, харесвам царското й поведение. Е, няма въздържанието на Миглена и често говори под диктовката на емоциите, но все пак няма и годините и опита на Миглена. С какво толкова ви бръкна в здравето Ирина - още се чудя?
Под ЦАРСКО ( ooooh!) да не би да имаш предвид умението и да се обгражда с шутове (с главен шут Лара!) и великодушието с което раздава от хляба на мъжа си, почти като Мария Антоанета...  Joy
И във връзка с царственото изхранване с хляб, още Някого щях да спомена, но не искам да богохулствам...  Wink
И в този аспект, да. Има си антураж от всякакви хора, изпъква, изисква, маневрира както умее. За всеки случай не създава впечатление за игриво слугинче или пък капризна принцеса. Баш царско и лъвско е поведението й.

Да , бе да.  ooooh! Напротив –  ако притежаваше качествата, които толкова упорито ѝ приписваш Wink, то тогава не намирам  никакво обяснение за  нейното вторачване и следене на  провизиите - визирам случките с кашкавала и уискито – такава реакция (и то нееднократна)  изобщо не ми се връзва с  кралско поведение, а  говори по-скоро за  скъперничество или някакъв сиромашки манталитет. Постоянното натякване с повод и без повод, че някой „яде хляба на мъжа ми“  - също (друг въпрос е  тя  „де юре“ дали има мъж изобщо?). Тази прецизност,  с която си набелязва, „отстрелва“   и се вкопчва като удавник само в богати мъже също е показателна.  
Да,  съдейки по обвивката само, около всяка мазно говореща флегматична кифла може да ни се привиди царствено сияние,  но дали има нещо общо с реалния образ е съвсем друг въпрос.
Що на Миглена не ѝ хрумна да пита кой колко пъти си е отрязал кашкавал?   Thinking

# 154
Десетки, да не са и стотици, пъти беше обяснено тук защо и с какво дразни поведението на Ирина, и пак има недоразбрали Rolling Eyes
Не че трябва всички да са на едно мнение, но недоумявам защо постоянно се пита защо не се харесва Ирина. Ами да се чете какво се пише, белкем се вдене за какво иде реч Peace

Ако и предаването гледат, колкото и в темата четат, затова не им е ясно. Peace

# 155
Трябваше да има таблица кой кога и колко кашкавал си е отрязал, чи къ... За уискито друга таблица, човек.
И въобще не им вярвам, че нямат храна, защото всичките им шкафове и хладилник преливат от продукти, убедена съм, че тия вътре глад не са видели нито за секунда. Някои даже успяха да се освинят, това от оскъдицата сигурно...

# 156
Какво е работила Миглена в чужбина? Стана ми интересно.
Деси може да е бременна от Тошко, видели сме, че има инструмент във ВИП брадър. Той сега ще апелира всички да я подкрепат и ще я направят победител.
Аз продължавам да не намирам Ирина за такова национално зло, каквото я описват форумите и ФБ. Играе както може, мисли тактики каквито може, не е пасивна, не е безлична, харесвам царското й поведение. Е, няма въздържанието на Миглена и често говори под диктовката на емоциите, но все пак няма и годините и опита на Миглена. С какво толкова ви бръкна в здравето Ирина - още се чудя?

Ето за проекта на Миглена и Шанхай медиа груп.
http://miglena-angelova.com/?p=675

Колкото до Ирина... просто не виждам нищо истинско в нея. Всичко ми е едно фалшиво, заучено, клиширано. Предава ми едно усещане че казва, не каквото мисли, а каквото искаме да чуем, или би звучало добре в дадена ситуация. Не държи на позицията си, въпреки че това се опитва да втълпи. Примери... "Лара, ти си сменяш позицията на 15 мин, аз не съм такъв човек", точно толкова му трябваха на Биг брадър да я накара да смени нейната, и да участва в мисията  "диариягейт"...
''Миглена, аз те харесвам, нямам проблем с това което казваш, дори не мисля нещата които говоря",... 1-2 дни по-късно-"Баси фаворита дето имаме"
С Жана пък беше дъното, дори не ми се повтаря какво каза, но и с нея беше фурнаджийска лопата.
Не ми допада изкривената и представа за приятелство, в което трябва да си безличен и без право на избор, защото ако проявиш такъв ще си в немилост. Не знам какви точно и са ценностите, наистина не разбрах. Думите и действията и, не се препокриват. За мен  медийната Ирина, в голямата си част е една добре обмислена нейна измислица, според която тя се държи, действа и говори.... това щеше да мине в тесен кръг хора и приятели, (и най-вероятно минава) но при толкова голяма аудитория, и при възможноста всичко да се види и прочете многократно, някак не и се получава.
Аз не разбрах коя е Ирина. Освен злобата, желанието да контролира и интригите, съм сигурна че има и добри черти, никой не е само бял, или само черен, но тя постоянно е в роля, дори добротата и загриженноста и са някак изкуствени, и не мога да я харесам. Лъха ми на фалш от нея и това е, всякаш всичко е предварително репетирано.
Та така.. Simple Smile

# 157
Трябваше да има таблица кой кога и колко кашкавал си е отрязал, чи къ... За уискито друга таблица, човек.
И въобще не им вярвам, че нямат храна, защото всичките им шкафове и хладилник преливат от продукти, убедена съм, че тия вътре глад не са видели нито за секунда. Някои даже успяха да се освинят, това от оскъдицата сигурно...

И аз съм убедена в същото, но ББ продължава да повтаря "въпреки оскъдният си бюджет, съквартирантите..." Не е нужно да го казва във всяко издание, то се вижда колко "оскъдно" си преживяват вътре.

# 158
То с оскъдния бюджет повечето надхвърлиха 100 килА, а пък ако разполагаха с целия. 261uu

# 159
  • Русе/София
Понеже анкетата дава право да номинирам само 2,освен посочените Ирина и Роро,много бих искала да добавя  Ути и Торнев.Тези интелектуални и морални съдници,които толкова отстояват позиции,в които не се вписват с поведение.

# 160
То с оскъдния бюджет повечето надхвърлиха 100 килА, а пък ако разполагаха с целия. 261uu
Тогава дружно щяха да отидат в една труга телевизия и в едно друго предаване
TLC-"Моето 300 килограмово тяло"

# 161
Лилето е сигурен участник. Не ѝ стига нейната кошничка, та и другите подяжда с и без това "оскъдния" им бюджет. Че и на Миглена се сърди, защо и тя не прави като нея.Mr. Green

# 162
Повечето не заслужават да стигнат до финал, но такъв е състава , и така се развива сценария на , че мижитурките ще са там, а някой дори ще спечели.

# 163
Относно Ирина - наистина в стотици мнения е видно защо не е харесвана от повечето хора.  Cersei отново е аргументирала мнението на повечето от нас. Да, на никого нищо не е направила. Но когато се пънеш да те приемат като най-добрата в сума области, но думите не се покриват с дела.... Освен това, аз мисля, че в основата на всичко е така известната история с Иван. Вярно, хората се влюбват и разлюбват, не е тя с най-много мъже и бракове, но когато причиняваш това на приятелка - е, това вече много малко хора могат да го разберат и приемат. И от там си изграждаш едно мнение за този човек, и последвалите събития само ти дослагват впечатления за него, и се получава картинката, която виждаме в момента.

# 164
А Надето с кого не е била ?
Тихо, тихо, че сега ще дойде Бижу да те наругае, колко е просташко да коментираш нещо, на което не си била свидетел Tired

Общи условия

Активация на акаунт