VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 259
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Тра-ла-ла
Ти се смееш ама си е баш двоен стандарт,не е лоша Емито обаче гювеч за Христо може че се и увърташе ,а за дедо не може.Меркантилни си е тя и Боби си я усети,и си и го каза
Може да не си пада по дядо си Laughing Смяташ ли, че е редно да се увърта около всички мъже в къщата в името на мира, любовта и толерантността?! newsm78

Моля те, отговори на питането на Mariposa_Malva за двойния стандарт  Laughing

# 1 621
  • София
Прегледах видеото на Вальо и Емануела. Хич и не искаше да и сменя батерии, само си измисляше претекст. Попита я: "Я да те видим как си", и сам си отговори:"Добре си."  Не очакваше такава реакция от Емануела и затова започна да се обяснява, баш му се вдигнал нагона. Ужас...
Дали ако Христо и беше повдигнал блузката малко да и смени батериите щеше да реагира така остро.Айде аман от от двойни стандарти

А ти що си лягаш само с мъжа ти, а не и с пияния комшия? Аман от двойни стандарти!

Joy  Joy

# 1 622
  • Варна/Лондон
Михов много ме издразни с това повтаряне с напевен глас на "Господи, прости й". Много грозно  Sick

Продължавам да недоумявам, защо Емануела трябва да се обяснява, че не й е приятно някой да я пипа?!
И аз това се чудя Shocked. А това как Михов обясняваше, че щял да й прави услуги извън къщата ама сега вече няма как да стане защото тя не му даде да я опипва беше върха на гнусотията. И гласът зад кадър ще ми внушава, че този е кавалер ooooh!
Точно! Чул, че някои млади момичета се подлъгват за услуги и решил и той да бъде Коко Динев. Ама не уцели чалгаджийката.

# 1 623
Оф ,тук от Okaso не мож се дореди човек да постне нещо 😂
Бате ви Вальо долен,дърт пиргиш.
От всички само Мигла има истинско чувство за хумор,хем нея пак се опита ББ да я оклепа!
А на този световно известния  актьор къв му е проблема!!!Абсолютен дървеняк.И по кой критерий,моля,той е красив пък и сексапилен  ooooh!С кое..изпъкнало чело,крив нос и вечно ококорен,и един дразнещ глас....да изреждам ли още Mr. Greenнаредих го JoyАми в началото реших-приятен,а то пък излезе  Shocked
И Надя вече ме разочарова,някой я нарече скумрия...Ами вече съм съгласна,все ръси мозък и тя.
И ето пак да си дойдем на думата,кой,кой да харесаш ,освен Еми и Меги 😉

# 1 624
Жал ми е за Деси. Такава наивност, такова лековерие. Под крилото на татко и мама и със самочувствието на хайлайф дама си остава едно непораснало момиче. Има момченце в 1 клас. То как ще се почувства , ако чуе тези неща, които бяха казани тази вечер,  за майка си? Деси, стискам ти палци, защото излизайки от къщата ти предстои живот, за който не си готова. За съжаление вече го няма баща ти да те пази. А Михов е гнусен и трябва да се научим като жени да въставаме на такива посегателства. Браво на Емануела, а Надя и Рени са патки. Лиляна е идиотка-сводница.

# 1 625
Попринцип ми харесва за сега поведението на Емануела в къщата - на моменти забавна, казва си каквото мисли, не им се връзва много, много на нападките...
Обаче определено не ми хареса това, че уж харесва Боби, то бяха прегръдки, закуска в леглото, гушкане в леглото, даде му повод и той да си признае, че я харесва...и вече не беше интересен...изнесе се да спи на дивана, влезе Христо и взе да въздиша по него, вероятно защото той не ѝ обърна внимание, освен това ѝ я номинира...та разпали ѝ амбицията...как някой няма да я забележи и да въздиша по нея, та той Майк Тайсън ѝ говореше с очи...
Боби изглежда, че ревнува, че не получава голямо внимание от Емануела, а тя се чуди как да заговори Христо...гледала му филма, гледала интервю с него за филма, да спял при Жана, пък тя на дивана...
Не е нужно да се вземат с Боби в реалния живот, ама сега излиза леко смешен, докато той я защитава и номинира хора, които са я обидили с нещо казано, тя върти мигли на Христо и се чуди с кой да седне да го обсъди, колко много я "дразнел"

# 1 626
  • Варна
На мен Михов ми направи много лошо впечатление на първите номинации като се разрева и каза ми не мога да номинирам.

# 1 627
Попринцип ми харесва за сега поведението на Емануела в къщата - на моменти забавна, казва си каквото мисли, не им се връзва много, много на нападките...
Обаче определено не ми хареса това, че уж харесва Боби, то бяха прегръдки, закуска в леглото, гушкане в леглото, даде му повод и той да си признае, че я харесва...и вече не беше интересен...изнесе се да спи на дивана, влезе Христо и взе да въздиша по него, вероятно защото той не ѝ обърна внимание, освен това ѝ я номинира...та разпали ѝ амбицията...как някой няма да я забележи и да въздиша по нея, та той Майк Тайсън ѝ говореше с очи...
Боби изглежда, че ревнува, че не получава голямо внимание от Емануела, а тя се чуди как да заговори Христо...гледала му филма, гледала интервю с него за филма, да спял при Жана, пък тя на дивана...
Не е нужно да се вземат с Боби в реалния живот, ама сега излиза леко смешен, докато той я защитава и номинира хора, които са я обидили с нещо казано, тя върти мигли на Христо и се чуди с кой да седне да го обсъди, колко много я "дразнел"

Емануела е свободна жена и може да прави каквото си иска Peace. Ако беше обвързана щях да те разбера, но не е. С Боби само се закачаха, а с Христо просто убива време. Не вярвам Боби да ревнува, мисля, че му е все тая.

# 1 628
  • Испания
На мен Михов ми направи много лошо впечатление на първите номинации като се разрева и каза ми не мога да номинирам.

Бил е пиян този мухъл. А даваше акъл и себе си за пример на Софкин.

# 1 629
Поведението на Емануела към Борислав и Христо и на мен ми направи впечатление. Всъщност единственото, което не ми хареса от участието й, е точно това - много харесваше Борислав, а щом влезе друг по-известен млад мъж и веднага му хвърли око.

# 1 630
  • Испания

Поведението на Емануела към Борислав и Христо и на мен ми направи впечатление. Всъщност единственото, което не ми хареса от участието й, е точно това - много харесваше Борислав, а щом влезе друг по-известен млад мъж и веднага му хвърли око.

Според теб трябва да заведе Борислав вкъщи ли? Или в гражданското?  ooooh!

# 1 631
  • София
Сетих се ''забранената любов'' между Ицо хазарта и Милко преди години, беше ужасно забавно. Тук с Роро и Боби няма шанс. Големи мрънкачи са всички.

Гей сцената на века  Joy Joy Joy https://www.vbox7.com/play:2028a7eb
Joy Joy Joy
Бях го забравила това! Мноооого по-як сезон!

# 1 632
  • Варна/Лондон
Жана си има гадже и скочи на рошавия, пък Емануела която е свободна и може да флиртува с който си пожелае е ''много лошо''. Ха-ха.

# 1 633
Аз не съм много убедена, че Боби си пада по Емануела.
Че прехвърчаха искри, така е.
Ако някой от двамата обаче реши да използва това като стратегия, то беше Боби. До момента, в който видя, че е непечеливша за него тази "романтична" линия.
 И взехме да му чуваме гласа и то не звучащ като част от общия хор.
От което само спечели - Иринка насочи вниманието на стадото към него /съответно му осигури повече ефирно време /, стана и по-видим и симпатичен на зрителите.
Или накратко - одобрявам. Simple Smile

# 1 634
Емануела спря да му обръща внимание на Боби щото и той дърво.не прави нищо да и запали интереса , нормално е да флиртува и с друг мъж,все пак са в затвотено пространство,тя е хубава .вие не флиртувате ли на работа примерно,щото аз да  Mr. Green и то не малко Blushсамо не разбрам какво му хареса на тоя  дънер Христо,наистина само се пули и има грозни черти.

Общи условия

Активация на акаунт