VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 906
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 325
Христо имал пури, може да и заеме Mr. Green

# 2 326
Няма значение, железен излезе тоя. Може никакъв актьор да не е , но не забравяйте, че роли се приемат или отказват. Що пък да играе по свирката на педалското гласче?
Така е. А и всеки има право да откаже, с последствията.
Всеки има право да нарушава там заповедите, които им раздават, с последствията.
Тази година май има най-много откази досега.
На Миглена оправдани в темата, на другите обаче не.

Да не вземе след рестрикциите да се пречупи нещо, че водещата направи лек намек "да видим дали ще успеят да убедят актьора да ииграе ролята" или нещо от сорта.

# 2 327
Аз обаче не разбирам...  newsm78   значи може кифли като Памела Андерсън и Парис Хилтън да имат изисквания и претенции, а Христо, щото си е наш - да не може... да не споменавам ДОГОВОРЪ на пракаката...  Joy
Христо не е гост звезда. Това беше Тайсън.
Не е необходимо да е гост звезда, за да има изисквания!!!!!!  Peace
Какви изискавания за бога? Не може да изиграе 3 минутна сцена в която трябва да присъства една фалшива целувка с Емануела или Надя? Жена му чак пък толкова ли уникално много е комплексирана? Не знае ли, че мъжът й е актьор? Хайде стига глупости.

# 2 328
А коя е жената на Ристо все пак?
Това явно и той не знае. Mr. Green
Само една забележка имам - трябваше да им вземат И леглата.
Ама май не и останаха цигари на Емануела.
И е права - смотани са. Клекнаха му на Христо, въпреки че отказа мисията с най-тъпите за всички сезони основания и ги наказаха брутално заради него. Ма нали е вносен, па и може Мел Гибсън да го е щипнал по бузката, може.

# 2 329
Бахти, на тоя как му мълчат...ми смотани са!
Кой му мълча? Всички казаха каквото имат да казват, но Христо беше категоричен и не им влезе остро! Даже им каза, че съжалява.
Емануела може да е в Топ 3 само в Горно Нанадолнище Stop

Е, какво му казаха?!
Ути, например, пропусна да му изкрещи с пълно гърло и с облещени очи, че това е тотална надменност. Тогава и Миглена им каза, че е твърда в решението си. Та разликата в реакциите е огромна.
И Торнев пропусна да го анатемоса.
Вальо не гъкна за колектива.
Абе смънкаха го някак си.Докато на Меги и скочиха яко.

# 2 330
Няма значение, железен излезе тоя. Може никакъв актьор да не е , но не забравяйте, че роли се приемат или отказват. Що пък да играе по свирката на педалското гласче?

Има 60 стр. с причини - да е чел. Явор Бахаров вече ги знае.
Човекът си е тъп, а ако е искал да си пази достойнството и това на възлюблената - да си е стоял при нея.

# 2 331
  • София
Обаче в ББ влизат все „мъжаги”бееее...все претенции, все мрънкат, все не знам какво...
Че то извън Брадъра много мъжаги ли има, та да селекционират малкото немъжаги...  Joy

# 2 332
  • UK
Рени, ако няма фирма зад гърба си, да вземе да създаде една
примерно "Нобел"

# 2 333
  • София
На мен пък Ирина ми направи добро впечатление, за малко излезе от образа на най-добрата майка, сякаш започна да осъзнава някои неща като остана и без подкрепата на Лара. Определено и отвън са я посъветвали за Миглена, но ако си направи наистина някои изводи от предаването, няма да е зле.

# 2 334
Няма ли някой около Нови Хан да отскочи до къщата и да  метне една кутия цигари.

# 2 335
  • София
Аз обаче не разбирам...  newsm78   значи може кифли като Памела Андерсън и Парис Хилтън да имат изисквания и претенции, а Христо, щото си е наш - да не може... да не споменавам ДОГОВОРЪ на пракаката...  Joy
Христо не е гост звезда. Това беше Тайсън.
Не е необходимо да е гост звезда, за да има изисквания!!!!!!  Peace
Какви изискавания за бога? Не може да изиграе 3 минутна сцена в която трябва да присъства една фалшива целувка с Емануела или Надя? Жена му чак пък толкова ли уникално много е комплексирана? Не знае ли, че мъжът й е актьор? Хайде стига глупости.
Не не може... не иска! Видя му се унизително, както на Меги и се видя унизително да се превърне в кучето на Роро!  Wink

# 2 336
А коя е жената на Ристо все пак?
Това явно и той не знае. Mr. Green
Само една забележка имам - трябваше да им вземат И леглата.
Ама май не и останаха цигари на Емануела.
И е права - смотани са. Клекнаха му на Христо, въпреки че отказа мисията с най-тъпите за всички сезони основания и ги наказаха брутално заради него. Ма нали е вносен, па и може Мел Гибсън да го е щипнал по бузката, може.
Естествено. Ако Еми или Меги я бяха отказали тази мисия щеше да има "тъпа чалгарка", "тия пък за какви се взеха" и тем подобни.

# 2 337
световноизвестният филм на Христо е от далечната 2004г., после нещо значимо правил ли е

Не  Peace Опитва се да пробие в Холивуд, но не знам с какво ...

# 2 338
Ема ме изуми. Браво на момичето!
Реакцията на половината беше точно като на мишки.
Бб успя да раздвижи шоуто,  евала.

# 2 339
Какло нещо сме хората.Значи за Христо си замълчаха,Роро не го нарече изрод,онази продуцентшата не изнесе проповед ,Надето не беше саркастична,даже го придружаваше в разходките.
Когато Емануела запали цигара,точно Той и направи забележка,този заради останаха без нищо.
Не ми се мисли ако Миглена беше отказала

Общи условия

Активация на акаунт