VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 646
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 710
  • out of space
Абе тая Лара кога ще спре да се държи като олигофрен?!  Crazy
Появи се по Гала пак с някакви резки движения и заучени фрази  Tired

# 1 711
Аз Михов не го виждам като лош човек.Жана не случайно го ползваше за "баща-отдушник"Той сам си каза,че е със стар тип възпитание и не приемам ориентацията на Роро.Сигурно и затова прави тук-там издънки в играта.А,това че ходи с по-млади жени не е толкова негов проблем.Проблемът е в момичетата, които излизат едва ли не с баща си.Дадоха го почерпен и него и това е.Емануела и аз мисля,че реагира остро защото беше над коткона.Аз и на децата съм забранила като съм над печката да скачат и бягат зад гърба ми.
Хайде,чакам Лара да разкаже за купона Wink

# 1 712
Михов трябваше да си остане незабележима част от интериора. Нямаше да стане любимец на публиката, но и нямаше да изглежда като разгонен котарак.

Жлъчката като излезе и прочете или чуе коментарите за нея се чудя какво ще я заболи първо. Дясната шия или лявото сърце. Отвратителна жена!

Въпросните жени как само успокояваха чичото. Горкият. ooooh!  А репликата "Господи, прости й" без коментар. Sick  Ако бях там в този момент щях да метна нещо по него.

Рени освен, че се опитва да се хареса на всички, живее в някакъв неин измислен свят. Лили също. В техния свят те са супер известни, с безброй почитатели и няма човек, който не знае кои са. Няма лошо да живееш в илюзия, стига да не пречиш на другите. Но Лили е зла, глупава и надменна.
Рени непрекъснато ръси глупости и измисля нови думи, и когато някой й намекне нещо за това, почват едни обяснения, една тирада и реване.

# 1 713
  • Испания
Златарева не понасяла тъпите хора.  Joy И аз, затова и не я понасям.  Joy

# 1 714
Михов, ако беше само добрият дядка, нямаше да преиграе така, и изобщо нямаше да я опипва така. Не ми пречи да му е такъв манталитета, но да си подбира съгласни дружки, като Рени например.

# 1 715
Ей, голямо двуличие в "На кафе"! Каката, която ще им е на гости, заприличала на Рени - не намира точната дума. Тя да се радва, че не е заприличала на дружката й Иринка. ooooh!
ПП: Рени не им ли вдигаше многократно рейтинга, докато разказваше за втората си бременност, раждане, заминаването с децата й за Израел... а и отново я чакат след къщата?

# 1 716
Много инфантилна тази Лара  Naughty  И от какъв зор си ги е сложила тези червени тиранти на врата .. да ѝ вървят на обувките сигурно  ooooh!

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 10:39 от tooclose

# 1 717
Аз съм футболен фен и уважавам много Михов, защото го свързвам с американското лято от `94 година. Когато влезе в къщата, си помислих, че той ще е фаворит и почти сигурен победител. Постепенно симпатиите ми започнаха лекичко да се изпаряват, а след снощните изпълнения съвсем ме разочарова.
Реакцията на Емануела беше нормална - работата ѝ е такава, че сигурно често ѝ се налага да отбива атаки на пияни клиенти в кръчмите, в които пее. И аз не обичам да ми влизат в личното пространство, инстинктивно се отдръпвам.

# 1 718
  • София
Лара пак ли е фалшиво позитивна? И ни съветва да гледаме положително на живота и да му се радваме, че е цветен?

# 1 719
Аз Михов не го виждам като лош човек.Жана не случайно го ползваше за "баща-отдушник"Той сам си каза,че е със стар тип възпитание и не приемам ориентацията на Роро.Сигурно и затова прави тук-там издънки в играта.А,това че ходи с по-млади жени не е толкова негов проблем.Проблемът е в момичетата, които излизат едва ли не с баща си.Дадоха го почерпен и него и това е.Емануела и аз мисля,че реагира остро защото беше над коткона.Аз и на децата съм забранила като съм над печката да скачат и бягат зад гърба ми.
Хайде,чакам Лара да разкаже за купона Wink
Ай ся..възпитанието му било такова. Гейове не приема, ама млади гаджета може, м...възпитано е някак Mr. Green

Това почерненото горе- що да не е негов проблем. На сила ли излиза с тях, завалията Sick

Опротивя ми рзко Naughty
И без това ми беше странен с тази негова странна коса, повдигната и щръкнала като шапка, с това си поведение около котлона ептен ме загуби като фен Sunglasses

# 1 720
 Лара много простее , инфантилна е и натоварва. Не искам да я гледам, изключвам тв

# 1 721
Лара в "На кафе" с любимото си костюмче. Има го от 2011г и от тогава се явява в 90% от участията си с него. Сменя само тирантите.  Mr. Green

Снимка от 2011
Скрит текст:

# 1 722
  • Испания
Златарева не може да преглътне истината.

# 1 723
Лара колко е неприятна. Не ми е интересно да я гледам.

# 1 724
  • софия
Да бе, бива да похарчи някой лев за нова дрешка. Доста селски стайлинг.

Общи условия

Активация на акаунт