VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 837
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 020
Във ФБ започват да се уговарят да спасят/ глауват за Боби.
Яко са набрали на Ядрото.Като нас, ама ние сме по умерени.
Там е чудо.

# 1 021
Бижу, ако беше и форумната Миглена, щеше да си с раздвоение на личността. То не може хем Ирина, хем Миглена. hahaha

# 1 022
  • София
Бижу , аз имам тефтер на Спорт депо, ще ти го подаря Laughing Даже вътре я има рецептата на Иринините кроасани, само дето баба ми дето ги правеше цял живот не беше достатъчно изискана и им казваше просто кифлички Joy
А моята рецепта е с името соленки.

# 1 023
  • Испания
Яко са набрали на Ядрото.

Ама момчето си заслужи подкрепата. Как пазеше Миглена в случай, че ѝ се случи нещо с Роро. Колко пъти защити Емануела? Може да е мълчалив и резервиран, но не е лош човек. Поне това показа.

# 1 024
Дълбоко не уважавам Кошлуков , повърхностен и продажен. Не е темата той, а грешката му да обвини бг народа в простотия, защото харесвали злобната Миглена.
Как не се досети политолога(толкова го бива и в политиката, пее каквото му спуснат), че масовото харесване на Миглена отчасти е защото НЕ ХАРЕСВАМЕ ДРУГИТЕ !
Години наред Ути е на екран, Торнев го водят голям кинорежисьор, Михов прехваления, пракаките, Ирина, отразяване живота на Деса...хвалени и представяни за елит. А то, сиви мишки, дребнави и злобни.  
Харесването на Миглена е реакция на суперлативите към другите.

# 1 025
# 1 026
Не се радвай само, ми врътни и на нас тука едни воловани ли какво беше  hahaha hahaha hahaha
Само да си изтупам Ив Сен Лоран-а и ида Crazy Трите деца от утробата ми са се попиляли някъде, двете (аз съм по-напред с материала), които не са ми от утробата, но ги отглеждам успешно, са заедно с другите три. Личният ми Иван спи послушно под чехъла вече. Зъбите му са в канче с вода до него. А аз тук седя и дразня ли, дразня. Thinking Воловани ше ти правя, Crossing Arms да не си ми в ядрото случайно?!

# 1 027
Бай Брадър... Joy

# 1 028
Ех, какво да се прави , така е в Бг - нито образовнаието ни като образование, нито здравеопазването като такова, нито интелектуалците като интелектуалци....

# 1 029
Яко са набрали на Ядрото.Като нас, ама ние сме по умерени.
Там е чудо.

Супер, подкрепям инициативата Simple Smile. Между другите трима ми е все тая кой ще си замине, еднакво отвратителни са Sick, макар, че личните ми "симпатии" са към Ути.

# 1 030
Алоооу, госпожицииии, къш от моето Бижу!
Интелектуалки ньедни, намЕтайте чесъна, че прихванахте морал от Тоонев и Ирина.

# 1 031
Миглена, инспектор Дрисльо и тоалетната хартия. Joy

# 1 032
Кошлуков да посочи позитивния човек в къщата, на когото да симпатизираме  Rolling Eyes

# 1 033
  • 221B Baker Street
БББ - инспектор ДрисЛьольо...  Joy

# 1 034
В анкетата гласувах за Боби, не пускам СМС. Боби е възпитан, умерен, какво е виновен ,че е попаднал в този зверилник и няма общи допирни точки с тях!
Гласувах във ФБ за тримата от "нашето "ядро hahaha Миглена, Емануела и Боби.

С всяко предаване Миглена ми се издига в очите Peace много точна и реална оценка за събития и хора Peace

Деса наистина е простакеса smile3555 що за номинация Shocked
номинирам Миглена защото казала на Емануела.... ; защото Роро чул да си говорят...
Номинирай от лични съображения и впечатления, а не кой какво чул и ти казал... #Crazy

А Вальо и той-демонстрира неуважение към зрителите на Нова тв- излегнал се, кръстосал крака, сложил очила...

Миглена е класа- облекло, походка, стил на поведение, не могат да и стъпят на малкия нокът Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт