VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 585
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 245
Сега изгледах вчерашния лайф и ми направи впечатление, че накрая, когато обявиха номинираните, Ирина събра Ути и Торнев и не се чува какво им изшушука, но накрая каза "ако и вие ме подведете, вече не знам".
Събира си ги около нея, наговаря си ги, само и само да не е номинирана тя.
Брадъра няма ли да измисли вариант другата седмица зрителите да номират поне един човек  newsm78

Миглена може да се разбира с неголям кръг от хора. То не е задължително всеки втори да ти е приятен за общуване.
Тя си е намерила мястото за разлика от Ирина, която продължава да твърди, че все още го търси.
Доста показателно и за двете  Peace

# 1 246
  • София
Ама Миглена си е казвала много пъти,че не са и приятни и не желае да общува с тях.Не е ,защото те я игнорират и тя си стои сама поради тази причина.Тя си каза от самото начало,че не пипа печка,че няма да общува с определени хора и го каза след  като все пак си беше говорила с тях.Явно е преценила че не са добра партия за нея,че няма какво да научи от тях освен интриги,кой какво е сготвил и подобни неща,които не са и интересни.По-добре сама,отколкото с ИринИ , РорИ и Ути.

# 1 247
  • София
Сега изгледах вчерашния лайф и ми направи впечатление, че накрая, когато обявиха номинираните, Ирина събра Ути и Торнев и не се чува какво им изшушука, но накрая каза "ако и вие ме подведете, вече не знам".
Събира си ги около нея, наговаря си ги, само и само да не е номинирана тя.
Точно,перфектен манипулатор.Аз пък им се чудя на акъла на тия хора,как може да си мъж и да се оставиш на тази жена да те води за носа. newsm78 За нея няма приятели там,има хора които тя командва за да не я номинират и да се плъзне до финала без пречки и разбира се да излезе най-добрата,най-искрената и най-добрия и незаменим приятел.

# 1 248
Барбарела,  smile3501

Love, то пък щото голямата гордост дето някои си траят по 1 мъж цял живот, ама 5 пари не струва  Laughing Приемам, че не е имала късмет - къде тя с тях, къде те с нея и са се разделяли по живо по здраво, без да се налага да  бягат от себе си и да се търпят години наред.
И пак казвам, за мен тя игнорира тях, а не те нея, явно различни неща гледаме с теб  Rolling Eyes

# 1 249
Останалите просто се дрязнят, че Меглена ги отсвирва и не комуникира с тях. Яд ги е. Бърка им няма да казвам къде Mr. GreenКомплексарско, но факт.

# 1 250

Дали един човек е социално "животно" се вижда по това дали е обвързан, дали има приятели, дали се разбира със съседи, колеги, познати.....

Аз не знам как прецени така от разстояние социалните способности на Миглена  newsm78 За щастие, човек е в абсолютна свобода да избира с кой да и да не контактува, а при наличностите във ВИП-къщата се наблюдава силна оскъдица на заслужаващи си общуването хора. Та не ѝ бери грижата, сигурно си има нейния кръг от хора, вижда се, че останалите там, с малки изключения, са твърде далеч от нея  Peace
И не знам кой го измисли това с "отритването" ѝ от "колектива"  ooooh!  Абсолютно съзнателно заета позиция, от километри си личи.
4 брака, нито един мъж настоящ.Защо ли?    Laughing  Наистина ли е избирала все идиоти, а тя е бяла и добра?
Постоянно текучество в кариерното й обкръжение.Защо ли?     Laughing   Наистина ли всичките й колеги/подчинени са тъпанари, а само тя е профи и кадърна?
Никой в къщата не я понася.Защо ли?    Laughing   Наистина ли другите са гадни интриганти, а само тя е неразбрана и недооценена?
И дали когато във всеки един аспект имаш проблеми в общуването, причината е ВСЕ в другите, а не в теб?    Laughing
Естествено, че когато хората те игнорират заради чепатия ти характер, по-щадящо за егото ти е да се "самоизолираш" и да обявиш другите за низши и простаци, вместо да си отвориш очите (ако имаш капацитета за това, разбира се) и да видиш, че всъщност "гредата е в твоето око".

Обаче за такова признание се иска сила и доблест, а тя не ги притежава, както писах преди 2-3 седмици....

Предполагам имаш предвид съпруг – дали има мъж до нея няма как да знаеш. 
По същия начин е композирана  цялата ти пледоария - предположенията превръщаш в твърдения и обобщения, а накрая от нищото си  вадиш и заключение.  Ако беше  адвокат, досега да те е изгонил съдията от залата.    Wink

# 1 251
Дано да е пиеса, ще е интересно.
Със сигурност е имало и хубави моменти в къщата. Ние коментираме това, което сме гледали. Включително и vbox7.
Просто, когато изразяваш мнение или постъпваш по определен начин, а ни показват само 10% от това което се случва в къщата, няма как през останалите 90% да разсъждаваш различно.
При случката с въртенето на колелото, Лара приличаше на жертва на домашно насилие и много се унижи. Това говори за човека. Какво значение има през останалото време дали си пеят, смеят и подскачат?
Дават Ути как агресивно плюе по чалгата и обижда Емануела и така става един "прекрасен пример" как трябва да се държи един мъж и човек въобще. Та обяснява как тя давала лош пример на младото поколение, а той какъв пример дава не се замисля? За това хората се дразнят, а не защото са фенове на чалгата. През останалото време Ути не си е сменил мнението нито начина на общуване.
И още примери мога да дам, но ме мързи. Пък и нищо ново няма да напиша тук.

# 1 252
Голяма веселба в тази къща:

Биг брадъър, не ми е затоплено добрее. Усещам, че ме наболява дясното гърло.

# 1 253
4 брака, нито един мъж настоящ.Защо ли?    Laughing  Наистина ли е избирала все идиоти, а тя е бяла и добра?
Постоянно текучество в кариерното й обкръжение.Защо ли?     Laughing   Наистина ли всичките й колеги/подчинени са тъпанари, а само тя е профи и кадърна?

Аргументите ти издишат - тя и Надя е имала пет гаджета, ама при нея няма текучество, само при Миглена...С разликата, че едната е сключвала бракове, а другата е живяла на семейни начала...Та в този ред на мисли, Надя все идиоти ли е избирала или само тя е бяла и добра...За кариерното ѝ развитие, явно Миглена е доста оправна щом постоянно си намира работа и проекти вече няколко десетилетия, а не е като кака Лара да я знаем само с Милион и едно желания от преди сто години и да е перманентно безработна или като Ирина - да спи с продуценти, за да има някаква кариера...

# 1 254
Барбарела,  smile3501

Love, то пък щото голямата гордост дето някои си траят по 1 мъж цял живот, ама 5 пари не струва  Laughing Приемам, че не е имала късмет - къде тя с тях, къде те с нея и са се разделяли по живо по здраво, без да се налага да  бягат от себе си и да се търпят години наред.
И пак казвам, за мен тя игнорира тях, а не те нея, явно различни неща гледаме с теб  Rolling Eyes
Не знам....
Един път да се натресеш на идиот, о.к.Втори път да е пак идиот, е време за размисъл.Трети път-идиот, ами светва ми огромен червен светофар, че може би причината не е в "идиотите", а в избиращия ги.Четвърти път-идиот, за мен сигурен знак, че не идиотите са идиоти, а избиращия ги нещо не е в ред.
Също и в къщата:не се понася с Ирина, о.к., Ирина е лошата.
Не се понася с Надя, о.к., Надя е лошата.
Не се понася с Лили, о.к., Лили е лошата.
И така, с всеки следващ....
Ами, сори, ама няма как да не се питам, "Е, как пък все така се получава, че все другите са идиотите, пък тя все е бяла и добра?!    Thinking   ".
В живота няма такъв филм просто.
Когато сменяш "приятел след приятел" и не можеш да свъртиш ни един верен такъв до себе си, хората ли са ти виновни, че не "стават" за приятели, или в тебе е вината, че не ставаш за приятел?
Когато сменяш работа след работа и все шефа ти крив, че не те разбира, пита се, все на криви шефове ли попадаш, или "кривината" е в тебе?

Или, обобщено, и спирам с Миглена, че достатъчно време й отделих за днес:
Тя е от хората, чийто живот минава под мотото "На кривия х.й и Космоса му пречи!".

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Всеки по-запомнящ се ББ има нещо като "запазена марка".За мен.
Един-с тризначките....
Друг-с ревльото Миро и невярната Елена....
Трети-с помията върху миролюбивия Къци...
Този ще остане в историята с "диария гейт" на Миглена.

Аз бих се чувствала унизена да ме запомнят в аналите на телевизиите с аналните ми проблеми.
Ама щом на нея не й пречи такава слава....

# 1 255

Един-с тризначките....

Ооо, тук бъркаш. За повечето от нас този ще остане с надслов " Житие и битие на Света Ирина"  Joy И с фактът, че досега никога не е имало по-консолидирано нехаресване на някой от участниците. Е, да ѝ признаем, че сериозно се потруди за това признание тя.

# 1 256
Love!, така като следвам сюжета, не се разбираш с повечето от тази тема - да се чуди човек що, в теб ли е причината или в мнозинството...  Laughing   Крайно време е да се усамотиш някъде...

# 1 257
Love! ,
погледни само как дискутираш с хората във форумното пространство и дано да ти стане ясно, че имаш немалки проблеми с общуването.
Не съм те засичала да водиш спокойна дискусия с хората, а все държиш да убедиш някого в правотата си. Едно незряло държание е това.
Недей така. Ако си поговориш с брат Тенчев, може да открие сериозни дефицити в умението и желанието ти да общуваш с околните.
Всъщност мотото "На кривия х.й и Космоса му пречи!" прекрасно подхожда и на форумния ти образ.

# 1 258
Love!, така като следвам сюжета, не се разбираш с повечето от тази тема - да се чуди човек що, в теб ли е причината или в мнозинството...  Laughing   Крайно време е да се усамотиш някъде...

Joy Joy Joy Joy

# 1 259

Един-с тризначките....

Ооо, тук бъркаш. За повечето от нас този ще остане с надслов " Житие и битие на Света Ирина"  Joy И с фактът, че досега никога не е имало по-консолидирано нехаресване на някой от участниците. Е, да ѝ признаем, че сериозно се потруди за това признание тя.
Не бъркам.За себе си.    Laughing
Всеки има правото да го запомни с най-впечатлилото го....
Аз от "Житието и битието на Света Ирина" нищо не разбрах....поне не помня някъде да е говорила за себе си и битието си.А може и да не съм го видяла.
Но ще запомня Миглениното посиране.И делото, което си изиска.

Общи условия

Активация на акаунт