VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 925
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 265
Лила...писнало й да спи на тревата, писнало й да спи без чаршафи...ами да си Оди, барабар с кошницата ooooh!

# 2 266
Ама не дадоха Лили в изповедалнята да се жалва, че не е така по договор  Joy Joy Joy Joy Joy
Чакай, трябва да има мат'риал и за утре Wink

ББ каза да се предадат предоставените от шоуто завивки, тя може да си има свои  Joy Joy Joy

# 2 267
Топ 3 сред фолк певачките, аз така го разбирам. Чак пък в държавата да е в челната тройка...не мисля, че това имаше предвид.

# 2 268
Е и Емануела много си е повярвала. В топ 3 на България е все пак! Пред нея са само Лили Иванова и Васил Найденов, к'ви са тия ВИП-чета дет' й се правят на важни???  Joy
Направиха си сезона, няма спор!
Сигурно е говорила за поп фолк певици което може да не е далеч от истината, само тя си знае хонорара.
Много ме изкефи какво каза за Меги и как всички щяха да я направят на 2 стотинки ако беше провалила мисията. За какво точно му мълчат на тоя Sick

# 2 269
Е и Емануела много си е повярвала. В топ 3 на България е все пак! Пред нея са само Лили Иванова и Васил Найденов, к'ви са тия ВИП-чета дет' й се правят на важни???  Joy
Това съм го пропуснала.
Топ 3 в какво?
Може да е някоя чалгаджийска класация. Thinking
Толкова ли е "вървежна"?
Най-вероятно в Пайнер ли е, къде, нали Рени обясняваше, каква голяма фирма е  зад гърба й

# 2 270
Топ 3 сред фолк певачките, аз така го разбирам. Чак пък в държавата да е в челната тройка...не мисля, че това имаше предвид.

Да не иде са на балотаж другия месец  Joy Joy Joy

# 2 271
Ама не дадоха Лили в изповедалнята да се жалва, че не е така по договор  Joy Joy Joy Joy Joy
Чакай, трябва да има мат'риал и за утре Wink

ББ каза да се предадат предоставените от шоуто завивки, тя може да си има свои  Joy Joy Joy

Къде...в кошницата ли? Mr. Green

# 2 272
Лила...писнало й да спи на тревата, писнало й да спи без чаршафи...ами да си Оди, барабар с кошницата ooooh!

Да бе, и да разочарова почитателите си!

# 2 273
  • София
Сега като взеха диваните холивудската звезда къде ще спи?!  Rolling Eyes

# 2 274
Ехаааааааа браво на Христо и Емануела!
Нещо ново в Биг брадър!  Joy Joy Joy Joy Joy

И ти ли мислиш, че това може да е филмчето?   Wink  

# 2 275
И аз така си помислих, някаква тяхна класация.

Ицо ще мине през капките, Емануела ще отнесе всичко.

# 2 276
Е и Емануела много си е повярвала. В топ 3 на България е все пак! Пред нея са само Лили Иванова и Васил Найденов, к'ви са тия ВИП-чета дет' й се правят на важни???  Joy
Това съм го пропуснала.
Топ 3 в какво?
Може да е някоя чалгаджийска класация. Thinking
Толкова ли е "вървежна"?
Естествно че в топ 3 на чалгата не на Холивуд.За там друг се е насочил.

# 2 277
  • София
Емануела може да преиграва на моменти и да има самочувствие на харесвана жена, но е точна като човек. Изпълнява всичко, което и възложат без да мрънка. Казва директно какво мисли, а не е подмолна и не интригантства. Не разбирам защо я плюете.
Казваме си мнението, бе мила... както и за останалите...  Wink

# 2 278
Емануела вероятно е в топ 3 на пайнера, едва ли има предвид в България, там май им беше важно заради хонорарите, не съм наясно. Не е малко постижение с върволицата от силиконки без задръжки.

На Ицо пък то едни принципи - актьора да откаже роля в петминутна сапунка, която е част от шоОто, в което сам избра да влезе. Не са го карали да пълзи в костюм на куче и да спи на земята за разлика от Миглена, ама е бял и добър, милват го, гушкат го, оправдават го...

# 2 279
  • UK
да видим сега какви неочаквани приятелства ще се заформят - между Тоонев и Емануела сигурно  Rolling Eyes
така да му развали режисьорския дебют тоя Христо  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт