VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 767
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 295
Сега като взеха диваните холивудската звезда къде ще спи?!  Rolling Eyes

При Емануела  Mr. Green

Mr. Green
Е това беше целта на цялата сценка  Laughing

# 2 296
  • София
Пак пропуснах, коя е гаджето на Христо?

# 2 297
Рени и на мен ми направи впечатление, че чака някой да обърне гръб и да започне да го плюе или клюкари, много грозно поведение  Sick

# 2 298
  • UK
май ще има извънреден лайф в петък

# 2 299
Според мен Емануела имаше предвид в Поп Фолка. След Преслава и Галена спокойно може да е тя  Peace
Този Христо - е няма толкова нагло същество. Като не искаше да се целува с жена, да се бяха разменили с Боби и да ходи да се целува с Роро, за да не го ревнува жена му  ooooh!
Егати претенцията, егати чудото.
А Рени само плюе зад гърба на този, който го няма. Като говори с Емануела плюе Ирина. Като говори с Ирина плюе Емануела. Зад Емануела стояла голямата компания Пайнер. Това няма нищо общо, просто Емануела има характер и си казва нещата в очите, а не се спотайва като Рени, която знае само да се оплаква как нямала работа, как Пайнера ѝ искал голяма процент, как я изкарвали тъпа и т.н.
Емануела винаги е показвала характер във всички реалитита в които е участвала (някой спомня ли си как се караха със 100 кила в къртицата) още преди да влезе в пайнер така, че коментарите на Рени са супер малоумни.

# 2 300
Явно си е такава.
И на мен ми направи впечатление.
За Рени иде реч.

# 2 301
  • София
Аз обаче не разбирам...  newsm78   значи може кифли като Памела Андерсън и Парис Хилтън да имат изисквания и претенции, а Христо, щото си е наш - да не може... да не споменавам ДОГОВОРЪ на пракаката...  Joy

# 2 302
  • София
От ФБ: "Еми, запали още една и нека дойдат багери да събарят къщата!"
 hahaha

Това е яко!  Joy

Подкрепят обаче Емануела масово във Фейса.

# 2 303
Емануела вероятно е в топ 3 на пайнера, едва ли има предвид в България, там май им беше важно заради хонорарите, не съм наясно. Не е малко постижение с върволицата от силиконки без задръжки.

На Ицо пък то едни принципи - актьора да откаже роля в петминутна сапунка, която е част от шоОто, в което сам избра да влезе. Не са го карали да пълзи в костюм на куче и да спи на земята за разлика от Миглена, ама е бял и добър, милват го, гушкат го, оправдават го...
Ясно, че за поп фолка говореше, но каза "топ 3 на България", леееко попрекали.

# 2 304
А коя е жената на Ристо все пак?

# 2 305
  • Тра-ла-ла
Рени е зодия Близнаци. Аз от такива съм виждала баш това - клюки зад гърба и интриги. За последното, ако има наличен интелект.  Mr. Green

# 2 306
Вече даже и не ме е срам да кажа че Емануела ми харесва
Ако някой ми беше казал че ще го напиша когато тя влезе шях да го пратя на психиатър.

# 2 307
От ФБ: "Еми, запали още една и нека дойдат багери да събарят къщата!"
 hahaha

Това е яко!  Joy

Подкрепят обаче Емануела масово във Фейса.
Joy. Моля те Еми запали още няколко цигари!

# 2 308
Бахти, на тоя как му мълчат...ми смотани са!
Кой му мълча? Всички казаха каквото имат да казват, но Христо беше категоричен и не им влезе остро! Даже им каза, че съжалява.
Емануела може да е в Топ 3 само в Горно Нанадолнище Stop

# 2 309
Аз обаче не разбирам...  newsm78   значи може кифли като Памела Андерсън и Парис Хилтън да имат изисквания и претенции, а Христо, щото си е наш - да не може... да не споменавам ДОГОВОРЪ на пракаката...  Joy
Христо не е гост звезда. Това беше Тайсън.

Общи условия

Активация на акаунт