VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 635
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Пловдив
Златарева не може да преглътне истината.
Ще я преглътне. След 15 минути  hahaha

# 1 726
Аз Михов не го виждам като лош човек.Жана не случайно го ползваше за "баща-отдушник"Той сам си каза,че е със стар тип възпитание и не приемам ориентацията на Роро.Сигурно и затова прави тук-там издънки в играта.А,това че ходи с по-млади жени не е толкова негов проблем.Проблемът е в момичетата, които излизат едва ли не с баща си.Дадоха го почерпен и него и това е.Емануела и аз мисля,че реагира остро защото беше над коткона.Аз и на децата съм забранила като съм над печката да скачат и бягат зад гърба ми.
Хайде,чакам Лара да разкаже за купона Wink
Ай ся..възпитанието му било такова. Гейове не приема, ама млади гаджета може, м...възпитано е някак Mr. Green

Това почерненото горе- що да не е негов проблем. На сила ли излиза с тях, завалията Sick

Опротивя ми рзко Naughty
И без това ми беше странен с тази негова странна коса, повдигната и щръкнала като шапка, с това си поведение около котлона ептен ме загуби като фен Sunglasses
За мен Михов беше най вип от списъка със съквартирантите.Не го познавам,винаги когато сме гледали интервюта с него е бил спретнат,с интелигентна мисъл,с етикет на обличане.Мъжът ми го харесва и той обаче без да го познава,нито гледа ББ с мен.Казва,че е хазартен тип и разбира от спорт.
Относно жените-не го оправдавам,но не виждам и кой знае какво лошо.Не се е забърквал в скандал с непълнолетни,а жени на по 30 години хич не са момиченца.Като има възможност за младо,няма да се хвърли на старо.А и аз въобще не вярвам да е чак пък такъв женкар и всеки ден да е с ново младо гадже.Очаквах малко повече от него в играта.Още когато каза на Емануела,че схваща за мисията,но спира да говори мислих,че ще я прикрие,че е разбрал какво трябва да направи,но той постъпи по друг начин.Явно в играта се поддава на манипулациите на брадъра или се води по мнението на тези,които харесва.Имах друга представа за този човек,но не ме е разочаровал мен чак толкова много.

# 1 727
  • Испания

Точно това - не.  Naughty Каузата е напълно и безвъзвратно загубена.

# 1 728
  • ГО
Ама какви са тия реклами през 3мин.
Лара - не ми е интересна.
Михов - не знаех, че е футболист.  Embarassed Embarassed Embarassed Мислех, че е бизнесмен със странна прическа. С перука ли е? Много едно...никво поведение има. В началото ревва, че трябва да номинира, уж джентълмен, ама не баш...абе и той не ми е интересен. Борислав ми е по-интересен от Михов. И по-млад и по-симпатичен  Whistling

# 1 729
  • Испания
Ами рекламите са по-интересни от Лазара.  Joy

# 1 730
  • Пловдив

Точно това - не.  Naughty Каузата е напълно и безвъзвратно загубена.
Абе ако я понастъпят истински, ще се съгласи, но Гала само я оправдава, пък за Лара Гала е равнозначна на Ирина.

# 1 731
Рекламите май са за пренастройване на разговора с Лара. Уникално злобна жена, която имитира позитивност  Sick

# 1 732
Сега видях видеото "Аз къде съм, ти къде си". Лара скочи като пружина и се изстреля при Ирина. А онази не го каза с шеговит тон..

# 1 733
Уникално злобна жена, която имитира позитивност  Sick
Да!
и манипулациите на Ирина Sick
"Къде съм аз, къде си ти" и онази тичка! "Не те разбирам човек" и почват напъни да бъде бяла и добра, и удобна на Ирина.
Гънки много ти липсват, Лара...

# 1 734
Рекламите май са за пренастройване на разговора с Лара. Уникално злобна жена, която имитира позитивност  Sick

Признай си, че не харесваш позитивните хора. Naughty Няма мъж до теб, нали? Joy

# 1 735
О, какво раболепно и безхарактерно поведение!!! И основната му цел: "като свърши всичко това тук, се надявам да имам шанс да ти покажа, че може да съм истински приятел" Mr. Green Хлябааа, хляба на Иванушка е важен. Ма, Ларче, като каква точно би могла ти да се изявиш при кралицата-майка и нейния мъж, раздаващ хляб. Щото за екран вече не си. Нещо в офиса евентуално...
И сега една каруца оправдания... тъпи!

# 1 736
Ама какви са тия реклами през 3мин.
Лара - не ми е интересна.
Михов - не знаех, че е футболист.  Embarassed Embarassed Embarassed Мислех, че е бизнесмен със странна прическа. С перука ли е? Много едно...никво поведение има. В началото ревва, че трябва да номинира, уж джентълмен, ама не баш...абе и той не ми е интересен. Борислав ми е по-интересен от Михов. И по-млад и по-симпатичен  Whistling
Прическата на Михов май беше коментирана .Той от доста години е с тази коса.Не е перука,а е присадена коса.

От всички кадри на Лара все обобщавам,че върви плътно зад Ирина.Едната ще тупа и другата върви по същия начин след нея като клонинг.И това с колелото пък каква толкова драма беше,ужас.Лара като е видяла всички съквартиранти да въртят и да видят късмета си, реши да си пробва късмета,а онази я обвини за предател.Ще видя сега какво ще обясни самата Лара,защото тя първо пита редно ли е постъпила,после веднага зае страната на Ирина,дори каза че съжалява,че е въртяла.

# 1 737
  • Испания
Отлично се справя като изтривалка.

# 1 738
О, и много добре знае как е изглеждала отстрани, но се прави на гръмната и изненадана.

# 1 739
  • София
Лара се оплете като пате в кълчища.И тя самата не знае защо го прави и няма смисъл да се опитва да се оправдае.Хубавия текст на песента мразела. newsm78 Лара няма да признае,че е била манипулирана.

Общи условия

Активация на акаунт