VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 474
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 260
  • somewhere near the sea
Елизабет Тейлър е имала СЕДЕМ брака, но това не подронва мястото ѝ в очите на зрителите. Винаги е казвала, че най-голямата ѝ любов е Ричард Бъртън, омъжвала се е за него два пъти, но бракът им не върви. Въпреки това и двамата твърдят, че се обичат до смъртта си.

Ще цитирам началото на романа "Ана Каренина" от Лев Толстой: "Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно посвоему."
Или казано по друг начин от титана на мисълта Божинов: "Човек, само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е".
 Затова нека не съдим!

# 1 261
Скрит текст:
Макар че темата не е за мен, признах си назад, че имам склонност към поведение тип "Миглена", не съм го отричала."Проблема" ми е, че не мога да се водя по стадото....Има едно такова обяснение в психологията, че човек не понася именно хората, с които най-много си прилича.Просто му е гадно да вижда собствените си недостатъци, отразени в околните.
В реалния живот писах, успешно туширам това.
Тук не виждам смисъл, нито търся приятели, нито съмишленици, нито симпатизанти....    Laughing
"Самоизолирана" съм в момента в дома си, така че, следвам "линията".    Mr. Green

По повод браковете на Е.Тейлър, връзките на Надя и прочие хора с множество несполучливи контакти, да, те също преминават през живота под горното мото.Понякога по свое желание, понякога просто не осъзнават, че причината живота им да е кофти, е в тях самите, а не в околните.

# 1 262
Сезонът на фалшивия позитивизъм или сриването на колосите с глинени крака.
И на чудотворните изцеления, да не забравяме - тия имунизации на Брадъра трябва да ги въведат в календара със задължителните такива.
То т'ва дясна шия, жлъчка, изкълчен крак - всичко лекува.

# 1 263
Скрит текст:
Барбарела,  smile3501

Love, то пък щото голямата гордост дето някои си траят по 1 мъж цял живот, ама 5 пари не струва  Laughing Приемам, че не е имала късмет - къде тя с тях, къде те с нея и са се разделяли по живо по здраво, без да се налага да  бягат от себе си и да се търпят години наред.
И пак казвам, за мен тя игнорира тях, а не те нея, явно различни неща гледаме с теб  Rolling Eyes
Не знам....
Един път да се натресеш на идиот, о.к.Втори път да е пак идиот, е време за размисъл.Трети път-идиот, ами светва ми огромен червен светофар, че може би причината не е в "идиотите", а в избиращия ги.Четвърти път-идиот, за мен сигурен знак, че не идиотите са идиоти, а избиращия ги нещо не е в ред.
Също и в къщата:не се понася с Ирина, о.к., Ирина е лошата.
Не се понася с Надя, о.к., Надя е лошата.
Не се понася с Лили, о.к., Лили е лошата.
И така, с всеки следващ....
Ами, сори, ама няма как да не се питам, "Е, как пък все така се получава, че все другите са идиотите, пък тя все е бяла и добра?!    Thinking   ".
В живота няма такъв филм просто.
Когато сменяш "приятел след приятел" и не можеш да свъртиш ни един верен такъв до себе си, хората ли са ти виновни, че не "стават" за приятели, или в тебе е вината, че не ставаш за приятел?
Когато сменяш работа след работа и все шефа ти крив, че не те разбира, пита се, все на криви шефове ли попадаш, или "кривината" е в тебе?

Или, обобщено, и спирам с Миглена, че достатъчно време й отделих за днес:
Тя е от хората, чийто живот минава под мотото "На кривия х.й и Космоса му пречи!".

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Всеки по-запомнящ се ББ има нещо като "запазена марка".За мен.
Един-с тризначките....
Друг-с ревльото Миро и невярната Елена....
Трети-с помията върху миролюбивия Къци..
Този ще остане в историята с "диария гейт" на Миглена.

Аз бих се чувствала унизена да ме запомнят в аналите на телевизиите с аналните ми проблеми.
Ама щом на нея не й пречи такава слава....
Миглена определено има доста богато ТВ минало, на което да стъпи и с което да я запомнят, за разлика от "каките" в Къщата. Този сезон ще се помни не с "диарията" на Миглена (която тя нямаше), а с вечно компетентната единица мярка за "най" - ИринИ и друго ТВ "величие", излязло от аналите на телевизията - пракака Лили. Значи Лили може да ни занимава ежедневно я с жлъчката си, я с конюнктивита си, а Миглена как можа да се осмели да повдигне темата за разхлабителните? Не я е срам!

# 1 264
  • Испания

Тук не виждам смисъл, нито търся приятели, нито съмишленици, нито симпатизанти....    Laughing

А защо мислиш, че Миглена търси приятели, съмишленици или симпатизанти в къщата?

# 1 265
  • София
Голяма веселба в тази къща:

Биг брадъър, не ми е затоплено добрее. Усещам, че ме наболява дясното гърло.
Joy Joy Joy

# 1 266
Пракаката докога ще е с имунитет. Щом не подлежи на номинации, не е редно и тя да номинира.  
Просто да я оставят на хотел да си яде кошниците.
Някой може ли да ми обясни думата използвана от Ицето: супериорност ?

# 1 267
Аз пък не знам защо вярвате на другите,че се била самоизолирала. Ако гледате клипчета в бокса, ще видите,че си контактува с всички.Е, не може да готви, не иска да готви, не се и опитва, тя затова си е включила в договора собствена храна.

Не е много сигурно, че не може да готви. Видя се, че е на някакъв хранителен режим - основно яде кисело мляко, мюсли, плодове, зеленчуци, фрешове и някакво пушено филе. Това са неща, които не изискват готвене. Не мисля, че някой в нейното положение би се бутал да готви на съквартирантити яхнийка с много лучец и червено пиперченце. Договорила си е собствена храна не защото не може да готви, а защото спазва някакъв доста стриктен режим, при който би останала гладна, защото някои хора не биха се съобразили, че това, което за нея е основна храна, те го ядат между другото.

# 1 268

Михов-известен с хубавата си коса и с напъните на колективизация. Е, да, но не е предвидил, че днес сме в 2016-та година, а не в 50-те.

Попаднали са в грешния формат (кумците май са си омешали файловете Thinking)  Трябваше да са във Фермата двамата с Торнев и там спокойно да си учредят едно ТКЗС-енце.  Единия комбайнер,  другият - тракторист, а кака Лили звеноводка - като онази дето береше грозде на старата двулевка.  Laughing

# 1 269
  • Испания

Михов-известен с хубавата си коса и с напъните на колективизация. Е, да, но не е предвидил, че днес сме в 2016-та година, а не в 50-те.

Попаднали са в грешния формат (кумците май са си омешали файловете Thinking)  Трябваше да са във Фермата двамата с Торнев и там спокойно да си учредят едно ТКЗС-енце.  Единия комбайнер,  другият - тракторист, а кака Лили звеноводка - като онази дето береше грозде на старата двулевка.  Laughing

Joy

# 1 270
От фейса на Злара

"Емил Илиев Кошлуков, Ернестина Шинова, благодаря✌❤😀🤘🏻!!! Вече мислех, че 41 дни съм била в друга Къща... Беше най-невероятния купон!!! Съжалявам, че зрителите нямаха шанс да го видят... Незабравимо пътешествие, от което си тръгнах много навреме..."

който иска, нека се включи в дискусията, тя продължава да лиже задника на Утробата...
https://www.facebook.com/lara.bereanu?fref=ts
Pure, къде си го видяла това? Аз като вляза в профила й има само една снимка с рибка и отдолъ малко коментари. Благодаря

# 1 271
Тя е от хората, чийто живот минава под мотото "На кривия х.й и Космоса му пречи!".

На кривия х** друго му пречи, той работа с космоса няма. Wink На кривата ракета ѝ пречи космосът.

# 1 272
# 1 273

Един-с тризначките....
Друг-с ревльото Миро и невярната Елена....
Трети-с помията върху миролюбивия Къци...
Този ще остане в историята с "диария гейт" на Миглена.

Ооо, тук бъркаш. За повечето от нас този ще остане с надслов " Житие и битие на Света Ирина"  Joy И с фактът, че досега никога не е имало по-консолидирано нехаресване на някой от участниците. Е, да ѝ признаем, че сериозно се потруди за това признание тя.

Много съм съгласна с това. Делото отмина и замина...и изобщо не успяха да му придадат значението, което явно се целеше.
Ще запомня сезона с Иринините напъни, от които нищо добро не се роди, с утробите й и прочее изцепки, и с унижението на Лара, която се превърна в подлога буквално на първата Peace

# 1 274
Аз пък не знам защо вярвате на другите,че се била самоизолирала. Ако гледате клипчета в бокса, ще видите,че си контактува с всички.Е, не може да готви, не иска да готви, не се и опитва, тя затова си е включила в договора собствена храна.

Не е много сигурно, че не може да готви. Видя се, че е на някакъв хранителен режим - основно яде кисело мляко, мюсли, плодове, зеленчуци, фрешове и някакво пушено филе. Това са неща, които не изискват готвене. Не мисля, че някой в нейното положение би се бутал да готви на съквартирантити яхнийка с много лучец и червено пиперченце. Договорила си е собствена храна не защото не може да готви, а защото спазва някакъв доста стриктен режим, при който би останала гладна, защото някои хора не биха се съобразили, че това, което за нея е основна храна, те го ядат между другото.

Тук мога да поспоря малко. Още при влизането си, Миглена, оглеждайки къщата, когато стигна до кухнята, каза  - "а, това е кухнята, не е моето място".
Но това, че не може или не обича да готви, не я прави по-недостойна от домакините с престилка на Ив Сен Лоран ли беше, че забраих  Thinking
Жената е решила проблема - за да няма ангажимент към готвенето, си е договорила храна отвън. Може и някакъв режим да спазва, не съм чак толкова запозната. освен това, доколкото стана ясно, си консумира нейната храна, не е на две хранилки като Лили.
И за мен този сезон ще бъде запомнен с изцепките на Ирина. И с голямото ми разочарование от Лара. Искрено съжалявам, защото до влизането си в брадъра, ми беше много симпатична.
Диариягейт беше неква провокация на бай ви Брадър и по никакъв начин не повлия на рейтинга на Миглена, както видяхме.
П.П. Ако някой ми беше казал в началото на шоуто, че ще напиша подобен постинг, щях да му кажа, че е откачил.  Laughing Не понасях Миглена, а Ирина ми беше абсолютно безразлична, Лара и Лили - симпатични, към Ути и Роро също не съм хранила лоши чувства. За Емануела можех да кажа това, което мисля за всички чалга певици, тоест, нищо добро.  Laughing
Голям манипулатор тоя Брадър, ей.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт