VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 315
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 875
Снощи не гледах, но геройски ви изчетох малко по диагонал. Някой може ли да ми каже от ролите, разпределени за индийският сериал Христо защо се обиди и се съпротиви? За Деси- ясно, за Боби - също ми е ясно. Но Живков не го разбрах, при все, че е и режисьор и актьор...
Не искаше нещо да изпълнява от зададената му роля. Не помня и аз какво точно, а и не ме и интересува да ти кажа.

Фенките му да споделят.  Simple Smile

# 1 876
Мари, че ББ е една кочина, всички го знаем. От там е мноооооооого / оф, сетих се за Мермерски и пак се разхилих Mr. Green/ трудно да излезеш  чист, единици са просто тези.
И кой е излязъл чист?

Орлин например, Никол също. От обикновените брадъри се сещам за Тишо на Венета, със сигурност има и още, но не съм следила всички издания.

# 1 877
Никол Станкулова....ииииии друг не помня. Орлин каза някой, аз не го помня оня сезон, да си призная...
Аз пък не съм го гледал този сезон, 2012-та ВИП-а, та не знам. И двамата, които посочваш са от него сезон.

# 1 878
Плюс това баш виповете в бг никога няма да влязат в подобен вид манипулирано предаване.
Кои са тия БАШ ВИПОВЕ? Имена плз?
На мен ми се щеше по-сериозни хора да видим, но ББ не може да си позволи такива хонорари (една Лили Иванова, например). Де да знам кои да ти изброя, на мен щеше да ми бъде интересно да видя Мария Илиева, Рачков, Зуека, изобщо някой по-интересен.

# 1 879
Орлин например, Никол също.
Да, първият сезон с текущата продукция, преди това други правеха предаването.

Все още не са били толкова лоши, оставяли са и чисти хора.  Laughing

# 1 880
Много мило как Миглена се разплака заради високата подкрепа на зрителите. И тя е чувствителна, макар в нечии очи да е желязната лейди. И може би не е очаквала такава подкрепа за себе си. Ама е готина Мегито, как да не я харесаш. Simple Smile

# 1 881
На мен ми се щеше по-сериозни хора да видим, но ББ не може да си позволи такива хонорари (една Лили Иванова, например). Де да знам кои да ти изброя, на мен щеше да ми бъде интересно да видя Мария Илиева, Рачков, Зуека, изобщо някой по-интересен.
Да, обаче да ти кажа, според мен не толкова хората, а самото направление, което задава брадъра е определящо затова, как ние ще възприемем шоото.

Просто брадъра иска сеири, скандали и простотии да стават. За добро или лошо е такова предаването.

Вземи от вчера мисията. Иху, аху, смях, забава, ама все трябва да има и нарочно подбрани неща, които да уязвят съквартирантите.
Каква е тази ПРОСТОТИЯ, да говорел Борислав на фалцет и да бил любовник на Роро?
Деси пък я сринаха, защо трябва да има такива тъпотии, не може ли да е всичко хубаво, приятно, като от роман на Бъ Шоу?  Mr. Green

# 1 882
Само за протокола, не че някой го интересува, но да си кажа че на Маpи & Love! им правя тотален игнор. Вече не им чета „ дълбокозаключенията“.  Достатъчно се насмях.

# 1 883
Ама е готина Мегито, как да не я харесаш. Simple Smile
Само да не ти е в къщата.  Laughing

# 1 884
Снощи не гледах, но геройски ви изчетох малко по диагонал. Някой може ли да ми каже от ролите, разпределени за индийският сериал Христо защо се обиди и се съпротиви? За Деси- ясно, за Боби - също ми е ясно. Но Живков не го разбрах, при все, че е и режисьор и актьор...

Христо нещо обясняваше, че години целенасочено се е криел/избягвал/ от интервюта, светлини на прожектори и бла..бла.. Влязъл в оня филм с Гибсъна, изиграл си ролята, и пак се скрил в сянката. И сега с тази роля на ББ ще му се развали линията на поведението - изведнъж да играе ярка роля, да е в светлините на прожекторите...нещо такова. Ся като го пиша, и аз не го разбрах кво речИ Mr. Green

# 1 885
  • София

Има продукти. Само че свестен филм на Торнев е със 7 хиляди гледания. Вътре нама бюст, страст, кючек. Съответно - 7000. А клиповете на Емануела сигурно са докосват милионното гледане. Просто от храната и секса по-нагоре не можем да отлепим и това е. Респект за хората, които се мъчат някак си да променят това.  Peace

Торнев може да е добър режисьор ( не съм убедена в това, но ще го приема на доверие), но е кофти човек. Дребнав, заядлив, клиширан, неудовлетворен. Говори с клишета, защитава каузи-клишета, слабичка му е езиковата култура и понеже не му достигат собствени думи, облича мислите си в клишета. Аз го мислех за магнетична личност, най-малкото защото симпатизираХ на жена му, а от това, което тя е говорила за него, съм останала с впечатление, че е харизматична, широкоскроена, волна душа. Той е абсолютен opposite. Та в тоя ред на мисли, ми стана жалко за Мира - какво ли е да живееш с такъв сив човек, а да се опитваш да го представиш като горд самец най-малкото...

# 1 886
  • в резерват
Лара каза, че била приятелка с Иван повече от 10-т години.  Странно, че се запозна в къщата с Ирина. Ако някой ми е приятел, аз познавам семейството му, децата му. Странно приятелство ще да са имали.

# 1 887
Само за протокола, не че някой го интересува, но да си кажа че на Маpи & Love! им правя тотален игнор. Вече не им чета „ дълбокозаключенията“.  Достатъчно се насмях.
Пиши и на администраторите, да ги блокнат тези с друго мнения, ма как може подобно нещо бре!  smile3511

# 1 888
Лара каза, че била приятелка с Иван повече от 10-т години.  Странно, че се запозна в къщата с Ирина. Ако някой ми е приятел, аз познавам семейството му, децата му. Странно приятелство ще да са имали.

Може да го познава от периодът му преди волованите Mr. Green

# 1 889
Всичко, което ти не правиш, а други правят е странно.

Ми просто не се познават, голям праз.

Общи условия

Активация на акаунт