VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 092
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 145
Христо и на мен никак не ми е симпатичен.
Ама това ли е неговата кака? Че тя ще се окаже набор на кака му Лили  Shocked
http://www.flagman.bg/article/28516
Ама тя и интелектуалка била, и психолог...
http://www.chudesa.net/%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B … 0%B8%D0%BD%D0%B0/
Леле, леле, не му е лесно никак май  Mr. Green

Явно това му е слабото място на Христо. И за това му стана неприятно когато чу в сценария -"че живее с майка си която толкова обича че и казва како"
Тръгна му и на него по тънката струна ББ.Не знам само защо си е мислил че ще влезне вътре ,ще си лежи по цял ден и накрая ще си вземе хонорара
Абе тия хора като се навият да влязат не се ли сещата да погледнат някое от предишните издания,да видят че паричките за които доволно потриват ръце няма да им ги дадат толкова лесно.
Христо пък ако наистина живее с тази жена би трябвало да си умре от кеф че му се е паднало да се понатиска и целува с по млада и /да ме извини приятелката му/ по хубава жена
В интерес на истината не очаквах от него такива поведение.Мислех си че е по широко скроен,че в крайна сметка е достатъчно умен да приеме това си участие като една нова роля,но явно е доста тесногръд,та даже малко на моменти ми снобее
мисля че това беше статия

# 2 146
Христо каза, че връзката му е прясна, възможно ли е да има нова приятелка, а не тази, която си мислим
НЕ! Каза, че любовта му е прясна!
Чудесно стана! Ей сега ще ги видите всичкото ВИП колко струва!

# 2 147
Емануела пак е болезнено откровена  Mr. Green Peace

# 2 148
Браво на Емануела, че каза истината!

# 2 149
Лелеле, Thinking ooooh!.И аз съм леко старомодна и принципна,но съществува ли такова нещо в наши дни-да отказваш роли заради любовта си?Какво питам и аз-явно съществува!Много зависи дали това е лично негово решение или прави компромиси заради половинката си.Отстрани погледнато имам чувството,че жената на Христо ще да е някоя обсебваща и контролираща като Ирина и той е изцяло подвластен на нея.Иначе е хубаво любовта им да е прясна,което означава,че чувствата им са силни,а не че любовта му е нова жена newsm78.Аз направо онемях.Даже спи сам на дивана....
Ами ако е поел ангажимент към жената!?  Thinking
Имах в предвид,че пази дистанция от всички,а не ползва свободно легло в спалнята.Предполагам спалните са по-удобни от дивана.Какъвто и ангажимент да е поел то е ясно,че интрига между Емануела и него не могат да създадат както беше между Гъмоив и Преслава,защото той страни.Направо е смешно,още повече че говорим за комедиен сюжет в реалити.

# 2 150
Евала, Емануелка! Каза им го!!!

# 2 151
  • София
Кака Жлъчка пак ще я заболи дясната шия. Laughing
Грешиш! Този път ще е лявата...  Joy

# 2 152
Емануела ме кефи.Рече им го без да и пука.
Браво.

# 2 153
  • Тра-ла-ла
Ахаааа, Емануела си има нейни цигари, а Ути - негов си алкохол Mr. Green

# 2 154
  • UK
Христо не си сменя мнението през 15 мин , Ирина  Laughing

# 2 155
Винаги пропускаме епизодът с тази мисия. Толкова е тъпа, че  Sick
И този път така планирахме, но нещо се заприказвахме и си остана на тази програма.
Не разбрах защо отказа, но много съм му много благодарна  Joy дано това е последния сезон с тази мисия  Mr. Green

# 2 156
  • София
Евала, Емануелка! Каза им го!!!
Лошото е, че е само пред Рени! Всички трябваше да го чуят!  Sick

Винаги пропускаме епизодът е тази мисия. Толкова е тъпа, че  Sick
И този път така планирахме, но нещо се заприказвахме и си остана на тази програма.
Не разбрах защо отказа, но много съм му много благодарна  Joy дано това е последния сезон с тази мисия  Mr. Green

Абсолютно!!!  Joy

# 2 157
  • София
Шантава работа.

# 2 158
Емата пак е по-напред с материала. Тъпа, тъпа, ама  ...  Wink

И алкохола на Ути взели - чисто нова информация. Едни с кошници, а Утко с къркане се е подсигурил.

# 2 159
Много ме изкефи Емануела. Евала им. Браво! Само тя имаше смелост.

Общи условия

Активация на акаунт