VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 326
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 890

Има продукти. Само че свестен филм на Торнев е със 7 хиляди гледания. Вътре нама бюст, страст, кючек. Съответно - 7000. А клиповете на Емануела сигурно са докосват милионното гледане. Просто от храната и секса по-нагоре не можем да отлепим и това е. Респект за хората, които се мъчат някак си да променят това.  Peace

Торнев може да е добър режисьор ( не съм убедена в това, но ще го приема на доверие), но е кофти човек. Дребнав, заядлив, клиширан, неудовлетворен. Говори с клишета, защитава каузи-клишета, слабичка му е езиковата култура и понеже не му достигат собствени думи, облича мислите си в клишета. Аз го мислех за магнетична личност, най-малкото защото симпатизираХ на жена му, а от това, което тя е говорила за него, съм останала с впечатление, че е харизматична, широкоскроена, волна душа. Той е абсолютен opposite. Та в тоя ред на мисли, ми стана жалко за Мира - какво ли е да живееш с такъв сив човек, а да се опитваш да го представиш като горд самец най-малкото...
Нали знаеш, че когато сме влюбени сме склонни да преувеличаваме в представите си обекта на желанията ни.
А как ли й казва Тоонев ? Сигурно Миа 😃

# 1 891
Не се оприличавам с никого.
Всеки човек е индивидуален, точно това ни прави уникални, но не мога да подмина някой недоразумения които се пишат в темата, като скрити суперлативи към Ирина и честно да кажа вече ги подминавам, просто няма смисъл.
Мнението ми за нея се припокрива с това на повечето списващи тук, излишно е да разтягам отново локуми.
И за Лара се отнася горното.
Дребни душици.
Mr. Green

Яко уникалност.
Май не вдяна какво имам предвид, но карай. Mr. Green

# 1 892

Изтупаха я, за да може ние тук да си начешим клавиатурките и пипълометрите да покажат това, което ракломодателят иска да види. А не зсщото е най- лошия човек на света. Лошите сме ние. Искаме сеир, кръв, мъка, като им плащат - хубавинко да се оклепат, да се пържат, да им видим ококорените очи, и най- лошото - като излязат - ДА ПРОЧЕТАТ тук и навсякъде колко са долни, мръсни и как ги мразим. Как ние трябва да вземем бърз кредит, а те изкараха едни мангизи. Как ние продаваме салам от сутрин до вечер, а те се фръцкат пред камерите. Как Ирина яла воловани, а на нас как ни засяда пържолата. Грозен начин едно тв предаване да накара масовия зрител да се види по- добър, красив, умен, толерантен и т.н.от нещастниците-участници. Ей така го виждам аз.
В България фрапиращо разделение между класи изобщо няма. Предаването е наречено Вип Брадър на шега и като уловка, кой от "виповете" ще се върже, че наистина е ВИП. Естествено, всички се вързват и си въобразяват, че са много специални. Ние им се смеем, защото тях ги излъчват по телевизията като средноразреден сериал, сниман например от Тоонев.
Ние изобщо не искаме кръв и сеири, ти нали не си въобръзяваш, че си гладиатор, който всеки момент ще съсекат по средата на Колизеума?
Повечето от така наречените  випове изкарват по-малко пари от много от посетителите в бг мама.
Следователно, тук не става въпрос, колко ние мразим богатите, защото са богати, а ние сме бедни и затова ще ги направим на мармалад.
Не!
Тук става въпрос за едни хора като нас, които за пари се правят на маймуни и ние им се смеем, развеселени от това, че те, влезлите с претенции за много важни, накрая ще излязат и ще хлъцнат в ефир: всичко е монтаж!
То ние това си го знаем и още повече се развеселяваме, предвкусвайки следващите ходове.
Не се напъвай много заради тези в къщата, защото те, поне 90% от тях, пет пари не дават за това, че се излагат. Ще си излязат и след няколко месеца ще са забравили собствените си жалки истории в къщата. Защото са абсолютни пердета, малко ще се поизтръскат от калта на публичното презрение и ще си станат отново чисто нови.

# 1 893
Май не вдяна какво имам предвид, но карай. Mr. Green
После разбрах, прости ми!  Mr. Green

# 1 894
Барбарела, хубав пост Peace

А ние какво...хортуваме си тук, ден да мине, друг да дойде...не виждам нищо лошо. Mr. Green

# 1 895
Лошото е, че сте хейтърчета.  Laughing

Ирина си е намерила милионер, не всеки го може това.  tooth

# 1 896
  • somewhere near the sea

Христо нещо обясняваше, че години целенасочено се е криел/избягвал/ от интервюта, светлини на прожектори и бла..бла.. Влязъл в оня филм с Гибсъна, изиграл си ролята, и пак се скрил в сянката. И сега с тази роля на ББ ще му се развали линията на поведението - изведнъж да играе ярка роля, да е в светлините на прожекторите...нещо такова. Ся като го пиша, и аз не го разбрах кво речИ Mr. Green
Не иска да играе рола на лИбовник. Иска да си остане неизвестен, демек скромен. Joy JoyТо май и целувки има. Може каката, с която живее да бъде наранена.

# 1 897
Лошото е, че сте хейтърчета.  Laughing

Ирина си е намерила милионер, не всеки го може това.  tooth

Пари взимаме ли ти, като си лаламе тук?

Христо нещо обясняваше, че години целенасочено се е криел/избягвал/ от интервюта, светлини на прожектори и бла..бла.. Влязъл в оня филм с Гибсъна, изиграл си ролята, и пак се скрил в сянката. И сега с тази роля на ББ ще му се развали линията на поведението - изведнъж да играе ярка роля, да е в светлините на прожекторите...нещо такова. Ся като го пиша, и аз не го разбрах кво речИ Mr. Green
Не иска да играе рола на лИбовник. Иска да си остане неизвестен, демек скромен. Joy JoyТо май и целувки има. Може каката, с която живее да бъде наранена.

..верно сухар ще излезе тоА..

# 1 898
  • София

Този пък егати и пишман актьора. Щом от една Емануела се уплаши, че ще трябва да целува, как изобщо влиза в образ този човек?!

# 1 899
Поста на Барбарела и на мен ми хареса, съвсем вярно.

После разбрах, прости ми!  Mr. Green
Прощавам. Joy

А ние какво...хортуваме си тук, ден да мине, друг да дойде...не виждам нищо лошо. Mr. Green
Съгласна съм, на мен темата ми е забавна.

# 1 900
  • somewhere near the sea
Повечето от така наречените  випове изкарват по-малко пари от много от посетителите в бг мама.
Следователно, тук не става въпрос, колко ние мразим богатите, защото са богати, а ние сме бедни и затова ще ги направим на мармалад.
Не!
Тук става въпрос за едни хора като нас, които за пари се правят на маймуни и ние им се смеем, развеселени от това, че те, влезлите с претенции за много важни, накрая ще излязат и ще хлъцнат в ефир: всичко е монтаж!
То ние това си го знаем и още повече се развеселяваме, предвкусвайки следващите ходове.
Не се напъвай много заради тези в къщата, защото те, поне 90% от тях, пет пари не дават за това, че се излагат. Ще си излязат и след няколко месеца ще са забравили собствените си жалки истории в къщата. Защото са абсолютни пердета, малко ще се поизтръскат от калта на публичното презрение и ще си станат отново чисто нови.
Имам няколко познати от т.н. вип-ове. Веднъж един ми сподели, че би влязъл там. "Нали ще изкарам 80-100 бона за 1-2 месеца, не ми дреме какво ще ме правят. Да си чешат клавиатурите и езиците.

# 1 901
Някои си намират мъже, които им забраняват да гледат ТВ, други - милионери.  tooth

Вземате на шефовете си пари и правите на собствениците на мамата.

# 1 902
  • somewhere near the sea

Този пък егати и пишман актьора. Щом от една Емануела се уплаши, че ще трябва да целува, как изобщо влиза в образ този човек?!
Ами на светия, бе душа Joy

# 1 903
Някои си намират мъже, които им забраняват да гледат ТВ, други - милионери.  tooth

Вземате на шефовете си пари и правите на собствениците на мамата.

Туй нИ го разбрах, Шъ ма прощаваш Mr. Green...евентуално.

Окасо-борец за справедливост...олеееее

# 1 904
 Joy
Прощавайте.

Общи условия

Активация на акаунт