VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 211
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 665

Тя таралеж иска да е в гащи, пък една блузка... Но свърши се вече - Миглена и Емануела, ако щят да се изпишкат в обувките на Ути и да се изакат във виното на Ирина - народът ги обича, всичко ще простим. Виж Ирина и да предложи нов клип за сметка на мъжа си, а Торнев да й редактира текстовете - мандалото 'лопна, тях силно ги мразим.
Кажи честно, как ти ги ражда главата такива?

# 1 666
Ясно. Като всяка операция и тази носи своите рискове.
По отношение на Ирина и назидателния тон вкупом с навеждането - не се бях вглеждала,  но сега след като го споменахте ми стана много смешно. Като развълнуван диригент 😃

# 1 667
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Иво Танев ли ощипа Кица миналия брадър? И там бяха едни вълнения! Или май я плесна?

Той май и Светлето пощипваше.  Laughing

Ама и мъжът Миглена удари едно масажче на Боби, а?  Wink

Да, направи му. И съм сигурна, че масажът не е бил против волята му.

# 1 668
Миглена тази вечер ме трогна. А когато каза: "не съм свикнала на доброта", поисках да я прегърна. Rolling Eyes
Моят мъж се интересува от футбол и често съм гледала Михов на екрана. Беше ми неприятен, но не можех да обясня защо. След като прочетох, как повечето от вас се чудят какво прави човек като него в брадъра, реших да му дам шанс. Все пак нямах реална причина да не го харесвам. Е, сега имам. Приискало му се и на него агнешко. Прояви се като абсолютен простак. Жалка работа. Sick А Рени е много зле, ама много. "Ела, Вальо, да ме пипнеш мен". Ела, ама даже и дъртите пияници не те искат. А Лилето сигурно се върна в младите си години, когато и на нея са бъркали под блузата, докато се уреди с предаване. И сигурно се усети как се е прецакала, че не е съобразила и това да включи в договора си.

# 1 669
Мари, какво харесваш в Ирина?
И защо пишеш в множествено число?
Опитвам се да се обединя с форума, народа и гласуващите. Затова. Безуспешно засега. Днес ми хрумна, че трябва да се радвам, че 50 хиляди гласуват за Емануела. Какво са 50 хиляди? Можеха да са 500 хиляди, е тогава си е за рев.
Писала съм какво ми допада у Ирина. Моят проблем е не какво й харесвам, а как е възможно толкова жестоко да я обиждаме тук без да ни е в кухнята, спалнята, детската. Но това са си мои дертове, де. Просто никой не е толкова черен и толкова герой както ние ги изкарваме тук. И за финал - някакво домашно на дъщеря ми започваше с мисъл на някого си "За поколението днес ще съдим по това какви думи ще завещае на следващото". Ако преди 100 години те са били чест, родолюбие, милосърдие, преди 30 години - милион желания (примерно), то сега вървим към таралеж в гащите, 20 лева и бай къв беше... Мани, дертове и чудо! Блазе им на следващите след нас.

# 1 670
Имам чувството, че и ти имаш таралеж в гащите, та все някакви чалги и 20 лева те гонят.  Whistling

# 1 671
Борислав е на 38, Миглена на колко е - 51/52 години - съвсем и отива на възрастта, той даже не е и в категорията "младо агнешко".
Така и така лилиподобните ще и викат "госпожица", защо да не си достави удоволствие. Боби така се дърпаше, че чак се беше размазал от кеф.
Освен това Миглена изглежда доста добре.

# 1 672
Мари, не правиш ли разлика между това, че някой се е съгласил (масажите са били няколко, доколкото си спомням и явно са му харесали на Боби, за да е така) и когато една жена заявява, че не иска да я докосват и да ѝ вдигат блузата?
Правя, разбира се. Аз напомних Миглениния масаж спрямо Ивовия на Светла. Разбира се, че ще пиши Емснуела, нищо че сама гради имидж на волна пеперуда. Вальо беше в голяма грешка. Беше неприятно и какво каза на Миглена и още някой преди това.

# 1 673
Извинете, но за коя Светла говорите? А спомняте ли си Лияна, тя нямаше нищо против Тервел и онзи бивш депутат от Атака, който почина да я опипват тук и там... Mr. Green

# 1 674
Извинете, но за коя Светла говорите? А спомняте ли си Лияна, тя нямаше нищо против Тервел и онзи бивш депутат от Атака, който почина да я опипват тук и там... Mr. Green
Светата вода ненапита, която успя да накара Тервел да се изложи ли?
Ей това си беше разпоретина кръчмарска, при това доста добър манипулатор. Сладкодумна, прави се леко неразбрала, самата невинност, жертва на обстоятелствата.
Ей, намерихме булка за Михов! Тия ще са си тамън.

# 1 675
Имам чувството, че и ти имаш таралеж в гащите, та все някакви чалги и 20 лева те гонят.  Whistling
Както някой предложи горе - като влезем двете с тебе в блока на Биг мадър един ден, Дара, ще се изясним тогава по въпросите за фауната, финансите и леката промишленост. Hug
А, не, благодаря. Точно пред камерите ли ще обсъждаме фауната в гащите? Mr. Green Hug

# 1 676
Прегледах видеото на Вальо и Емануела. Хич и не искаше да и сменя батерии, само си измисляше претекст. Попита я: "Я да те видим как си", и сам си отговори:"Добре си."  Не очакваше такава реакция от Емануела и затова започна да се обяснява, баш му се вдигнал нагона. Ужас...
Дали ако Христо и беше повдигнал блузката малко да и смени батериите щеше да реагира така остро.Айде аман от от двойни стандарти

А ти що си лягаш само с мъжа ти, а не и с пияния комшия? Аман от двойни стандарти!
Айде сега да не се обиждаме на комшии.Не ми пипай съседа ,нито мъжът,нито емануелата.Аман от тройните ви стандарти

# 1 677
За следващото гласуване в анкета, в която присъства Емануела ще добавя и слушате ли чалга, въпреки че съм сигурна какъв ще бъде отговора.

Мари, ако си правиш изводи какво ще оставим на идващите след нас от подобно шоу ...

А ако приемем, че живеем във вселената на Брадъра - какво ще остави например Ути - черрррното пиперррче и обясненията как на кучетата им харесва тричането или  ooooh! Не може да си напъне мозъка да сметне елементарно нещо - еми извинявай какъв готвач е тогава /в готвенето се смята много/ или Лара, абе изобщо, за хора твърдящи, че за тях мисленето и ума са ценност, показаха такава липса на именно такъв багаж, че ... вярно дерт   Mr. Green

# 1 678
За тричането не съм го чула да говори, но ако наистина мисли така е един жалък, тлъст глист, който с безчовечно отношение плюе на всичко градено от него в годините. Срамота,

# 1 679
Alcarin, ами то ще излезе най-чиста работа хем да го нямаш акъла, хем да не ти е ценност, хем и дерт да не ти е. Няма да казвам като кого. И не е само едно шоу, а седма вече изписана тема и сумапъпчиви тийнове, които сега разбрали-неразбрали ще правят като Емануела, която пък прави като Анджелина... И виждаш ли, не е кофти, щото ето - умни жени като Меги си говорят с нея...

А бе само на мен ли ми се видяха малко поръчкови тези диалози между Е и М във фитнеса и на масата... Как пък не си го пошушукаха по тайничко. Баш си беше да стигне до драгия зрител. Миглена просто играе добре.

Общи условия

Активация на акаунт