VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 979
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 205
Абе, айде, моля ви се! Толкова си подбира ролите, че се е снимал в гей филм! И явно сега го е срам от това, иначе нямаше да го изключи от портфолиото си. Не на нас тия!

# 2 206
Рени пък толкова ли не схвана, че Христо има Нобелова награда  Joy Joy Joy

# 2 207
  • София
Я па давам моя мъж да го целуват други!  Mr. Green
Само да го покани Анджелина Джоли и веднага го давам!

Хе, аз моя от години се мъча да го пласирам ма нъц. Дори и майка му не го щя обратно...

# 2 208
Значи приятелката няма да го ревнува като прегръща Надя и Деса като Христо, но ще го ревнува като се целува като Христосан  ooooh!
Много си противоречи човека Peace

# 2 209
  • София
Поне ще се запомни с нещо сивото му пребиваване в къщата.
Човекът е влязал да вземе едни пари и не държи да го запомнят точно с това пребиваване...  Joy

# 2 210
Тоя пък за какъв се взима?! След малко очаквам да каже, че с Мел Гибсън се обичат и ще се взимат та му е обещал да не играе в роли дето не са негова продукция  ooooh!
Sunglasses Joy hahaha

# 2 211
Какво е казала Емануела, та всички й се радвате? Какво изпуснах?

# 2 212
Като му е ревнива другарката, защо ги пригуши тия русалки?
Ако се абстрахираме от Емануела, едва ли друга на нейно място ще го приеме този удар по женската си суета по-леко.
Обидно е, щото той е мистър Холивуд, пък го унижават сега, видиш ли... Tired

# 2 213
  • Испания

Е, тя смята, че вече всички са раздадени. Михов е взел последната.

# 2 214
  • София
Значи приятелката няма да го ревнува като прегръща Надя и Деса като Христо, но ще го ревнува като се целува като Христосан  ooooh!
Много си противоречи човека Peace
Ама те не го сваляха така нагло като Еми...  Wink

# 2 215
Аз, всъщност, бих казала браво на Христо, че отказа. Не ми е важно какви са му мотивите и няма да ги узнаем със сигурност, обаче обичам хора с принципи. Самия него не харесвам, но постъпката му ме изкефи. Човек трябва да си държи на думата, каквото и да му струва!

Утко пък! Как можела да ги обижда?! А Рорището като редеше отрови по Миглена, никой не му каза да спре. Crossing Arms Close

# 2 216

Е, тя смята, че вече всички са раздадени. Михов е взел последната.

hahaha hahaha

# 2 217
Аз, всъщност, бих казала браво на Христо, че отказа. Не ми е важно какви са му мотивите и няма да ги узнаем със сигурност, обаче обичам хора с принципи. Самия него не харесвам, но постъпката му ме изкефи. Човек трябва да си държи на думата, каквото и да му струва!
Факт, точно това ми хареса и на мен.

Емануела не спря да кудкудяка.

# 2 218
Този Христо в толкова актьор, колкото аз съм балерина. Това да не можеш да изиграеш една роля, само защото съдържа еротичен елемент и да се наричаш актьор в повече от абсурд!
Интелектуалците обаче, съвсем спокойно приемат санкциите. Щото, нали, този е световно известна звезда, играл е с Мел Гибсън, не е просто една БГ журналистка.
Браво на Емануела, че се разфуча.

# 2 219
Ама Деса поетеса нещо намаза от цялата работа.  ThinkingЧу се да казва, че и тя отказва мисията, пък после..примък, примък.....гласецът не й се чу, ама намаза...

Общи условия

Активация на акаунт