VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 529
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Испания

Скрит текст:
Понеже аз имам склонност към такъв тип поведение (което успявам с усилие да превъзмогвам), познавам симптомите и ги виждам в нейното поведение и отношение към останалите.

Четейки постовете ти в темата, не успяваш да го превъзмогнеш. Честно.  Peace Но това не е мой проблем. Само споделям.  Flutter

# 1 216

Аз съм на 100% сигурна, че Лара чете темата, защото последното мнение към този неин пост беше преди два часа. Но веднага след като дадох линк към нейния профил тук в темата, тя изтри публикацията си точно след две минути...не вярвам да е съвпадение Mr. Green

# 1 217
Аз пък съм убедена ,че почти всички вътре завиждат на Емануела заради това ,че е на върха в кариерата си,че има фенове ,че е доста актуална в сферата в която се изявява-все неща които тези вътре нямат,а и никога не са имали в такава степен
Може да се смятат за в пъти по интелигентни ,да оплюват фолка и певиците пеещи този жанр,но нито един от тях нито изкарва толкова пари като Емануела ,нито има толкова фенове.

Сега се оказа ,че пък тя не е ичак толкова глупава колкото те се опитват да я изкарат
Оказава се ,че си има позиция ,отстоява си ,не се срамува от това което прави ,не се срамува да си признае когато не знае нещо и "интелигентните" са в шах и мат,защото се оказва ,че тя не само е по известна и по успяла в кариерата си от тях ,ами и не могат да я уязвят и унижат

# 1 218

Дали един човек е социално "животно" се вижда по това дали е обвързан, дали има приятели, дали се разбира със съседи, колеги, познати.....

Аз не знам как прецени така от разстояние социалните способности на Миглена  newsm78 За щастие, човек е в абсолютна свобода да избира с кой да и да не контактува, а при наличностите във ВИП-къщата се наблюдава силна оскъдица на заслужаващи си общуването хора. Та не ѝ бери грижата, сигурно си има нейния кръг от хора, вижда се, че останалите там, с малки изключения, са твърде далеч от нея  Peace
И не знам кой го измисли това с "отритването" ѝ от "колектива"  ooooh!  Абсолютно съзнателно заета позиция, от километри си личи.
Барбарела, много добър анализ  Joy За каката нищо не каза Praynig

# 1 219

Аз съм на 100% сигурна, че Лара чете темата, защото последното мнение към този неин пост беше преди два часа. Но веднага след като дадох линк към нейния профил тук в темата, тя изтри публикацията си точно след две минути...не вярвам да е съвпадение Mr. Green
Може би го е ограничила само за избрани.

# 1 220
  • София
Не че ще започна тепърва да слушам чалга, ама се сетих за тъпия въпрос, който "интелигентните" бяха съчинявали колективно, за да го зададе Глория на Емануела hahaha
И как се бяха възторгнали от безмисления набор купешки думи ... и гледаха злорадо Joy
Пък Емануела им го заби.

# 1 221

Може би го е ограничила само за избрани.

Няма значение, самата реакция беше мигновена, която доказва съмненията ми, че следи темата тук Peace

# 1 222
И аз не разбирам причината Лара да се мисли за по-умна от Емануела. И тя не знаеше какво е АГУ, но Торнев вместо да я разнася, взе че нормално и обясни...И съм на 200 % сигурна , че голяма част от съквартирантите също не знаят автора на "Великият Гетсби". Да, гледали са филма с Лео, ама ако директно ги бяха питали кой е автора, се съмнявам, че щяха да знаят. И всъщност това, че някой не е фен на американската литература, в никакъв случай не го прави повърхностен...

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 14:22 от sourit

# 1 223

Очаквана позиция - всички са хейтъри и негативни хора, които не понасят позитивизма и щастието. Crazy Ирина и тя като излезе, ще запее в същата тоналност. Въобще не могат да се видят отстрани тези хора, а може би и така е по-добре за тях.

# 1 224
Човек като няма ,с какво да блесне,все интелекта си изтъква.

# 1 225
Ирина е толкова "умна", че не разбра за какъв страничен поглед й говори Борислав. #Crazy Думи нямам.

Иначе защо не са излъчвали моменти, когато Рени пее песни в къщата да чуем и ние. И въобще доста забавни моменти не дават, а си държат на линията с интригите, която ни показват. От други видеа се вижда, че Миглена си говори и с други съквартиранти, но в предаването така монтират нещата. че тя все е с Емануела или сама, за да поддържат тезата, че се самоизолира. Въобще много са нагласени нещата. Искам да видя нещо различно от редовните интриги в къщата.

# 1 226
Следи я,следи я кака Лара темата и още как Wink smile3521
И не само тя я следи.Следят я и други,които имат време,възможност или им е интересно.От коментаторите със сигурност има четящи,то си личи по коментарите на Лорда и на Антон също.Във фейсбук има прекалено много и еднотипни постове,тук е по-интересно за четене.Аз фейс нямам и тук-там само на бързо гледам нагласите там.Забелязах,че Емануела е събрала повече лайкове на снимката си и от Миглена.Емануела като нищо ще излезе след Миглена,но Ирина ще е преди някоя от тях двете.Представям си женски финал-Миглена,Емануела,Ирина Laughing
Къде е този купон,за който говори Лара-аз такъв не видях?!То,ако е чак такъв голям купонът ББ няма да си го спести,още повече че обещаваха комичен и весел сезон,но не е много така.Един скеч гледах между Лара и Ирина,където уж се правеха на домакини и обсъждаха мъжете си-ами,нищо интересно не показаха.Аз с моите приятелки съм се докарвала до сълзи от смях,когато сме се бъзикали точно по същия начин и то без да сме актриси.

# 1 227
Барбарела, много добър анализ  Joy За каката нищо не каза Praynig
Лили Вучкова-тя беше популярна с репликата: здравейте, малки, големи и още по-големи момичета и момчета...
Но дори и най-малките, които я познаваха пораснаха, а кака Лили си е въобразила, че наистина означава много за българския ефир.
Охооо, той колко такива е смлял и преглътнал...
Истината е, че всяко нещо е с времето си и когато това време премине, когато напълнееш, сбръчкаш се и станеш свадлив, заядлив и вече главата спира да те слуша, то тогава скрий се в десетата планина.
Така ще останеш една загадка и мит, който ще топли спомените на хората, които са те познавали.
А как Лили какво направи?
Прекрачи десет планини, инсталира се в хола на Баш Брадъра и реши, че ще изиграе ролята на отново блеснала на небосклона звезда.
Аз съм виждала звезда да пада от небето, но никога не съм виждала тя да се връща обратно.
Не може един човек, на който най-смислените думи в ефир са били:
здравейте, малки, големи и още по-големи момичета и момчета...,
да си въобрази, че може да се превърне в галеник на съдбата, на брадъра, на зрителя... 
Още повече с дребнавостта и тесногръдието, които демонстрира.

Откъдя накъдя?

# 1 228
Човек като няма ,с какво да блесне,все интелекта си изтъква.
Абсолютно.Само че са смешни ,даже жалки защото интелекта го няма ,той е фасада зад която се опитват да прикрият дребните си душици-неуспешно разбира се
Снощи Ути наистина ми беше жалък като говореше ,че Емануела е толкова проста ,че имала около 400 думи в речника си заедно с възклицанията
Явно не може да преживее че тя си е позволила да откаже гостуване в предаването му и то не един път.И колкото и да се обяснява Ути ,че не е знаел това не го вярвам.Не може да не знае,че екипа му кани няколко пъти Емануела и ,че тя все отказва

# 1 229
В този сезон нямаше негативен вот, поне не видях такъв... На финала обикновено се добират поне 6-7 човека, които от време на време излизат или на основата на негативен или на позитивен вот... Каквото и да правят, излезе ли Ирина за гласуване, ще хвърчи перушина... Първите места според мен ще се делят от Миглена и Емануела, следвани от Боби, Ути и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт