VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 870
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Еееееееее, така исках да видя физиономията на стрина Гина/Ирина, като чуе резултатите.

# 976
Женя е платен защитник на Емануела (мисля на всички е ясно), а Кошлуков е прав. Злобата и простотията са повсеместни- пример за това е политиката, отношенията на децата в училище и страницата на ВБ във ФБ. Зрителите се хранят с интрига, скандал, злоба и лицемерие и висшата форма на блаженство е, когато сочиш някого за готин, защото дразни умишлено и трови околните, а ти доволно поглъщаш помията от екрана и се чувстваш извисен.
Ох, добре че дойде в таз тема да го съобщиш на простите зрители. Знам, знам, ти не го гледаш. Stop Само минаваш от тук да ни поръсиш с мъдрост и да ни отвориш очите. Благодаря!

# 977
  • София
Гласувах за Боби и Миглена. Бих гласувала за Емануела, но тя си има предостатъчно почитатели.
И аз, но не знам дали ще се прежаля за смс, искам да им кажат на живо какви са резултатите.

# 978
Надеждата, че ще им кажат в петък кой какъв вот е събрал ме крепи  Mr. Green

# 979
Много гласувания тази вечер, много нещо.
В нашата анкета гласувах за Борислав и "не".
Чакам Бай Брадъра.

# 980
  • Испания
Участието на Миглена = гледаемост на формата. Ако наистина ще вземе най-много пари, напълно си ги е заслужила. Вероятно заслужава и много повече.

# 981
Искам да им кажат резултатите.
Ей сега, само да изкупят валидола от всички аптеки, че ще има остра нужда след тази новина

# 982
Борислав сигурно ще си замине, другите все има кой да ги подкрепи.
Кой пък ще подкрепи Роро, мисля, че той ще хвръкне.

# 983
  • София
Женя е платен защитник на Емануела (мисля на всички е ясно), а Кошлуков е прав. Злобата и простотията са повсеместни- пример за това е политиката, отношенията на децата в училище и страницата на ВБ във ФБ. Зрителите се хранят с интрига, скандал, злоба и лицемерие и висшата форма на блаженство е, когато сочиш някого за готин, защото дразни умишлено и трови околните, а ти доволно поглъщаш помията от екрана и се чувстваш извисен.
Ох, добре че дойде в таз тема да го съобщиш на простите зрители. Знам, знам, ти не го гледаш. Stop Само минаваш от тук да ни поръсиш с мъдрост и да ни отвориш очите. Благодаря!
hahaha hahaha hahaha Бижууууууу!

# 984
Борислав сигурно ще си замине, другите все има кой да ги подкрепи.
След Миглена и Емануела , Боби беше с най много гласове.
Може и да не си замине.

# 985
  • София
Пак ще разиграват сериал.  Laughing

# 986
Роро май имаше най-малко гласове

# 987
Емил е в критическата и противее, щото не каза това, което искате да чуете. Но пък каза каквото аз подозирах - нация от злобари сме. Тази вечер хората ми са Емил и Ернестина.

Мари, след като го подкрепяш, обясни защо смята Кошлуков, че от Миглена извира злобата в къщата? Само, моля, не намесвай "аргумента" с колектива.

# 988
  • София

Joy  Joy  Бижу!  Peace

# 989
ББ май не им съобщи на съквартирантите резултатите от фб

Общи условия

Активация на акаунт