VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 398
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Бургас
Деска се разпозна в образа си и сега е крива ли, че кой я караше да се хвали колко си пада по секса  #Crazy

# 1 486
Този Христо е егати актьора!  Скучен и без въобръжение.
Абсолютен сухар.Какъв сексимвол е не знам.Абе хубаво исках аз Джерард Бътлър ама ББ покани тоя.

# 1 487
Рени е адски комплексирана на тема "умен/тъп", нейното беше просто смешно, тъпо и смешно, но не е обидно.
Рени се засегна, че е бивш учен, ама Христо защо подскочи не схванах

# 1 488
Да не ги местят пак в другата къща  Joy Joy Joy

# 1 489
Еее много бързо свърши...

Деса е недоволна от ролята, Борислав, Рени...Ирина каква беше, че не разбрах?

# 1 490
  • София
Добре, разбирам, че Христо се чувства голяма звезда и си има изисквания, но като е подписал договор за пари и много добре знае, че поема определени рискове - какво се превзема сега?!  Rolling Eyes

# 1 491
Сетих се ''забранената любов'' между Ицо хазарта и Милко преди години, беше ужасно забавно. Тук с Роро и Боби няма шанс. Големи мрънкачи са всички.
Разликата тук е, че единият наистина е гей  Joy Ако на Боби му бяха тази роля с някой друг от мъжете сигурно нямаше да реагира така.

# 1 492
Утре ще видим дали са ги оставили само на паркет.
Стана ми интересно какво точно се е случило?
Алекс спомена нещо от рода, че Христо е главното лице, но може да не съм разбрала.

# 1 493
Всичко сте писали за Валентин Михов, но съм бясна на такива мръсници като него и не мога да  го подмина с безразличие. Отвратяга.
 И естествено Еми е виновна (според някои тъпи съквартиранти). Някой вече писа- в Бг (и не само) жертвите на изнасилване винаги да виновни за съдбата си.

# 1 494
За Миховия и аз не разбрах много-много, пън какво друго може да играе тоя...

Обаче, големи са мрънкалници, дали са им някакви роли там, което не им харесва, могат да го маркират само, да направят всичко смешно, а не да седят и да се цупят като киселици. Винаги сценарият е един и същ и има простотии, но пък "сериалът" винаги е най-забавното нещо на сезона. Досега. За тази година съм скептична.

Христо каза, че голи сцени и разни там задълбочени любовни нямало да прави, за това май се нацупи и той. То кой ли не се нацупи. Миглена и Емануела.

# 1 495
Сетих се ''забранената любов'' между Ицо хазарта и Милко преди години, беше ужасно забавно. Тук с Роро и Боби няма шанс. Големи мрънкачи са всички.

Гей сцената на века  Joy Joy Joy https://www.vbox7.com/play:2028a7eb

# 1 496
Лилито какви бузки е отпрала. hahaha

...а за талията ѝ нищо не казваш....притеснявам се, че няма да може да излезе през вратата, когато дойде момента да напусне къщата tooth tooth tooth

# 1 497
Представям си Христо как тропа с краче на Мел Гибсън и вика: "Аз това няма да го играя".  Laughing

# 1 498
  • Испания
Всичко сте писали за Валентин Михов, но съм бясна на такива мръсници като него и не мога да  го подмина с безразличие. Отвратяга.
 И естествено Еми е виновна (според някои тъпи съквартиранти). Някой вече писа- в Бг (и не само) жертвите на изнасилване винаги да виновни за съдбата си.

Така е, за съжаление. Ама и тази помия Лилия Вучкова как взе неговата страна и му пригласяше срещу Емануела. Пълна гнус. Sick

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 21:12 от smileys

# 1 499

Гей сцената на века  Joy Joy Joy https://www.vbox7.com/play:2028a7eb
Големи са.  Joy
С умиление си спомням и Дойката на Люси Иларионов.

Общи условия

Активация на акаунт