VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 769
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 695
Влизането на Преслава си беше чист ПР от началото до края. Симпатична е, но това не ми хареса

Емануела ми харесва повече, умна е, въпреки че не е начетена.

# 1 696
Ми да де, мислех че и с Жана ще е ПР , а то..

# 1 697
Лилито затъпяла,защото не била изчела и един ред от книга,ееее ама те големи умници ли искат да се извадят,че акъла да не е само в книгите .има къде къде по-важни неща

# 1 698
Ми да де, мислех че и с Жана ще е ПР , а то..

И аз така си мислех, но тя просто заби направо в дъното, нямаше шанс, дори и това да бяха плановете. Аз ако съм на мястото на продуцентите й, ще я разкарам

# 1 699
Цонева не се обиди, защото трябва да играе грозна героиня. Не, че ѝ стана приятно, но щеше да го преглътне. Но уточнението, че е преспала с половината село я засегна. Явно и тези от брадъра са запознати с бурния ѝ живот и решиха да я унижат. Но пък и с Миглена си направиха гаргара, но тя стоически запази самообладание. А Бобчо го вкараха в играта по този начин, защото брадъра вижда всичко. И е видял, че Роро си пада по него. Според мен го правят заради Роро, а не за да изкарат Боби *****, въпреки че пак ще го притеснят. (Окасо, специално за теб - само със звездички. Влекат си ме, кО да правя?).

П.П. Лилето за да каже нещо смислено, сигурно изчита цял роман за деня.  Mr. Green Много е смешна, милата. Понеже всичко я заболя и присърбя, беше ред и малкото ѝ мозъчни гънки да спомене.

# 1 700
  • somewhere near the sea
Аз не мисля, че има голяма драма в това да изпълниш някаква актьорска задача. Веднага се сетих за
Скрит текст:
Пенелопе Круз като Фрида

Няма нищо лошо в това- хората играят вещици, вампири...Зрителите не са глупави, че да не схванат, че е игра. Но в крайна сметка ще се получи като клипа с песента в началото на сезона.(Пак Торнев го режисира). Май казаха, че ще ги оставят да спят на земята newsm78

# 1 701
  • До морето
А помните ли как в първите дни Лили посече Ирина с репликата:" Който не иска нищо, обикновено иска всичко!" с един такъв благ тон. Ирина направо замръзна. Тогава си казах Брех, тая кака е жена на място, ще ги строи в 2 редици. А тя какъв празмодий се оказа, страшно дребнава душица излезе!

# 1 702
  • София
Аз не мисля, че има голяма драма в това да изпълниш някаква актьорска задача. Веднага се сетих за
Скрит текст:
Пенелопе Круз като Фрида

Няма нищо лошо в това- хората играят вещици, вампири...Зрителите не са глупави, че да не схванат, че е игра. Но в крайна сметка ще се получи като клипа с песента в началото на сезона.(Пак Торнев го режисира). Май казаха, че ще ги оставят да спят на земята newsm78

Фрида е Салма Хайек.  Peace
Иначе съм съгласна с мнението ти!  Wink

# 1 703
Аз не крия,че слушам чалга от време на време, кючеци например ненавиждам, но има песни,които ми харесват.Не се имам за проста или ограничена в никакъв случай. Peace
+1 Peace
И аз слушам, а и като излезе човек или се събере с приятели, какво ще ми кажете, че си пуска класическа музика ли? Не харесвах Емануела и бях предубедена точно, колкото и съквартирантите й, точно заради тъпите й песни. Има и хубави попадения в този жанр, но от нейните да са една-две. Това, че не харесвам песните й, не означава, че одобрявам нападките на Ути или поведението на Михов към нея. Коренно си промених мнението за нея и мисля, че тя е една от малкото, която ще излезе с позитиви от този формат. Хората видяха, че въпреки бурния й живот, текстовете й и жанра, в който се изявява, тя не е куха лейка,  която ще си остави магарето в калта. А Брадърът е предаване за харктери. Рени, какво като има смислени и хубави песни, като се държи точно като ощипана мома и показа, че въпреки езиците и държавите, които е обиколила, общата й култура е много ниска. И с Нобеловата награда голяма излагация направи.

# 1 704
Репликата "който не иска нищо, обикновено иска всичко", не беше ли на Миглена? Thinking Отде толкоз акъл у Лилето.

# 1 705
За пореден път да завидя на сдържаността на Емануела.  Каза кратко и ясно - не ми е приятно и млъкна. Михов вместо да се извини и замълчи, един час опява, разнася, оплаква се под акомпанимента на веселото хихикане на публиката му. Изказването :" даже можех да ти помогна.." ми наведе асоциации на "Маргарит и Маргарита" Направо се погнусих..

А Пракаката  - няма толква противна жена. Sick Sick Sick

# 1 706
  • Испания
Репликата "който не иска нищо, обикновено иска всичко", не беше ли на Миглена? Thinking Отде толкоз акъл у Лилето.

И аз мисля, че го каза Миглена.

Снощи не стига че се държаха отвратително като жени Вучкова, Рени и Надя, когато бяха в кухнята, ами отидоха и навън, за да успокояват Михов.  Sick И това напълно го убеди, че нищо не е направил.

# 1 707
За пореден път да завидя на сдържаността на Емануела.  Каза кратко и ясно - не ми е приятно и млъкна. Михов вместо да се извини и замълчи, един час опява, разнася, оплаква се под акомпанимента на веселото хихикане на публиката му. Изказването :" даже можех да ти помогна.." ми наведе асоциации на "Маргарит и Маргарита" Направо се погнусих..

Да, гузен негонен бяга...сто часа се обяснява Sick Емануела, да....рече и отсече. Аз щях да кипна и да се развикам даже. Браво на жената!!

# 1 708
  • somewhere near the sea
Скрит текст:
Пенелопе Круз като Фрида

Фрида е Салма Хайек.  Peace
Иначе съм съгласна с мнението ти!  Wink
Точно така! Салма Хайек. Хем пишеше под снимката- защо съм написала Пенелопе и аз не знам...

# 1 709
  • Пловдив

И аз мисля, че го каза Миглена.

Снощи не стига че се държаха отвратително като жени Вучкова, Рени и Надя, когато бяха в кухнята, ами отидоха и навън, за да успокояват Михов.  Sick И това напълно го убеди, че нищо не е направил.
Ако не беше чичкото с паричките и с услугите, нямаше да отидат... и трите са тип Лара и си постилат килимчета... интересчийки.

Общи условия

Активация на акаунт