VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 372
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 860
На Жлъчката защо й тупат праха...нея пък къде ще я внедрят след шоото
Изтупаха я, за да може ние тук да си начешим клавиатурките и пипълометрите да покажат това, което ракломодателят иска да види. А не зсщото е най- лошия човек на света. Лошите сме ние. Искаме сеир, кръв, мъка, като им плащат - хубавинко да се оклепат, да се пържат, да им видим ококорените очи, и най- лошото - като излязат - ДА ПРОЧЕТАТ тук и навсякъде колко са долни, мръсни и как ги мразим. Как ние трябва да вземем бърз кредит, а те изкараха едни мангизи. Как ние продаваме салам от сутрин до вечер, а те се фръцкат пред камерите. Как Ирина яла воловани, а на нас как ни засяда пържолата. Грозен начин едно тв предаване да накара масовия зрител да се види по- добър, красив, умен, толерантен и т.н.от нещастниците-участници. Ей така го виждам аз.

Носиш очила и не си си ги сложила, нали? Wink

П.П. Ocaso, ако те чуе кака ти Лили и нервна криза ще получи. Стара ли я наричаш?!

# 1 861
Не виждам продукт сътворен от самопроизвелите се в интелектуалци, който естетически или идеологически да противостои на чалгата. Дори напротив.
Не говоря за награди.
Ей това е то! Чалгата била зле и т.н., мииии направи по-интересен продукт, който ще я измести, вместо да се вайкаш!

Достоен отговор. Радвам се, че  приключихме.  Wink
Твоите желания са заповед за мен!  love001
Има продукти. Само че свестен филм на Торнев е със 7 хиляди гледания. Вътре нама бюст, страст, кючек. Съответно - 7000. А клиповете на Емануела сигурно са докосват милионното гледане. Просто от храната и секса по-нагоре не можем да отлепим и това е. Респект за хората, които се мъчат някак си да променят това.  Peace

# 1 862
Тоонеф ше е режисьр, а Михоф ше слага микрофоните под блузите на гостенките  Joy Joy Joy
И за първи гост да поканят проф.Мермерски,който ще демонстрира как ще лекува Лили"Зааа боолна жлъъчка идееете в ББ"

# 1 863
  • в резерват
Предвид какво е шоуто, какво показва и каква става до финала, едва ли има тълпи от известни и популярни хора в България, които да искат да участват.Затова и са големите хонорари, отстъпки с излизания, храна и свиждане с членове на семействата им. Затова и гледаме нещо подобно на биг брадър. С нагласени интервюта, гласувания и една камара  изманипулирани ситуации и най- вече без излъчване на живо .

За едно единствено нещо и вярвам на Лара, когато каза, че от нещо казано за две минути се излъчва, като материал за
 за два дена.

# 1 864
Ocaso, ако те чуе кака ти Лили и нервна криза ще получи. Стара ли я наричаш?!
Ми да не е млада?  Laughing

Просто от храната и секса по-нагоре не можем да отлепим и това е.
Кой пък иска отлепяне от тези неща?  Mr. Green

# 1 865
Шоото на Вучкови по-скоро, нали така тетче?  Laughing

Да, дядо Окасо...или чичо си, не те знам...точно така.

Знам много добре кое как се пише. С умисъл си го пиша така Peace Ама и ти като Жлъчката, по-далеч от носа си не видиш май...

Тоонеф ше е режисьр, а Михоф ше слага микрофоните под блузите на гостенките  Joy Joy Joy
И за първи гост да поканят проф.Мермерски,който ще демонстрира как ще лекува Лили"Зааа боолна жлъъчка идееете в ББ"

Ей, ще ме изгонят бре....не моа повече
 Joy Joy

# 1 866
Изтупаха я, за да може ние тук да си начешим клавиатурките и пипълометрите да покажат това, което ракломодателят иска да види. А не зсщото е най- лошия човек на света. Лошите сме ние. Искаме сеир, кръв, мъка, като им плащат - хубавинко да се оклепат, да се пържат, да им видим ококорените очи, и най- лошото - като излязат - ДА ПРОЧЕТАТ тук и навсякъде колко са долни, мръсни и как ги мразим. Как ние трябва да вземем бърз кредит, а те изкараха едни мангизи. Как ние продаваме салам от сутрин до вечер, а те се фръцкат пред камерите. Как Ирина яла воловани, а на нас как ни засяда пържолата. Грозен начин едно тв предаване да накара масовия зрител да се види по- добър, красив, умен, толерантен и т.н.от нещастниците-участници. Ей така го виждам аз.
Напротив. Не всички са долни. Само някои. Плюс това баш виповете в бг никога няма да влязат в подобен вид манипулирано предаване.

# 1 867
Да, дядо Окасо...или чичо си, не те знам...точно така.

Знам много добре кое как се пише. С умисъл си го пиша така Peace Ама и ти като Жлъчката, по-далеч от носа си не видиш май...
Последно, като Ирина ли съм или като Лили?  Laughing

Мн сериозна си нещо, майтап тва онова, да не си се отлепила и ти от храната и секса?  Mr. Green

# 1 868
За едно единствено нещо и вярвам на Лара, когато каза, че от нещо казано за две минути се изкачва като за два дена материал. 
За това предполагам всички сме съгласни, но като един много интелигентен човек, работещ в телевизия и гледащ много телевизия /Разбирай всички интервюта на Емануела през годините/ как не го предположи предварително Лара не мога да си обясня Simple Smile

# 1 869
Плюс това баш виповете в бг никога няма да влязат в подобен вид манипулирано предаване.
Кои са тия БАШ ВИПОВЕ? Имена плз?

# 1 870
Мари, че ББ е една кочина, всички го знаем. От там е мноооооооого / оф, сетих се за Мермерски и пак се разхилих Mr. Green/ трудно да излезеш  чист, единици са просто тези.

# 1 871

Мусакатааа, мусаката ни засяда.

П.П. Уважавам гледната ти точка, както и това, че така яростно я браниш тук, сред толкова много поддръжници на друга теза.   bouquet
И да, права си, доста злоба се изля в темата, напълно излишни квалификации, епитети и изобщо, много грозни думи се изписаха...
Но няма сила, която да ме накара в момента да симпатизирам на Ирина, Лара, какчето, Роро, Ути... Такива се показаха/или ни ги показа Бай Брадъра/.
Както вече казах - изключителен манипулатор е той.

# 1 872
Снощи не гледах, но геройски ви изчетох малко по диагонал. Някой може ли да ми каже от ролите, разпределени за индийският сериал Христо защо се обиди и се съпротиви? За Деси- ясно, за Боби - също ми е ясно. Но Живков не го разбрах, при все, че е и режисьор и актьор...

# 1 873
Мари, че ББ е една кочина, всички го знаем. От там е мноооооооого / оф, сетих се за Мермерски и пак се разхилих Mr. Green/ трудно да излезеш  чист, единици са просто тези.
И кой е излязъл чист?

# 1 874
Никол Станкулова....ииииии друг не помня. Орлин каза някой, аз не го помня оня сезон, да си призная...

Общи условия

Активация на акаунт