VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 020
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 190
Емануела си пада по по-младички от нея, кугърка е тя.
Това е вярно. Винаги ходи с по млади. И Десислава е като нея.

# 2 191
Извинете, ама тоя Христо, освен с ролята в прочутите "Страсти Христови"(леле, бил на 41!), в какво друго сте говиждали та го изкараха звезда и мега популярен. Имайте предвид, че аз не съм киноман и не съм наясно затова питам.
Нооо, наказанието ми харесва! Twisted Evil
Обаче резонен е въпроса, защо, по дяволите, е влязъл във ВБ?!
Сега чакам обаче на кака Жлъчка да и бъкнат сичките болежки с тройна сила! Joy
Аз не съм го гледала,което е мой пропуск.Но явно си избира определени роли.Това е негово право разбира се,но пък сигурно изтърва доста хубави персонажи за изиграване покрай това.Той на международно ниво е отказвал проекти(ако въобще има такива предложения),че как очаквам да клекне на ББ.Затова ББ се ядоса,иначе можеше да му смени ролята-да му дадат гея на него,а Борислав да играе с Емануела:)

# 2 192
  • Испания
Поне ще се запомни с нещо сивото му пребиваване в къщата.

# 2 193
Абе на мен ми стана жал за Христо....как само гледаше, аха да се разплаче... Tired
Сега се връщам да ви чета...

# 2 194
Емануела каза, че била в Топ 3. На какво е в Топ 3 не разбрах?!

# 2 195
Значи приятелката няма да го ревнува като прегръща Надя и Деса като Христо, но ще го ревнува като се целува като Христосан  ooooh!

# 2 196
За първи път някой да удържи на думата си, без значение колко са правдоподобни за другите доводите му.
Надя се оказа пич, над нещата, както и очаквах, но може би зсщото са приятели отвън.
Емануела и простотията, която избълва дори не ми се коментира.

# 2 197
  • София
Я па давам моя мъж да го целуват други!  Mr. Green
Само да го покани Анджелина Джоли и веднага го давам!
Joy
И да го вземе да си живеят в някое от именията и, а ти да им ходиш на гости 2-3 пъти годишно...  Joy Peace

# 2 198
Тоя Христо за първи път го чух тук, за справка Явор Бахаров го бях чувала, въпреки, че не е чак такава звезда от ранга на Ицето Crossing Arms

# 2 199
Е, няма лоша реклама  Laughing

# 2 200
Не мисля, че е заради ревност. Не знаем какъв е бил сценарият, явно сериозно са го засегнали. Аз съм на страната на Христо. Тук ме спечели. Има позиция и си я отстоява. А Рени, Емануела, Роро и Ирина да си гледат работата,  като са без лично мнение и "правят каквото им кажат"! Единствено Емануела беше права, че ако Миглена беше провалила мисията, щяха да я разпънат на секундата.

# 2 201
Абе на мен ми стана жал за Христо....как само гледаше, аха да се разплаче... Tired
Сега се връщам да ви чета...
Може жена му да не му е разрешила да плаче, затова се е удържал  Peace

# 2 202

Аз не съм го гледала,което е мой пропуск.Но явно си избира определени роли.Това е негово право разбира се,но пък сигурно изтърва доста хубави персонажи за изиграване покрай това.Той на международно ниво е отказвал проекти(ако въобще има такива предложения),че как очаквам да клекне на ББ.Затова ББ се ядоса,иначе можеше да му смени ролята-да му дадат гея на него,а Борислав да играе с Емануела:)
Не се връзвай на това! Виж го как му се смени физиономията като четоха ролята - за козите се хилеше и после за майката/кака се сдуха!
Та, го стяга чепика, не Ема !

# 2 203
Емануела беше много права, но щеше да е добре по някое време да се запре, че се увлече. Все пак отново е единствената, която си каза всичко в прав текст и пред него. Донякъде я разбирам за харесването, на мен на пръв поглед симпатяга ми се видя Христо, а сега е на ниво плужек!

# 2 204
  • Ню Йорк
Тоя пък за какъв се взима?! След малко очаквам да каже, че с Мел Гибсън се обичат и ще се взимат та му е обещал да не играе в роли дето не са негова продукция  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт