VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 227
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 650
Емануела беше по-хубава преди да си сложи каквото си е слагала в устните. И миглите са едни безумни... По повод операцията, която спомена днес- ами тя изобщо не знае какво са й махнали и какво не според мен. Анджелина е пристъпила  към тази интервенция защото си е правила генетичен тест BRCA и е взела превантивни мерки, а Емануела защо ли си е махнала жлезите ?
Много ми стана смешна като се натягаше на Ицо докато човечеца си спеше сладко, сладко. Толкова беше прозрачна и смешна, че чак изпитах неудобство да я гледам. Иначе е добродушна и изненадва понякога с изказ, за бранша си е доста вървежна и се съмнявам да е меркантилна толкова. Убедена съм, че изкарва повече от Борислав.
И аз потънах няколко пъти в земята. Жена да се предлага така, ми лично на мен ми изглежда много грозно отстрани .

Да, смешна беше и според мен си беше пийнала. Никой в къщата не е като да няма трески за дялане, но по-важното е кое надделява повече като общо впечатление. Емануела не ме дразни, има нещо много естествено и закачливо в нея.

# 1 651
  • Испания

Би ли ми обяснила /ако искаш, разбира се/ целта на аватара си?
Няма цел. Сигурно винаги имам игличка в сърцето. Това ми беше аватар доста години, преди месец, два изображението беше изтрито (врроятно от сайта, в който го бях качила) и за кратко бях с друг аватар, но не се чувствах много себе си с него, затова си върнах вуду куклата.
А тази Деси като си пийне много й личи 😃

Благодаря. Става ми лошо, като го видя.

# 1 652
  • София
Не мисля, че това, че Борислав защитава Емануела го прави смешен. По-скоро го прави принципен, може би я харесва като човек, а не само и единствено в романтичен аспект. Или най-малкото я харесва повече от Ирина и компания. На мен ми направи много добро впечатление, когато я защити в понеделник, докато Ирина я нападаше на масата и я питаше "Защо си мислиш, че се заяждам?! Или, че ми е напрегнато?!". В случая Борислав беше прав да изтъкне, че не Емануела е номинирала Лара, защото Ирина точно това инсинуираше, както и гласът зад кадър. И естествено тя веднага му каза да не се меси, че Емануела за разлика от него, я разбирала и не се чувствала нападната. И това пред очевидно чувстващата се нападната Емануела. Ирина обожава да казва на хората какво да мислят и да им съобщава как се чувстват.

# 1 653
Какво значение имат пластичните операции,вече куцо и сакато виждам да има нещо в устата си или изкуствени мигли,коси. Емануела е човек от хай лайфа нормално е да се поддържа .аз бих сложила силикон в гърдите,какво лошо,и носа бих си коригирала,само едно ме спира -пари.толкова злобно звучи като кажат -е тя има тунинг ми що пък да няма.
А, аз също бих си сложила силиконови импланти, по-скоро ми стана интересно защо са й махнали жлезите. Устните й са ужасни. Загледай се в неин стар клип и виж колко по-красива е била без напомпаните устни.

# 1 654
Не е нужно да се женят един за друг, дори не е нужно изобщо да имат нещо общо след предаването...
Обаче казват, че се харесват, после и да има нещо не излъчено, та да са решили да спрат да се гушкат в леглото и на някой шезлонг, че стана студено, да са си поговорили евентуално, че няма да станат нещата между тях...
И дори да отпишем Боби от следващите действия...
Е малко е странно в един формат за 2 месеца да харесваш един, после да се "предлагаш" на друг...
Флирт, флирт, ама като пеперудка прехвърча от цвят на цвят.

# 1 655
На мен ми харесва аватара на Теичка.

Мари, какво харесваш в Ирина?
И защо пишеш в множествено число?

# 1 656
Какво значение имат пластичните операции,вече куцо и сакато виждам да има нещо в устата си или изкуствени мигли,коси. Емануела е човек от хай лайфа нормално е да се поддържа .аз бих сложила силикон в гърдите,какво лошо,и носа бих си коригирала,само едно ме спира -пари.толкова злобно звучи като кажат -е тя има тунинг ми що пък да няма.
Аз мисля,че тя си беше по добре без тези абсурдни мигли и корекция на уста.Естествено хубава си беше
Да така е,тя по принцип си беше хубава,аз имах в предвид из фейса,а и в къщата като вземат да коментират тунинга и.лично на мен хич не ми пречи кой ,колко е лягал под ножа ,щом като човек ми допада

# 1 657
Иво Танев ли ощипа Кица миналия брадър? И там бяха едни вълнения! Или май я плесна?

Той май и Светлето пощипваше.  Laughing

Ама и мъжът Миглена удари едно масажче на Боби, а?  Wink

Но не забелязахме той да се дърпа и възмущава, нали? Wink
Тя и Светла не се дърпаше. А бе пипат хората, къде с може, къде с не може... Явно си мислят, че са близки като ядат на една маса. Ама за Миглена тогава - когато още не подозирахме каква звезда ще грейне - точно за масажа колко беше хулена, не й отива на годините и т.н. Пък като се присмя на Кака, че е древна ( някой я информира от тук!) - тогава е друго...

# 1 658
Цитат на: вивиан72 миlink=topic=948213.msg33934559#msg33934559 date=1477428717
Аз мисля,че тя си беше по добре без тези абсурдни мигли и корекция на уста.Естествено хубава си беше
Да така е,тя по принцип си беше хубава,аз имах в предвид из фейса,а и в къщата като вземат да коментират тунинга и.лично на мен хич не ми пречи кой ,колко е лягал под ножа ,щом като човек ми допада
Е те в къщата се чудят само с какво да я нападат   Rolling Eyes

# 1 659
Емито не е жена за всеки мъж, ако ще е и да е бате Вальо  Mr. Green

А той направи от мухата слон...дърт коцкар

# 1 660
Гледах наскоро Мира Добрева в "Мармалад"(предаване по БТВ) там пускат по някакво клипче за участниците, та за Мира пуснаха скеч как съседките ѝ (не истинските)се оплакват, че постоянно пускала прахосмукачка, вече мазилката на тавана им падала и такива неща. Поговориха малко по темата, че Мира била педант на тема чистота.
Та тази вечер, като дадоха Торнев възмутен от чиниите се сетих за жена му... И на другите им направи впечатление, но ако наистина имаш жена педант в къщата ще ти прави още по - голямо впечатление не измити съдове, не изхвърлени пепелници.

# 1 661
Мари, не правиш ли разлика между това, че някой се е съгласил (масажите са били няколко, доколкото си спомням и явно са му харесали на Боби, за да е така) и когато една жена заявява, че не иска да я докосват и да ѝ вдигат блузата?

# 1 662
За Емануела знам, че има сърдечна операция след това има намаляване на гърдите и недобре поставени импланти, не знаех, че е правила мамектомия.

Само като ви чета и ме побиват тръпки, на около 3 години ми изгориха лицето с цигара, изпитвам ужас от всякакви предмети и неблизки хора в близост до лицето си и изобщо до мен брррр, а доколкото разбирам Емануела е правила нещо, т.е и ръцете ѝ са били заети. Сигурно и Ирина затова ме дразни толкова - все се привежда като се кара с някого или се приближава странично и се вре в хората.

Просто ми е отвратително някой да не зачита личното пространство на друг и да изнудва емоционално с "Какво толкова" и "Преиграваш"  Sick

# 1 663
А, аз също бих си сложила силиконови импланти, по-скоро ми стана интересно защо са й махнали жлезите. Устните й са ужасни. Загледай се в неин стар клип и виж колко по-красива е била без напомпаните устни.

Eмануела има няколко пластични операции на гърдите, поне така съм я чувала да казва отдавна в едно интервю. Като първата операция е била много калпаво направена, втората също не е била задоволителна, имала е големи проблеми със силикона, мисля дори, че едва я спасиха и лежа по болници...Та значи сега в Германия за трети път е сменяла силикона...

# 1 664
  • Испания
За Емануела знам, че има сърдечна операция след това има намаляване на гърдите и недобре поставени импланти, не знаех, че е правила мамектомия.

Само като ви чета и ме побиват тръпки, на около 3 години ми изгориха лицето с цигара, изпитвам ужас от всякакви предмети и неблизки хора в близост до лицето си и изобщо до мен брррр, а доколкото разбирам Емануела е правила нещо, т.е и ръцете ѝ са били заети. Сигурно и Ирина затова ме дразни толкова - все се привежда като се кара с някого или се приближава странично и се вре в хората.

Просто ми е отвратително някой да не зачита личното пространство на друг и да изнудва емоционално с "Какво толкова" и "Преиграваш"  Sick

Ами освен някои кукумявки в къщата и тук се появиха подобни писания. И това са жени! Да вървят при Михов, ама ако имат визията на кака ви Жлъчка, може да са сигурни, че и с пръчка няма да ги пипне.

Общи условия

Активация на акаунт