VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 828
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Испания
Инспектор Дрисльольо.  hahaha

# 1 036
  • София
Аааа върховни са Бай Брадър, а Милица е фантастична!

По повод защитниците на Ирина, какво да кажа, на някои май не им е стигнало времето да си сложат венци от чесън на телевизорите......

# 1 037
Простаците "интелектуалци" в къщата се отличават от другите простаци по улицата, които слушат чалга само по самочувствието си и нереалистичната си оценка за себе си. А този вид простаци със самочувствие попринцип са наистина много опасни, защото понякога стават много агресивни, отстоявайки непоклатимите си принципи. И на мен като на Миглена понякога ми изгърмява бушона и ми идва да ги изпратя на кучето в ауспуха. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 038
  • София

По повод защитниците на Ирина, какво да кажа, на някои май не им е стигнало времето да си сложат венци от чесън на телевизорите......
Ирина Кашпировски ги е хипнотизирала.

# 1 039
В анкетата гласувах за Боби, не пускам СМС. Боби е възпитан, умерен, какво е виновен ,че е попаднал в този зверилник и няма общи допирни точки с тях!
Гласувах във ФБ за тримата от "нашето "ядро hahaha Миглена, Емануела и Боби.

С всяко предаване Миглена ми се издига в очите Peace много точна и реална оценка за събития и хора Peace

Деса наистина е простакеса smile3555 що за номинация Shocked
номинирам Миглена защото казала на Емануела.... ; защото Роро чул да си говорят...
Номинирай от лични съображения и впечатления, а не кой какво чул и ти казал... #Crazy

А Вальо и той-демонстрира неуважение към зрителите на Нова тв- излегнал се, кръстосал крака, сложил очила...

Миглена е класа- облекло, походка, стил на поведение, не могат да и стъпят на малкия нокът Mr. Green
Подкрепям всичко което каза bouquet Миглена просто едва ли си дава и реална представа колко позитиви ще й донесе участието в това предаване.
В моя идеален финал:
1-во място - Меги
2-ро място - Еми
3-то място - Боби

# 1 040
Кошлуков да посочи позитивния човек в къщата, на когото да симпатизираме  Rolling Eyes
На 'забавната' Ирина  hahaha

# 1 041
  • София

Подкрепям всичко което каза bouquet Миглена просто едва ли си дава и реална представа колко позитиви ще й донесе участието й в това предаване.
В моя идеален финал:
1-во място - Меги
2-ро място - Еми
3-то място - Боби

Интелигенцията ще се пос*ре от яд.

# 1 042
  • София

Ирина Кашпировски ги е хипнотизирала.

М да, права си.

# 1 043
Пропуснах да пиша за Емил К. - той нали остана без работа като водещ в тв7, сега работи ли някъде- възможно е и той да се надява на хранилка при Ванката... Mr. Green

# 1 044
  • Ямбол
Тук имаше много хора, които бяха убедени, че ще спечели Жана. какво стана с теорията им за конспирация. Нещо пак не работи връзката с главния.

# 1 045
Поздрав чалгари! А добър вечер!  wavey

Скрит текст:

# 1 046
  • 221B Baker Street
Тази реклама с Геро и Румен май е снимана в заведението на Кремена Халваджиян Once upon a time Biblioteka Градина... Някой ходил ли е там, да каже хубаво ли е...

# 1 047
  • На морето!
Женя е платен защитник на Емануела (мисля на всички е ясно), а Кошлуков е прав. Злобата и простотията са повсеместни- пример за това е политиката, отношенията на децата в училище и страницата на ВБ във ФБ. Зрителите се хранят с интрига, скандал, злоба и лицемерие и висшата форма на блаженство е, когато сочиш някого за готин, защото дразни умишлено и трови околните, а ти доволно поглъщаш помията от екрана и се чувстваш извисен.
Ох, добре че дойде в таз тема да го съобщиш на простите зрители. Знам, знам, ти не го гледаш. Stop Само минаваш от тук да ни поръсиш с мъдрост и да ни отвориш очите. Благодаря!
Не. Напротив- гледам внимателно моделите тук и там. Даваш ли си сметка, че тук се повтаря същата ситуация като в къщата. Няколко потребителя дават насока с опит за сарказъм и очакват вярното ехо да се задейства. Няма да посочвам кой на кого прилича- умно момиче си и ще се сетиш Wink

# 1 048
Тук имаше много хора, които бяха убедени, че ще спечели Жана. какво стана с теорията им за конспирация. Нещо пак не работи връзката с главния.
Кой ще спечели?

# 1 049
  • София
Жана можеше и да спечели, ако не си беше тръгнала.Най-голямата подкрепа беше за нея, когато гласуваха във фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт