VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 741
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 680
Тийновете си имат семейства да им показват кое е ценно и кое не.
За мен си е баш едно шоу, при това зле направено, а темата не знам да се изучава в училищата.  Laughing

За Ути не разбрах, няма проблеми, че е тъп щом е обявил война на кухите лейки или как  Whistling

# 1 681

Тя таралеж иска да е в гащи, пък една блузка... Но свърши се вече - Миглена и Емануела, ако щят да се изпишкат в обувките на Ути и да се изакат във виното на Ирина - народът ги обича, всичко ще простим. Виж Ирина и да предложи нов клип за сметка на мъжа си, а Торнев да й редактира текстовете - мандалото 'лопна, тях силно ги мразим.
Кажи честно, как ти ги ражда главата такива?
За такива има една много вярна Българска приказка.Да би мирно стояло ,не би чудо видяло.Много ми се прииска да я допълня,но ще я оставя в оригинал.

# 1 682
Михов се изложи като дърт коцкар, спипан на местопрестъплението

# 1 683
Според мен Михов още в началото беше хвърлил око на Емануела. Така ми се стори , за това и все номинираше Боби.
А добре че вкараха този Ицо, не знам защо ,но на неговия фон Боби започна да ми изглежда много секси.
За сълзите на Миглена ,не усетих фалш.Издразни ме факта ,че я номинират заради изолация. В началото ги дразнеше ,че се смее и забавлява и се вре навсякъде ,после че се самоизолира. Но и те я изолирали и не и обръщали внимание ,ама защо пък на нея това и харесва.
Странно ми е само това,че май наистина никой не им е казал за настроенията навън до скоро за да коригират поведение.Дори на Ирини

# 1 684
Аз както съм казвала не мисля, че Емануела и Миглена са твърде добри, просто другите много се изложиха. Ако срещу Емануела седеше една нормална, приветлива, умна жена, то 100% тя щеше да е фаворит пред Емануела поне през моите очи . Изобщо не смятам , че Емануела е върха на предаването, събрала в себе си всички добродетели, но кой да харесаш? Рени дето лиже за*ници, за да се хареса на всички и реагира като ощипана госпожица на шегите по нейн адрес. Била се объркала за Нобеловите награди?!? С това сестро, човек не се обърква. Може да объркаш буква в бързината, столица на далечна даже може да объркаш в бързината, но това с нобеловата награда си беше незнание. Или коцкара Вальо? Или Христо дето толкова време не давал интервюта, пазел се пък сега тука ще играе някакви глупости. Дано излзезе възможно най бързо, за какво изобщо влиза във формата след като иска да е в сянка? Ирина някой много точно каза на предните страници, тя ти казва как се чувстваш, как трябва да се чувстваш и тя "аз не че нещо, не искам да коментирам, ама само казвам....". Надя изобщо забравям , че е вкъщата. Роро е мазен. Ути би бил достоен, ако ги нямаше много от нападките му на тема чалга, срещу просто един човек. Ако беше говорил с нея нормално, беше я приел нормално мисля ,че той щеше да остане до финал, а може би и победител. Лили жлъчката е най долния участник в това шоу според мен. Под  всички останали  е тя, мишкарско поведение! Толкова съжалявам , че се налага да я гледаме до финал, такава простотия беше това решение на ББ.

# 1 685
Иво Танев ли ощипа Кица миналия брадър? И там бяха едни вълнения! Или май я плесна?

Той май и Светлето пощипваше.  Laughing

Ама и мъжът Миглена удари едно масажче на Боби, а?  Wink

Но не забелязахме той да се дърпа и възмущава, нали? Wink
Тя и Светла не се дърпаше. А бе пипат хората, къде с може, къде с не може... Явно си мислят, че са близки като ядат на една маса. Ама за Миглена тогава - когато още не подозирахме каква звезда ще грейне - точно за масажа колко беше хулена, не й отива на годините и т.н. Пък като се присмя на Кака, че е древна ( някой я информира от тук!) - тогава е друго...

О, напротив, аз лично си помислих, че си заработва парите и започва да играе играта. Още тогава ме впечатли каква непукистка е, а пък като затапи Рени с онази реплика за незадоволените жени заради просташките й подмятания, ме впечатли още повече. Натрупвания, натрупвания още от самото начало.😁😁😁

# 1 686
Впрочем и Ути не го отхвърлям напълно. Човекът си има принципна позиция и си мисли, че това е начинът да се бори с този просташки жанр, но не е. Плюе, храчи и обижда и си въобразява, че така ще пребори злото. Единственият начин да го надвиеш е не като крещиш ожесточено с пяна на устата и морализаторски тон от позицията на интелектуално превъзходство и висши добродетели (както впрочем прави и Мари, която обвинява чалгата за всички злини на света), а като предложиш нещо по-добро. Още повече, че този жанр се търси и одобрява масово, а търсенето определя предлагането. Та това е като въпроса за кокошката и яйцето - дали народът е прост и затова харесва чалгата, или чалгата налага просташките вкусове. Отговорът не е еднозначен. Отговорът е да предложиш нещо по-добро и да възпитаваш добър вкус, а това не става с морализаторстване и надменност. Иначе рискуваш да станеш смешна карикатура, както се получи и с Ути.

# 1 687
Добре, че Ирина ще остави на историята кратки изречения: ебати! Кажи, бе, мен! Така е, човек!

# 1 688
Ако някой ми каже човек, ще му/й откъсна главата  Mr. Green

# 1 689
  • София
 Аз не крия,че слушам чалга от време на време, кючеци например ненавиждам, но има песни,които ми харесват.Не се имам за проста или ограничена в никакъв случай. Peace

# 1 690
  • София
Дали ако Христо и беше повдигнал блузката малко да и смени батериите щеше да реагира така остро.Айде аман от от двойни стандарти
Стига, бееее  Joy Значи е двоен стандарт, направо дискриминация, ако не пуснеш гювеч на някой, когото не харесваш?! Joy
Ти се смееш ама си е баш двоен стандарт,не е лоша Емито обаче гювеч за Христо може че се и увърташе ,а за дедо не може.Меркантилни си е тя и Боби си я усети,и си и го каза
Щеше да е меркантилна точно в обратния случай!

# 1 691
  • Испания
Представям си "клиничната веселост" на Златарева днес в "На кафе".

# 1 692
Е аз пък не слушам чалга, и не съм гледала клип на Емануела дори и след като реших, че ми допада поведението й във ВБ
Това каква е тя, не ми влияе на музикалните вкусове, нито на типа забавления, които търся. Но си признавам, че явно е нормална жена, която с оправя както може в живота и че до тук за тези няколко седмици се е държала съвсем нормално. Сравнявам я с колежките й, които сме гледали дотук- Райна, Рени, Преслава и т.н. Даже като се сетя как се мазнеха и как величаеха световната "звезда" Преслава миналия сезон, ми става странно защо така съсипаха Жана и защо плюят Емануела. Явно нарочно, защото ако помня добре, миналия сезон не видяхме и секунда лош и ненагласен кадър на Преслава. Всичко беше хипер мега захаросано

# 1 693
Alcarin, ами то ще излезе най-чиста работа хем да го нямаш акъла, хем да не ти е ценност, хем и дерт да не ти е. Няма да казвам като кого. И не е само едно шоу, а седма вече изписана тема и сумапъпчиви тийнове, които сега разбрали-неразбрали ще правят като Емануела, която пък прави като Анджелина... И виждаш ли, не е кофти, щото ето - умни жени като Меги си говорят с нея...

Мари, наистина ме учудва мисленето ти. Добре, че е Емануела да провали държавата. Политиците ни са за пример - честни, благородни, с морал и принципи. Сал една чалга ни дърпа назад и учи младежите на грешни неща. Да я изкореним, следвайки вожда Ути. smile3540 А Лилето ще води записките по българските въстания, за да оставим следа и светъл пример за идните поколения. smile3523

# 1 694
Още в началото се чудих какво му харесват доста хора на Михов, чак се чудеха как би могъл да приеме да влезне в ББ  Laughing Поназнайвах го покрай футбола, но винаги ми е изглеждал мазен чичак  Sick Браво на Емануела и жалко за останалите клявки - е чак Надя му позволи да я целува по рамото  #Crazy Гнус отвсякъде....
А защо на каката ѝ казвате Лиляна  newsm78 Не е ли Лилия
Стана ми кофти за Деси. каквато и да е, не е пък грозновата, че така да я заковат. Неприятно би било за всеки в нейната ситуация.
Иринка си получи мястото, което заслужава - в масовката. За нищо по-индивидуално няма потенциал.

Общи условия

Активация на акаунт