VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 791
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
В началото аз също мислех,че ще спечели Жана заради гласуването от тийновете, но това беше преди хилядите и изцепки.  Rolling Eyes

# 1 051
Днес най-много се смях на "Страстите Емануелини" и " Инспектор ДрисЛьоьо"
 Joy

# 1 052
  • 221B Baker Street
Пропуснах да пиша за Емил К. - той нали остана без работа като водещ в тв7, сега работи ли някъде- възможно е и той да се надява на хранилка при Ванката... Mr. Green
Мне, при Халваджиян е този сезон, Пееш или лъжеш май, ама все тая, те са приятели с Ванко и ИринИ...

# 1 053
Калканджиева е платена, както и всички останали там. На хранилка са при продукцията.

От там нататък вече може да си говорим.

# 1 054
  • София
Лека нощ, дами!
Menina, щеше ми се да пиша реплика на поста ти, но не си струва.
лека нощ и на теб.

# 1 055
Жана можеше и да спечели, ако не си беше тръгнала.Най-голямата подкрепа беше за нея, когато гласуваха във фейсбук.
Да, имаше подкрепа, ама залагам, че ако сега има гласуване няма да е първа във ФБ лов-а.  smile3521

# 1 056
  • София
Еееее, знаем, че ББ е манипулатор, но защо не им каза кои са спасени сега, щеще да е по- интересно. И в петък да им каже, че Боби има най- много подкрепа. Физиономиите им - безценни. Но, това да е още в началото, да се гърчат до като излезе Роро, Ути, Торнев...

# 1 057
Лека нощ, дами!
Menina, щеше ми се да пиша реплика на поста ти, но не си струва.
лека нощ и на теб.

Остани, излез като победител, а не така...  Laughing  smile3534

# 1 058
Поздрав чалгари! А добър вечер!  wavey

Скрит текст:
От телефона съм и не мога да дам линк. Бих поздравила ядрото, с песента "Всичко се връща", на Емануела. Wink

# 1 059
  • София
Тази вечер ми стана жал за всички. С изключение на Рени, която просто живее в друга епоха и на Емануела, чието творчество прегледах и просто няма шанс някога да обикна.

Привидяло ли ми се е, или в темата наистина пише потребител с ник СРАЛО МЕЧЕ?! Shocked

# 1 060
Боби има най- много подкрепа.
Той има, сред мъжете, последно като гледах води яко там.

И според мен няма да си тръгне в петък. Ще имат матрЯл за чудене интлектуалцята.  Laughing

# 1 061
А, как лека нощ - ние те чакаме да ни натовариш на оборудваната по норматив пожарна!

П.П. Идея си нямам кой ще спечели, ама ако не спечели Ирина, не ми се мисли къде ще ходи да се търси. Но при всички случаи ще е досадно, шумно и публично.

# 1 062
От телефона съм и не мога да дам линк. Бих поздравила ядрото, с песента "Всичко се връща", на Емануела. Wink
Особено ако Ути ти готви, нали?  Laughing

Ето, да послушаме Емануела, чалгарчета:
Скрит текст:

# 1 063
Привидяло ли ми се е, или в темата наистина пише потребител с ник СРАЛО МЕЧЕ?! Shocked
Не ти се е  Laughing Laughing Много се смях! Crazy

# 1 064
  • Испания
Особено ако Ути ти готви, нали?  Laughing

Ето, да послушаме Емануела, чалгарчета:
Скрит текст:

Всичко се връща, да. И не е необходимо да е на Емануела.  Wink Друг я е изпял преди нея.

Общи условия

Активация на акаунт