VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 368
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 530
  • софия
Фънки и Къцамун!!!

# 1 531
Всичко сте писали за Валентин Михов, но съм бясна на такива мръсници като него и не мога да  го подмина с безразличие. Отвратяга.
 И естествено Еми е виновна (според някои тъпи съквартиранти). Някой вече писа- в Бг (и не само) жертвите на изнасилване винаги да виновни за съдбата си.
Много грозна гледка беше това днес Peace. Тръмп точно за такива изцепки в момента го направиха на две стотинки в щатите, а при нас няма никакъв отзвук Tired
Тия в щатите са с промити мозъци.Щото вашите мъже са много културни в мъжка компания, когато се бъзикат.Айде аман от лицемерие.
Емануела с право му се сопна на тоя дърт пиргиш
Имах в предвид жените които го обвиняват в сексуален тормоз  Rolling Eyes.
МГ18, наистина съжалявам в този момент, че не съм Миглена, за да  отговоря подобаващо на поста ти.
Не обсъждаме участниците във форума, защото не се познаваме, а участниците в предаването, с които задочно се запознаваме сега, нали? Лека вечер!

# 1 532
Много съм разочарована от Христо. Та той е единствения професионален актьор там от мъжете и това не го очаквах точно от него. "Ама аз това няма да го играя, няма да играя целувки, няма да играя не знам си какво" Rolling Eyes Crazy #Crazy #Crazy Ти актьор ли си или лукова глава? Ясно ми е, че в сценария е написано пиперливо и провокативно, но той не е длъжен да го играе така. От една невинна целувка с Емануела нищо няма да му стане. Ако един актьор не може да се целува по сценарий то какъв актьор е? newsm78 newsm78

И може ли да ми обясни някой, ако е разбрал защо този човек спи на дивана в хола? newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy Много странна птица е.

# 1 533
Много съм разочарована от Христо. Та той е единствения професионален актьор там от мъжете и това не го очаквах точно от него. "Ама аз това няма да го играя, няма да играя целувки, няма да играя не знам си какво" Rolling Eyes Crazy #Crazy #Crazy Ти актьор ли си или лукова глава? Ясно ми е, че в сценария е написано пиперливо и провокативно, но той не е длъжен да го играе така. От една невинна целувка с Емануела нищо няма да му стане. Ако един актьор не може да се целува по сценарий то какъв актьор е? newsm78 newsm78

И може ли да ми обясни някой, ако е разбрал защо този човек спи на дивана в хола? newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy Много странна птица е.
+1
Имам чувството, че голям страх от жена му го гони. Много внимава да не стъпи накриво, пъзльо. Mr. Green

# 1 534
Христо много не го слушах, та не чух с какви мотиви мрънка, но имам едно предположение. Нали всички се питат защо този успял на световно ниво актьор е влязъл в най-долнопробното шоу в България, а той пази мълчание по въпроса. И всъщност отоворът на въпросите да са дадени в описанието на ролята и това да е причината да избухне.

# 1 535

+1
Имам чувството, че голям страх от жена му го гони. Много внимава да не стъпи накриво, пъзльо. Mr. Green

Ех Пепелче къде е сега Енгин да им покаже на тия вътре и на Христо какво значат професионални актьорски целувки. А и Емануела доволна ще остане.  Laughing

# 1 536
Христо умишлено се пази и точно така създава ореола на загадъчност около себе си. Но няма никакво чувство за хумор! Страшно дърво! Няма нужда да се оправдава и обяснява, много лигаво.

Михов ми е неприятен от доста време насам във формата. Не съм следила постиженията и медийните му изяви досега, имах бегла представа кой е. Прави се на мил и благороден старец без задни мисли, но очевидно си пада по млади момичета. Отвратителен! Очевидно очаква всички да си мълчат и да му се подмазват, защото е "някой" и може "да им помогне с нещо". Съгласна съм, че и на Надя й стана много неприятно, но замълча, да не би да й се чуе гласът случайно. Мижитурско.

Не коментирате сълзите на Миглена...

# 1 537
Да не забравяме и Миглена какво го направи Роро с една целувка- дет се вика мозъка му изсмука, явно съвсем буквално. Mr. Green

# 1 538
А, забравих да спомена, че мисиите с латино и индийските сериали са ми много тъпи. Изтъркани и банални. Такива пародии правехме в училище.

# 1 539
  • Испания

Миглена се притесни, че хората нямат пари за хляб, а са пратили СМС, за да я подкрепят. А тя няма как да направи нещо за тях.  Heart Eyes

Беше напълно искрена. И плаче със сълзи. Не като някои други.

# 1 540
"Позволена любов" с Фънки и другите капии от техния сезон.
https://www.vbox7.com/play:b78c5f646e

# 1 541
  • в резерват
А как описаха ролята на Христо? ( Тоонев не го разбрах )

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 22:05 от Арбанашка кокона

# 1 542

Ето. От предната страница:

https://www.vbox7.com/play:2eb271f40f

Пак изгледах. Ами агресивен стана Михов, много грозно. Не ми хареса реакцията на Рени, нито тази на Лили  

Аууууу, възмутително!

Това Наде е толкова долно Sick , така мръсно гледаше Емануела, докато Вальо я унижава. Пролича ѝ, че е лесна!  Close

Да не говорим за Рени - примитивна селянка. Лиляна и тя е една долна скочубра, отвратителна! Това да си предадена по такъв начин от други жени, които са на страната насилника ти, е толкова противно и гнусно, че няма накъде повече.

А най-долното от всичко са коментарите на гласа зад кадър как поведението на Михов било "добронамерено" и реакцията на Емануела била "неразбираема".  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Отношението към жената у нас е на изключително примитивно ниво, което се задава и поддържа от масмедиите, както се видя и тук. Значи според ББ е напълно нормално мъжете да опипват жените, да им свалят дрехите и накрая да ги унижават с обиди!  #Cussing out

Изобщо тия са се оляли тотално.
Пълно безсрамие и арогантност!

# 1 543
  • София

Благодаря!
Гледах отново Фънки и Люси, но за мен фаворит е Люси
дойката искала да стане балерина, преди да стане кит и половина.

# 1 544
Мен ме трогна, личеше си , че не е очаквала. Наистина е комплимент и то голям - да влезеш ако не нехаресван, то безразличен на масата хора и да ги спечелиш до степен да отделят от средствата си, за да те подкрепят. Не е като да "цъкнеш" лайк във фейса.
 Оцени го правилно.

Общи условия

Активация на акаунт