VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 360
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Иво Танев ли ощипа Кица миналия брадър? И там бяха едни вълнения! Или май я плесна?

# 1 591
Михов много ме издразни с това повтаряне с напевен глас на "Господи, прости й". Много грозно  Sick

Продължавам да недоумявам, защо Емануела трябва да се обяснява, че не й е приятно някой да я пипа?!

# 1 592
Бобката не беше гей доскоро - те (геювете) не носят сандвичи с кашкавал за закуска на "лубимата жина" в леглото, освен, ако Брадърчо не го е накарал да маже филиите,  за да има романтика и да западат звИзди и пИпируди от нИбето... Laughing

бтв. По принцип педалските номера са си патент на Брадъра т.е. никой истински гей няма шансове срещу него.  Mr. Green
На колко чашки си?  Laughing

Освен на "хамстери" май кълвеш и на друга стръв?   Wink    

# 1 593
Да и даже целуна Надя по рамото  ooooh! мааааане ще му фръкне чинето на тоя дядка ако направи така на мен
Михов се почувства виновен, тръгна да показва как на другите правел. Че бил незнам си колко възрастен и т.н. Нападна Емануела.

Абе пич, приеми просто, че сбърка и спри. И не прави повече така. Просто и ясно.

# 1 594
Христо изглежда така, сякаш някои насила го е вкарал в този формат.

# 1 595
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Иво Танев ли ощипа Кица миналия брадър? И там бяха едни вълнения! Или май я плесна?

Той май и Светлето пощипваше.  Laughing

# 1 596
  • Ямбол
У нас някак сме привикнали с ганьовската ориенталщината...пляскане по дупето, щипване, подвикване, бибиткане и т.н. За това повечето жени не се впечатлиха
Ти ако си привикнала, аз не съм. очевидно и на Емануела не ѝ е съвсем естествено да си позволява някой подобни волности. А другите не я защитиха, защото се страхуват да не би и на тях да им се разсърди великият старчок.

# 1 597
Михов много ме издразни с това повтаряне с напевен глас на "Господи, прости й". Много грозно  Sick

Продължавам да недоумявам, защо Емануела трябва да се обяснява, че не й е приятно някой да я пипа?!
И аз това се чудя Shocked. А това как Михов обясняваше, че щял да й прави услуги извън къщата ама сега вече няма как да стане защото тя не му даде да я опипва беше върха на гнусотията. И гласът зад кадър ще ми внушава, че този е кавалер ooooh!

# 1 598
Аз не видях нищо притеснително и вулгарно,тя правеше нещо си там и той просто искаше да смени батериите,може да има предистория за която аз да не знам.Не гледах сама епизода да кажеш объркала съм се и недовидяла.
Ами, изгледай го пак. Може да видиш нещо, което си пропуснала.
Възможно е ,не споря

# 1 599
Той Торнев , казваше-нали трябва да се печели това шоу , нещо такова-т.е. че преиграва , за да спечели  ooooh! ooooh! ох великия конспиратор ...умряла Емануела да печели шоуто .бе каквото и да го мислим това е положението , дърт дядка да те пипа  Stop
Еее Боби що не се появи като принца на бял кон и да се намеси  Mr. Green

# 1 600
Обаче има нещо странно в усмивката на Христо. Като не се смее е симпатичен, покаже ли зъби, всичко отива по дяволите...

# 1 601
Има хора, на които не им е приятно да ги пипат, веднъж посегнах на една колежка да махна от лицето косъм, тя така се сопна, че ми стана неудобно, да, идеята ми беше благородна, ама... на нея не й било приятно да я докосват по лицето, уточнихме се, извиних се, тя ми се извини за реакцията си и така... Тъй, че дори нищо сексуално да не е имало в "подхода" на Михов, при такава реакция на Емануела, неговата беше агресивна и неадекватна, а пък с кавалерство нищо общо.
И аз не обичам да ми пипат лицето. Отвратително е като посегне някой мъж да ме щипне по бузите все едно съм на 6 годинки Close Close И да, има такива, които посягат към лицето на жена.
Бръкне ли ми под блузата, такъв ще му извъртя, че лошо ще му стане.
Колега ме нарече "женичка" та си поговорихме на висок тон за това, пък подобни неща са просто вулгарни. Може да ме пипа където си иска само тзи, който аз искам да го направи

Ако си имат сантименти, разбирам, но Емануела не му е дала никакви индикации на Михов, че е благосклонна към вниманието му.

# 1 602
  • Тра-ла-ла
Ей, го Танев...и той се правеше на невинен https://www.vbox7.com/play:a9773d4b1b

# 1 603
У нас някак сме привикнали с ганьовската ориенталщината...пляскане по дупето, щипване, подвикване, бибиткане и т.н. За това повечето жени не се впечатлиха
Ти ако си привикнала, аз не съм. очевидно и на Емануела не ѝ е съвсем естествено да си позволява някой подобни волности. А другите не я защитиха, защото се страхуват да не би и на тях да им се разсърди великият старчок.

Лиляна за повечето тук е нелепо , че харесват Емануела , но ето още по невероятно -ами супер пост кака  , съгласна съм с теб Hug

# 1 604
А Рени, тази имам чувството, че се опитва да се хареса на всички.
Реакциите на Рени и Надя не ми харесаха.
Толкова ли нямат воля да изразят гласно мнението си, страх ли ги е, какво?
Аз ако бях, прескачам плота и му шибвам тигана на Михов в кратуната.
Безобразие, а патката Рени и се хили.

Общи условия

Активация на акаунт