VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 455
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 770
Тя може и да не може, ама сигурна, че ще продължи да опитва и да ни убеждава, (Иринка). Simple Smile

# 1 771
Факт. Laughing
Което ще я направи още по-жалка.

# 1 772
  • в резерват
Не искам повече такива нагласени интервюта. Искам  такива, които са директни , с въпроси на зрителите. Нали ние им правим рейтинга? Ебаси меновите и маците, дето ми интелектуалният на мой гръб.  

# 1 773
Прос народ сме, ей, не можем да проумеем коя е най-ярката звиздЪ  Mr. Green

Не искам повече такива нагласени интервюта. Искам  такива, които са директни , с въпроси на зрителите. Нали ние им правим рейтинга? Ебаси меновите и маците, дето ми интелектуалният на мой гръб.  

Ми те и на Гло като имаше онлайн във фейсбук въпроси и не задаваха въпроси на пишещите

# 1 774
Питат я Лара" Ти я мислиш за проста и ходиш да й се извиняваш, ама продължаваш да я мислиш за проста" И тя " Ми дааааа.".  #Crazy За какво се извиняваш като продължаваш да смяташ човека за прост и не си си променил мнението? newsm78 Аз ли само не виждам никаква логика? newsm78 Човек се извинява, когато си е сменил позицията и съжалява. Иначе каква стойност има това извинение? Thinking И текстовете няма как да са дълбокомислещи, защото текстовете не мислят.  Joy Joy Joy Joy Могат да бъдат дълбокомислени.  Mr. Green Мога да кажа, че Лара е елементарна и то доста.  Peace

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 11:48 от daizy_g

# 1 775
Танев нещо простаци ли ни нарече  Naughty Thinking
Той още не ни е простил за изгонването му. Joy
Ахаха, точно ! Кица хубаво го оправяше този психопат.
Относно Лара-  не гледах "На кафе", но още преди време казах, че няма как да е добра с такива злобни очи. Прилича на някоя прокълната жаба, а и се държи така.

# 1 776
  • София

Спокойно,МАЦИ.  Hug Mr. Green Joy

# 1 777
  • София
Питат я Лара" Ти я мислиш за проста и ходиш да й се извиняваш, ама продължаваш да я мислиш за проста" И тя " Ми дааааа.".  #Crazy За какво се извиняваш като продължаваш да смяташ човека за прост и не си си променил мнението? newsm78 Аз ли само не виждам никаква логика? newsm78 Човек се извинява, когато си е сменил позицията и съжалява. Иначе каква стойност има това извинение? Thinking И текстовете няма как да са дълбокомислещи, защото текстовете не мислят.  Joy Joy Joy Joy Могат да бъдат дълбокомислени.  Mr. Green Мога да кажа, че Лара е елементарна и то доста.  Peace
Е моля ти се тя се извинява,щото е видяла че и е гадно не,че си е променила мнението hahaha Страшна логика.

# 1 778
Ако не знае какво е лицемерие - е те тАва е, баце! Mr. Green

# 1 779
Изгледах половината интервю на Злара
честно казано е откровена и си казва, че е такава, каквато са я давали, мени си мнението, прави неща и казва неща, за да я харесат... в къщата сякаш беше по противна

# 1 780
Тя е от ентелигенцията, други неща знае. tooth
Горката Лара, какъв автогол си вкара не е истина.

# 1 781
Е моля ти се тя се извинява,щото е видяла че и е гадно не,че си е променила мнението hahaha Страшна логика.

Да, ама тогава това е едно кухо извинение, което не значи нищо. И по-добре без него. Даже нещата стават по-зле, защото Емануела започва да си мисли "ето тя ми се извини, а всъщност още ме мисли за проста". Това на Лара е чисто двуличие.

# 1 782
  • на брега на морето
Иванчо с новата фасада е още по-желан за мен...чене...ъъ...мъж мечта искам да кажа.
Дайте една снимка, де  Wink, щото ми е бедна фантазията Blush

# 1 783
За двуличието спор няма, но си призна поне  Simple Smile

ПП. Редакторът на ББ на страницата на Нова е доста неграмотен  Mr. Green

# 1 784
Дори признанието не я прави по-достойна. Или си човек намясто, или не.

Общи условия

Активация на акаунт