VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 356
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 380
Мий, робе!  Joy

# 1 381
Напротив, подаде му чинията, за да я измие.
Въртя се, сука покрай него и накрая реши да му я даде да я измие.

hahaha

# 1 382
Помня как Иван и Андрей се разправиха с Васа Ганчена и сега си мисля, че няма да й останат длъжни на Меги. Очаквам подъл и жесток ответен удар от страна на Иван и ИринИ. Даже си мисля, че след Вип брадър могат да обърнат нещата в тяхна полза , въпреки че сега ми изглежда невъзможно...Предполагам ще изровят нещо гнусно-я за нея , я за някое он децата на Меги...Папараците ще ровят цяла година ако трябва но катранът ще се лее...

# 1 383
Миглена не миела чинии, ако рече да мие - нарочно било, да попадне в светлината на прожекторите...
Joy Joy Joy

Торнев как смутолеви, че сутрин я виждал да мие. Ама РорИ- било заради камерите. Смешници!
Значи Миглена е мила чинии, но не ни е показани въпреки твърдението на Роро, че е заради камерите.
Сега обаче ни показаха че не си е измила чинията.Чудят се как да я злепоставят в очите на зрителя.Смешници.

# 1 384
А аз няма да се изненадам, ако Иван не предложи работа на Миглена. Да яхне вълната на нейния подем и да направи някой лев, че 4 деца храни

# 1 385
Един въпрос имам
Тази лилава бутилка/ чаша на Миглена за какво й е постоянно в ръката. Какво пие? Давали ли са?

А, и аз искам такава. Къде да търся  Mr. Green

# 1 386
Само като някой спомене Иван и Андрей, автоматично в главата ми изникват опосуми.
Не мога да ги понасям като водещи, затова не гледам техни предавания.
Единствено бях гледала Къртицата, но не целия сезон.

# 1 387
  • София
Ми как защо Ирина е изоставила къщата?! Ми щото е в ШОК от това, че е платила за едно предаване, а е попаднала в друго...

# 1 388
  • софия
Емануела е доста хмм... семпла, но на фона на останалите вещици хората я захаресваха. Просто не е злобна.

# 1 389
МИглена не я тикна а избута Боби за да си измие чинията...нещо от типа ще мръднеш ли малко каза..

На мен ми се стори, че му каза да й измие чинията  newsm78

# 1 390
Колко пъти сте писали, но сега дойде и моя ред.
Не мога да повярвам, че симпатизирам на Емануела, имах крайно друго мнение за нея.

# 1 391
"Биг Брадър да даде електрожен и винкел" - направо са го закъсали мъжете. Simple Smile)))
И ударничките-домакини май са започнали да се скатават. И това май ще се окаже поза. То нищо истинско не остана от тия стрини-домакини.

# 1 392
Един въпрос имам
Тази лилава бутилка/ чаша на Миглена за какво й е постоянно в ръката. Какво пие? Давали ли са?

А, и аз искам такава. Къде да търся  Mr. Green
http://www.stenata.com/bg/products/product/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1 … 0%B0-lifestraw-go

# 1 393
  • София
Какво се хили Лили бе? Тая не е в час...

# 1 394
  • Испания
Миглена се притесни, че хората нямат пари за хляб, а са пратили СМС, за да я подкрепят. А тя няма как да направи нещо за тях.  Heart Eyes

Беше напълно искрена. И плаче със сълзи. Не като някои други.

Общи условия

Активация на акаунт