VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 588
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 200
А тя защо продължава с този имидж на веселата и готина кака-тийнейджърка
Нормално е човек да се развива, да се държи по-зряло...

# 1 201
  • Испания

Да, нормално, ама ако има някой в главата си.  Peace

Скрит текст:
Ава е голяма сладурка.

# 1 202
  • София
И на Лара дъщерята ли се казва Ава?

# 1 203

...защото и е толкоз акъла, една Емануела се държи много по-зряло и адекватно от кака ви Лара...

# 1 204
  • Испания
И на Лара дъщерята ли се казва Ава?

Не.

# 1 205

...защото и е толкоз акъла, една Емануела се държи много по-зряло и адекватно от кака ви Лара...

Аз пък не разбирам с какво кака ви Лара е заслужила да считаме, че е нещо повече от Емануела? Thinking Срам за Емануела е да я сравняват с кака ѝ.

# 1 206
Явно защото с нищо друго не е известна и нищо друго не може
Била е някога "известната " кака и още не може да прежали "известността си",чуди се как да припомни за себе си и е решила че това е начина и че зрителите ще припаднат от умиление при спомена за каката

# 1 207
  • София
Явно защото с нищо друго не е известна и нищо друго не може
Била е някога "известната " кака и още не може да прежали "известността си",чуди се как да припомни за себе си и е решила че това е начина и че зрителите ще припаднат от умиление при спомена за каката
Да,и да се спукват от смях на шегите и,на които всъщност никой не се смя и тя така показно се обиждаше и видиш ли Борислав колко е прост и смотан,щото не се смее на великия и хумор ooooh!

# 1 208
Гледайки снощи лайфа, не спирам да се чудя защо все търсят под вола теле.....     Thinking
Ама тоя какъв план имал, ама оня каква стратегия градял....Истината е, че всеки се нагажда според хората и ситуациите в къщата.Който не умее, стои в терариума сам и изолиран.
Толкова е просто....!

Лара, Ирина, Деси, Надя, да не изброявам, умеят да общуват, намират теми за разговор, приемат случващото се в къщата И с доза самоирония, нормално да се "сдушат" и да ги обявят за "кръг".
Миглена е социален темерут, и живота й до тук, и кариерата й, и поведението и в къщата са показателни за това, нормално е да не намира общ език с хора и да се "самоизолира", както обича да казва.Понеже е вряла и кипяла жена, не виждам как ще отиде да им мрънка "Ама вие що не ме харесвате, аз кВа съм Убава....!", просто по-лесно е да обяви всички за простаци, пък тя китка хубава.
Емануела е с нея пак по стечение на обстоятелствата и по принуда.И директно, и индиректно й се намекна, че чалгата и чалга певачките са недолюбвани в къщата, усеща негативното отношение на останалите, та, какъв избор има, освен да се присламчи към отритнатата?
Та, не че двете с Миглена много са си паснали, просто са заедно,защото нямат друг избор.Иначе трябва всяка да си седи сама и да чака финала...

# 1 209
  • София
PURE опасна си.  Laughing

# 1 210
Love!, кариерата и личният й живот показват, е е социален темерут?!
Може би единствената в къщата, освен Емануела, с активна в момента кариера
Жена с 4 деца...и като гледам-хубави и умни, някои вече със собствени семейства...
 Joy
Ми окей, уважавам мнението ти, но не го споделям в никакъв случай

# 1 211
От това, което е качено във вбокс7 и чат-пат от пуснатото в предаванията се вижда, че Миглена си говори и с други, не само с Емануела.

# 1 212
  • София
Гледайки снощи лайфа, не спирам да се чудя защо все търсят под вола теле.....     Thinking
Който не умее, стои в терариума сам и изолиран.
Толкова е просто....!

Миглена е социален темерут, и живота й до тук, и кариерата й, и поведението и в къщата са показателни за това, нормално е да не намира общ език с хора и да се "самоизолира", както обича да казва...
Аз пък не знам защо вярвате на другите,че се била самоизолирала. Ако гледате клипчета в бокса, ще видите,че си контактува с всички.Е, не може да готви, не иска да готви, не се и опитва, тя затова си е включила в договора собствена храна.

# 1 213
Много са смешни хората в къщата, когато започнат да хапят Емануела. Аз на Емануела нямам намерение да бъда адвокат, защото не познавам творчеството й, а и не харесвам поп-фолк.
Обаче!
Нито един от тези, които й се подиграват, всъщност, не е на гребена на вълната. С днешна дата:

Ути-и с какво е известен Ути?
Че е най-добър готвач сред артистите и най-добър артист сред готвачите!
Ако това негово предаване не съществува(апропо, като го видя и скачам на друг канал), фенките му-пенсионерки ще го забравят и той изобщо пък няма да съществува в публичното пространство. Защото една боб чорба в ефир го крепи него.

Тоонев-той, милият, преди години режисирал едно предаване Каналето по БНТ и... това ли е?
Но предаването е доста пошло и циркаджийско, така, че, аз не разбрах, защо смята за тъпи фолк-певиците? Та той би бил идеален режисьор-постановчик на чалга клипове и кратки сценки. Така или иначе, той си е халтураджия. Защо се дърпа?!

Ирина Тенчева-с какво е известна тази женица, на която най-яркото попадение й е престилка с лого на Ив Сен Лоран?
Известна е с магариите, които сътвориха с Иван и Вихра. Цял народ им се смееше, докато Вихра събличаше в ефир булченска рокля, Иван си подменяше зъбите, а Ирина напредваше с фиркането.
Ами да, не е ясно с какво е по-известна тази: с постоянното си пиене или с постоянното си готвене?
Може би с постоянното си пиене докато постоянно готви.

Роро-известен с баща си Вили Кавалджиев, но и той, лека му пръст, не беше твърде известен.
Толкова е трудно да се пише за Роро. Нито мъж с мъжете, нито жена с жените, нито гей сред гейовете. Чист педал, но от тези най- евтините и най-вряскащите.

Михов-известен с хубавата си коса и с напъните на колективизация. Е, да, но не е предвидил, че днес сме в 2016-та година, а не в 50-те.

Надя-тази госпожа пък, ако някога е била изобщо известна и значима, аз Барбарела да не се казвам!
Толкова ограничена откъм възможности, толкова хартиена и скучна...
Когато водеше Елит беше скучна дори като съобщаваше имената на известните личности.

Кой остана? Рениту.
Ренито докато сменяше доларите в марки и докато харчеше парите, които съпругът й придоби от източване на ДДС, нищо не казваше.
Но сега се е върнала и е решила да пее и да се оплаква в антрактите от мъжа, който всиииичко, ама всичко й бил взел.
На леля Рени кой й вярва, моля ви се. Та нали двамата със съпруга правеха бизнес.
Но тя нищо не чула, нищо не видяла. Тези да ги разправя в Югославия и в СССР, когато я поканят на турне, послучай завръщането й.

Толкова са смешни. Всичките нереализирани, а хвърлят кал по Емануела, която се спуква от работа.

# 1 214
Love!, кариерата и личният й живот показват, е е социален темерут?!
Може би единствената в къщата, освен Емануела, с активна в момента кариера
Жена с 4 деца...и като гледам-хубави и умни, някои вече със собствени семейства...
 Joy
Ми окей, уважавам мнението ти, но не го споделям в никакъв случай

Ми аз не го пиша, за да го споделя някой ...    Grinning  
Това, че един човек работи, не го прави социално общителен.
Дали един човек е социално "животно" се вижда по това дали е обвързан, дали има приятели, дали се разбира със съседи, колеги, познати.....
Миглена е от така наречените "дръпнати" хора, т.е., хора, които трудно общуват на ежедневни теми.
Скрит текст:
Понеже аз имам склонност към такъв тип поведение (което успявам с усилие да превъзмогвам), познавам симптомите и ги виждам в нейното поведение и отношение към останалите.

Общи условия

Активация на акаунт