VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 224
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 635

Поведението на Емануела към Борислав и Христо и на мен ми направи впечатление. Всъщност единственото, което не ми хареса от участието й, е точно това - много харесваше Борислав, а щом влезе друг по-известен млад мъж и веднага му хвърли око.

Според теб трябва да заведе Борислав вкъщи ли? Или в гражданското?  ooooh!
Например и да му роди две-три деца, за да са голямо, сплотено семейство.

# 1 636
Боби спомена, че няма как да станат нещата с Емануела, защото тя има две деца и пътува много заради работата си. Доста ограничено и закостеняло мислене според мен, но това си е негова работа. Естесвено, че тя няма да ходи подире му в такъв случай. А това с Христо ми прилича на запълване на времето и бягство от скуката.

За Михов се носеха разни слухове преди време за връзки с млади девойчета, та затова и бях предубедена още като влезе. Ами само показа, че е имало някакви основания за тези слухове.

# 1 637
Емануела беше по-хубава преди да си сложи каквото си е слагала в устните. И миглите са едни безумни... По повод операцията, която спомена днес- ами тя изобщо не знае какво са й махнали и какво не според мен. Анджелина е пристъпила  към тази интервенция защото си е правила генетичен тест BRCA и е взела превантивни мерки, а Емануела защо ли си е махнала жлезите ?
Много ми стана смешна като се натягаше на Ицо докато човечеца си спеше сладко, сладко. Толкова беше прозрачна и смешна, че чак изпитах неудобство да я гледам. Иначе е добродушна и изненадва понякога с изказ, за бранша си е доста вървежна и се съмнявам да е меркантилна толкова. Убедена съм, че изкарва повече от Борислав.

# 1 638
Иво Танев ли ощипа Кица миналия брадър? И там бяха едни вълнения! Или май я плесна?

Той май и Светлето пощипваше.  Laughing

Ама и мъжът Миглена удари едно масажче на Боби, а?  Wink

# 1 639
  • У Диспансера ...♥♥♥
Емануела беше по-хубава преди да си сложи каквото си е слагала в устните. И миглите са едни безумни... По повод операцията, която спомена днес- ами тя изобщо не знае какво са й махнали и какво не според мен. Анджелина е пристъпила  към тази интервенция защото си е правила генетичен тест BRCA и е взела превантивни мерки, а Емануела защо ли си е махнала жлезите ?
Много ми стана смешна като се натягаше на Ицо докато човечеца си спеше сладко, сладко. Толкова беше прозрачна и смешна, че чак изпитах неудобство да я гледам. Иначе е добродушна и изненадва понякога с изказ, за бранша си е доста вървежна и се съмнявам да е меркантилна толкова. Убедена съм, че изкарва повече от Борислав.
И аз потънах няколко пъти в земята. Жена да се предлага така, ми лично на мен ми изглежда много грозно отстрани .

# 1 640
  • Испания

Би ли ми обяснила /ако искаш, разбира се/ целта на аватара си?

# 1 641
Иво Танев ли ощипа Кица миналия брадър? И там бяха едни вълнения! Или май я плесна?

Едното какво общо има с другото?

# 1 642
А прави ли ви впечатление как дървен Ицо все готви, мие, шета нещо... Яко го е дресирала булката му.😃 Това е единственото, което харесвам в него.😃

# 1 643

Но не забелязахме той да се дърпа и възмущава, нали? Wink

# 1 644
Той и Тоонев си оправя хубаво леглото,шета мие ,чинии... 😂

# 1 645
Какво значение имат пластичните операции,вече куцо и сакато виждам да има нещо в устата си или изкуствени мигли,коси. Емануела е човек от хай лайфа нормално е да се поддържа .аз бих сложила силикон в гърдите,какво лошо,и носа бих си коригирала,само едно ме спира -пари.толкова злобно звучи като кажат -е тя има тунинг ми що пък да няма.

# 1 646
Сериозно ли не усети тона на поста ми?! Mr. Green Много си се объркала
Аз те усетих.  Mr. Green

И си викам сега, Емануела като пее чалга не е ли това ориенталщина? Тоест тя с музиката си подпомага мъжете да действат, като Михов.  Laughing
Тя таралеж иска да е в гащи, пък една блузка... Но свърши се вече - Миглена и Емануела, ако щят да се изпишкат в обувките на Ути и да се изакат във виното на Ирина - народът ги обича, всичко ще простим. Виж Ирина и да предложи нов клип за сметка на мъжа си, а Торнев да й редактира текстовете - мандалото 'лопна, тях силно ги мразим.

# 1 647
А прави ли ви впечатление как дървен Ицо все готви, мие, шета нещо... Яко го е дресирала булката му.😃 Това е единственото, което харесвам в него.😃
И Боби ми се струва оправен в кухнята. Докато другите мъже се оплакваха в двора, че жените не мият само той се зае да свърши "черната" работа.

# 1 648

Би ли ми обяснила /ако искаш, разбира се/ целта на аватара си?
Няма цел. Сигурно винаги имам игличка в сърцето. Това ми беше аватар доста години, преди месец, два изображението беше изтрито (врроятно от сайта, в който го бях качила) и за кратко бях с друг аватар, но не се чувствах много себе си с него, затова си върнах вуду куклата.
А тази Деси като си пийне много й личи 😃

# 1 649
Какво значение имат пластичните операции,вече куцо и сакато виждам да има нещо в устата си или изкуствени мигли,коси. Емануела е човек от хай лайфа нормално е да се поддържа .аз бих сложила силикон в гърдите,какво лошо,и носа бих си коригирала,само едно ме спира -пари.толкова злобно звучи като кажат -е тя има тунинг ми що пък да няма.
Аз мисля,че тя си беше по добре без тези абсурдни мигли и корекция на уста.Естествено хубава си беше

Общи условия

Активация на акаунт