VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 176
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 800
Аз вчера се пръснах от смях, когато Тоонев каза съвсем сериозно, че "това е най-добрия сценарий, който е чел в последно време" Joy. Да му се чуди човек какви сценарии е чел преди този боливудски "шедьовър"... Thinking

# 1 801
Страшшшна виталност има Лара, да ! Няма да забравя колко беше свестна като крещеше на Глория " Боклуук" 😂
Теичка, покажи твоите очи на снимка, дай модел за очи, от които струи добрина и устни, от които се леят думи като кадифе? Ти по-добра ли си от Лара, която описа очите на Е с критика, като описваш очите на самата Лара като злобни, грозни, не знам си какви? С какво си повече ти? С очи? С думи?

# 1 802
  • Испания
Аз вчера се пръснах от смях, когато Тоонев каза съвсем сериозно, че "това е най-добрия сценарий, който е чел в последно време" Joy Да му се чуди човек какви сценарии е чел преди този боливудски "шедьовър"... Thinking

И продължи: "Поздравления за колегите".  Tired Ех, талантите се надушват!

Добре е, че имаме 1-2 Ирини в темата, та да ни светнат за нещата от живота, пък и да ни обяснят какво гледаме по "телевизора".  Joy

За тези, които харесват Михов: http://archive.ec/xox5N

# 1 803
сумапъпчиви тийнове, които сега разбрали-неразбрали ще правят като Емануела, която пък прави като Анджелина... И виждаш ли, не е кофти, щото ето - умни жени като Меги си говорят с нея...

Това ще е чудесно,ако пъпчивите тийнейджърки се научат да се противопоставят на разгонени дядковци,които могат да им бъдат бащи. И без да им пука ,че като им кажат НЕ, ще изтърват благините които ще им предложи дедо ,за да им опипа под блузките.
Но явно Рени и Надето здраво са я закъсали щом търпят ТОЯ да ги ползва като опитни зайчета,колко му били невинни всъщност ръчичките и устенцата  Sick

# 1 804

Добре е, че имаме 1-2 Ирини в темата, та да ни светнат за нещата от живота, пък и да ни обяснят какво гледаме по "телевизора".  Joy
Peace
Чудя се едно и също предаване ли гледаме?

# 1 805
Аз вчера се пръснах от смях, когато Тоонев каза съвсем сериозно, че "това е най-добрия сценарий, който е чел в последно време" Joy. Да му се чуди човек какви сценарии е чел преди този боливудски "шедьовър"... Thinking
Той го каза с ирония? Нима не усетихте тона? Подредени яко бяха всички, за срам и за смях. Какво се очакваше от него - да се цупи като Рени? Да отказва като Борислав? Или да види насмешката вътре?

# 1 806
Теичка, покажи твоите очи на снимка, дай модел за очи, от които струи добрина и устни, от които се леят думи като кадифе? Ти по-добра ли си от Лара, която описа очите на Е с критика, като описваш очите на самата Лара като злобни, грозни, не знам си какви? С какво си повече ти? С очи? С думи?
Еми от моето око, което е на аватара струи доброта. Направо плющи по паважа.

# 1 807
  • Испания

Добре е, че имаме 1-2 Ирини в темата, та да ни светнат за нещата от живота, пък и да ни обяснят какво гледаме по "телевизора".  Joy
Peace
Чудя се едно и също предаване ли гледаме?

Да, ама сме от различни планети.  Wink

# 1 808
Мари, по принцип съм против чалгата, против обидите и т.н. и щях да се съглася с теб, ако не говорехме точно за ВБ и за точно тази участничка
Това, че си против чалгата, не ти дава право да обиждаш другите, както прави Лара, нито те прави автоматично интелектуалец  Laughing
Лара избожда очи не с виталността си, нито с хумора си, а с това, че те са фалшиви и насилени.

# 1 809
Я да ви види чичо ви Окасо, дали сте си сменили батерийките...  smile3508

# 1 810
сумапъпчиви тийнове, които сега разбрали-неразбрали ще правят като Емануела, която пък прави като Анджелина... И виждаш ли, не е кофти, щото ето - умни жени като Меги си говорят с нея...

Това ще е чудесно,ако пъпчивите тийнейджърки се научат да се противопоставят на разгонени дядковци,които могат да им бъдат бащи. И без да им пука ,че като им кажат НЕ, ще изтърват благините които ще им предложи дедо ,за да им опипа под блузките.
Но явно Рени и Надето здраво са я закъсали щом търпят ТОЯ да ги ползва като опитни зайчета,колко му били невинни всъщност ръчичките и устенцата  Sick
Да бе, щото бебето от Динев беше за да няма благини, налу? И вратлетата на Джинко, Бобчо, сега пък Христо са само едни меки възглавнички... На Михов поведението като цяло беше ужасно - той и на Меги, и на още някой друг, преди Емануела, каза тъпотии за годините и положението си. Не е всичко само черно и бяло. И Емануелка трябва да внимава с кой си ляга, и Михов трябва да внимава за издънки.

# 1 811
Страшшшна виталност има Лара, да ! Няма да забравя колко беше свестна като крещеше на Глория " Боклуук" 😂
Просто съм по-достоен човек от нея. И това е достатъчно. Не злобея срещу човек, който не познавам, въпреки че е чалга поклонник, не го обиждам, не изпадам в истерия.

# 1 812
Предполагам, едната "Ирина " съм аз....    Laughing  
Нямам против, сто пъти по-добре да съм "Ирина" отколкото "Емануела"/"Жана"/"Деси"/"Миглена" или "Роро"", например....     Mr. Green

# 1 813
  • ВАРНА
 Виталноста на Лара сякаш е медикаментозна.

# 1 814
Скрит текст:
Просто съм по-достоен човек от нея. И това е достатъчно. Не злобея срещу човек, който не познавам, не го обиждам....
Да разбирам ли, че познаваш лично Лара, че си позволяваш да злобееш срещу нея?    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт