VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 365
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 575
HHelena, Михов разнасяше батериите, никой не го е упълномощил да заголва момичетата, за да ги смени. Още повече, че Емануела недвусмислено се дръпна преди това и каза да чака. Интересно, дали би се опитал така и на мъжете да услужи?

# 1 576
  • Варна/Лондон
И май си беше пийнал или така ми се е сторило?
И други съфорумки изразиха същото мнение по-назад, така че може и да не греша.
определено си беше фиркан. Даже се случи мъжът ми да гледа точно този момент и се възмути от ''тоя дъртия сръбнал малко и добил смелост да обара младо момиче''. Много правилно си реагира Емануела.
Що не намести микрофона на Лили, се питам аз. Laughing

# 1 577
Той бил виждал много красиви жени  Laughing добре , че има някой лев , иначе само такива като Лили щеше да е виждал   Mr. Green

Христо не иска да играе , че неговата булка ще го убие след шоуто , ще вземе да целуне Емануела и да му хареса  Mr. Green Не дадоха ролята на Боби щото той изтърва момента си , когато имаше възможност да я спечели , не направи нищо истинско това да стане.

оооо ами , когато Надя каза, че много се бил контел , що да е тъпо , тя пък.ами кой не иска поддържан мъж , аз искам.с прическата , барнат , парфюмиран , дай Боже всеки му  Mr. Green Laughing

# 1 578
HHelena ако този дядка то вдигне на теб блузката как ще ти е?аз лично ще му забия един .
Аз не видях нищо притеснително и вулгарно,тя правеше нещо си там и той просто искаше да смени батериите,може да има предистория за която аз да не знам.Не гледах сама епизода да кажеш объркала съм се и недовидяла.После реакциите на Рени и Надя ми направиха впечатление,даже пипна Надя и и се извини и я попита дали я е притеснил.Излезе навън и беше страшно огорчен

# 1 579
Много правилно си реагира Емануела.
И изглеждаше, че не за пръв път я пипа Михов.

Но другите, що така не взеха отношение?

# 1 580
ОМГ, огорчен, милият  Joy

# 1 581
https://www.vbox7.com/play:23ccb8083a

Страхотни Меги и Емануела!

# 1 582
  • Тра-ла-ла
У нас някак сме привикнали с ганьовската ориенталщината...пляскане по дупето, щипване, подвикване, бибиткане и т.н. За това повечето жени не се впечатлиха

# 1 583
Михов е противен Sick Следващият път Емануела ще номинира Ути/ако остане/ и него. И с право.
Надя гледаше много гадно, чак се подсмиваше, все едно "лесна си, пък се правиш на важна" Sick
С Деси прекалиха много. Ако съм на мястото на Борислав ще откажа, то така тръгват слуховете. Христо така и не го разбрах какъв му е проблема, че ще целува Емануела или какво?

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 22:45 от moe mnenie

# 1 584
Аз не видях нищо притеснително и вулгарно,тя правеше нещо си там и той просто искаше да смени батериите,може да има предистория за която аз да не знам.Не гледах сама епизода да кажеш объркала съм се и недовидяла.
Ами, изгледай го пак. Може да видиш нещо, което си пропуснала.

# 1 585
Проблемът на Христо може да е свързан с това,че не гледа весело на нещата.Може да няма доверие на ББ и да мисли,че ще го компрометират нещо покрай сцените с Емануела.Може да има несъгласие и с режисьора,защото предполагам всички сега ще станат големи разбирачи.Но щом е имало санкции,явно е ядосал ББ,нещо е променил по сценария например.Още като влизаше при Ники Кънчев ми се стори доста обран,но си казах,че може да е притеснен.Има някаква потайност.Първоначално си помислих,че Емануела може да се е вживяла в ролята си Laughing и той затова да я номинира,но едва ли е така.А,на номинациите Торнев нещо хич нямаше настроение,явно има творческа суматоха някаква.
Вальо Михов,ако е искал да опипа някого не случайно е избрал Емануела.Тя може да си слага граници,но до тук в шоуто каза,че Майк Тайсън я е "изял с поглед",имаше близост с Борислав,а след това каза,че харесва Христо Laughing.Дори и всичко да е на майтап тя сама си изгради тази част от образа,но ми хареса,че го скастри.А,самият Михов едва ли е вложил чак такава умисъл и то пред публика в лицето на Рени и Надя.Миглена май не случайно наблегна на номинациите върху факта,че мъжете не са много ок.
Емануела забелязах,че няма кой знае какъв диапазон,но пък пя доста добре.В началото имах съмнения дали въобще има някакъв глас или кара всичко на плейбек.

# 1 586
Прегледах видеото на Вальо и Емануела. Хич и не искаше да и сменя батерии, само си измисляше претекст. Попита я: "Я да те видим как си", и сам си отговори:"Добре си."  Не очакваше такава реакция от Емануела и затова започна да се обяснява, баш му се вдигнал нагона. Ужас...

# 1 587
Много правилно си реагира Емануела.
И изглеждаше, че не за пръв път я пипа Михов.

Но другите, що така не взеха отношение?
Да и даже целуна Надя по рамото  ooooh! мааааане ще му фръкне чинето на тоя дядка ако направи така на мен

# 1 588
Аз не видях нищо притеснително и вулгарно,тя правеше нещо си там и той просто искаше да смени батериите,може да има предистория за която аз да не знам.Не гледах сама епизода да кажеш объркала съм се и недовидяла.После реакциите на Рени и Надя ми направиха впечатление,даже пипна Надя и и се извини и я попита дали я е притеснил.Излезе навън и беше страшно огорчен
Предистория сигурно има. Обаче гледай клипа и виж как Емануела си готви нещо и просто Михов отива и без тя да му е позволила почва да й вдига блузата.
Тя му се сопна, което стана причина за реакцията му. Не осъзна човека, че не върху това трябва да се концентрира вниманието му.
Реакция на Емануела нямаше да има, ако той не беше постъпил така с нея.

Най-великото шоу на планетата!

# 1 589
  • София
Явно не гледаме едно и също предаване.
Браво на Емануела, че не замълча, а дъртия коцкар се направи на ощипан и започна да плюе, барабар с кака ви Жлъчка и Торнев.
А и това поставя жестовете му към Глория и Жана в по-различна светлина. Освен това беше много любвеобилен към последната на рождения ѝ ден в басейна. Отдавна не намирам поведението му за нормално, но не съм коментирала, защото реших, че може би съм прекалено мнителна или прекалена феминистка, макар че такъв термин не съществува.
Реакцията му днес беше типична - започна да обвинява "жертвата", то това е и причината много жени да си мълчат в много по-сериозни ситуации. Винаги се подхожда с недоверие към тях и се казва,че преиграват, прекалено навътре приемат нещата и прочее.

Освен това бях пропуснала епизода в понеделник и сега наваксвам - лагерът на "интелектуалците" е доста сломен. Стана ми смешно, когато Торнев каза на Ирина, че планирали среднощна разходка в чест на Лара, ако искала да се присъедини. Все едно говорят за покойник.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 22:47 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт