VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 992
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 340
На Меги мисията беше за доста повече от 3мин. Представям си тя да беше отказала с мотива, че нейния мъж не ѝ разрешава  hahaha

# 2 341
шушумиги.

# 2 342
Аз обаче не разбирам...  newsm78   значи може кифли като Памела Андерсън и Парис Хилтън да имат изисквания и претенции, а Христо, щото си е наш - да не може... да не споменавам ДОГОВОРЪ на пракаката...  Joy
Христо не е гост звезда. Това беше Тайсън.
Не е необходимо да е гост звезда, за да има изисквания!!!!!!  Peace
Какви изискавания за бога? Не може да изиграе 3 минутна сцена в която трябва да присъства една фалшива целувка с Емануела или Надя? Жена му чак пък толкова ли уникално много е комплексирана? Не знае ли, че мъжът й е актьор? Хайде стига глупости.
Не не може... не иска! Видя му се унизително, както на Меги и се видя унизително да се превърне в кучето на Роро!  Wink
Миглена не е актиса  Wink. Нали го изкарваш този холивудско величие.

# 2 343
Тоя Ицо голяма находка. Не съм предполагала, че има такива актьори.

Joy +1

Леле, уникално развитие на сюжетната линия! Направо фамоозно!

Аз обаче имам едно подозрение, че Христо нарочно прави така, за да разбута лагерите в къщата. Според мен това може да е скрит сценарий на ББ и с Христова помощ да се осъществява. Само ме е яд, че Емануела се върза адски много и ПАК ще го относе повече от Христо. Ще видите как на него пак ще му се размине, а на Емито - не. Добре, че поне я спасихме от елиминациите, иначе лошооо...  Laughing

# 2 344
Няма значение, железен излезе тоя. Може никакъв актьор да не е , но не забравяйте, че роли се приемат или отказват. Що пък да играе по свирката на педалското гласче?
Така е. А и всеки има право да откаже, с последствията.
Всеки има право да нарушава там заповедите, които им раздават, с последствията.
Тази година май има най-много откази досега.
На Миглена оправдани в темата, на другите обаче не.

Миглена като отказа и последствията бяха, че Глория няма да види гаджето. Cry А този жертва всичко в къщата, не виждам Роро да кади с тамян.

# 2 345
И Торнев пропусна да го анатемоса.
Вальо не гъкна за колектива.
Абе смънкаха го някак си.Докато на Меги и скочиха яко.

С Торнев са колеги и той каза за него, че е пич. А и не забравяй, че Христо изигра Св. Йоан, а Жоро е голям християнин Outta Joint
Христо не знаеше какви ще са санкциите, като отказва Stop

# 2 346
Когато Миглена отказа мисия, която преднамерено я унижаваше, всички я обиждаха. Беше грозно как цялото стадо се нахвърли върху нея. А този го прегръщат и успокояват. Иначе всеки си преценява дали да откаже дадена мисия. Просто тези вътре за пореден път показаха колко са двулични. Няма значение по какви причини Емануела реагира така. Права е - смотани са. А Утьо, който сто пъти я нарече "куха лейка", колко се засегна само. А Рени... Рени ще се пръсне от завист, чак злобее.

# 2 347
Няма значение, железен излезе тоя. Може никакъв актьор да не е , но не забравяйте, че роли се приемат или отказват. Що пък да играе по свирката на педалското гласче?
Така е. А и всеки има право да откаже, с последствията.
Всеки има право да нарушава там заповедите, които им раздават, с последствията.
Тази година май има най-много откази досега.
На Миглена оправдани в темата, на другите обаче не.

Миглена като отказа и последствията бяха, че Глория няма да види гаджето. Cry А този жертва всичко в къщата, не виждам Роро да кади с тамян.
Каквито - такива, важното е да си ги понесеш. Последствията реално са хейт,  на тези, които не са ти приятели вътре и на публиката отвън.
Нищо няма да им стане на глезльовците вътре.

# 2 348
Какло нещо сме хората.Значи за Христо си замълчаха,Роро не го нарече изрод,онази продуцентшата не изнесе проповед ,Надето не беше саркастична,даже го придружаваше в разходките.
Когато Емануела запали цигара,точно Той и направи забележка,този заради останаха без нищо.
Не ми се мисли ако Миглена беше отказала
Миглена за това е харесвана от зрителите - отстоява си позицията. Христо днес направи същото и за разлика от Лара,не си смени мнението въпреки натиска на Торнев. Емануела е бунтарка, но прекали, трябваше да действа по-тактично и хитро.

# 2 349
Ако Лара чете и все още се чуди защо харесваме Миглена- ето заради това! Въпреки двойния стандарт, тя е повече  мъж от всички. Издържа на нападките без да сваля нивото си, прави ви всички на глупаци, без да й мигне окото! За едни може-за други не!

# 2 350
И Торнев пропусна да го анатемоса.
Вальо не гъкна за колектива.
Абе смънкаха го някак си.Докато на Меги и скочиха яко.

С Торнев са колеги и той каза за него, че е пич. А и не забравяй, че Христо изигра Св. Йоан, а Жоро е голям християнин Outta Joint
Това дано го каза саркастично hahaha. Големите християни не изневеряват на съпругите си Wink

# 2 351
Емануела е имала предвид това, като каза топ 3:
http://---/n/ofitsialno-vizhte-tarifite-na-folk-pevitsite.102377.html

Линка не се отваря. Пишете в гугл - Официално:Вижте тарифите на фолк певиците!

# 2 352
Миглена трябваше да се прави на куче, но останалите нямаха роли и си беше унизително
Сега всички участват и е доста по-различно

# 2 353
Какло нещо сме хората.Значи за Христо си замълчаха,Роро не го нарече изрод,онази продуцентшата не изнесе проповед ,Надето не беше саркастична,даже го придружаваше в разходките.
Когато Емануела запали цигара,точно Той и направи забележка,този заради останаха без нищо.
Не ми се мисли ако Миглена беше отказала
Двоен стандарт Wink, нищо ново под слънцето.

# 2 354
Този Христо някакъв,  сигурно още не може да излезе от ролята на Йоан с всичките му там изкушения, дето трябва да им устои...няма лошо, твърдоляк филмаров излезе, ама смешно и тъпо беше да каже на Емануела - ти пък толкова ли не можа да се въздържиш от цигара /нещо такова беше/.  Да си държиш там на нещо, дето ти само знаеш какво  е, е едно, дори може  да се води мъжкарско отстояване...ама да провалиш мисия, да наложат наказание заради  теб и  да сочиш с назидателен пръст някой след това ... си е нахалство, почти  педерунгелско / Копи- пейст на Роро направо/. Емануела с право се ядоса - абсолютни шушумиги са в къщата - ако беше отказала тази мисия Миглена /особено с тези последствия/, щяха да я обезкостят и линчуват, ама нали там този дето  е от ядрото...бе, простено му е! Даже се търсят  причини  в дълбините на  дълбинния актьор от Холивуд.  
П.П. Харесва  ми така развоя. Сега чакам всички да си клекнат по местата и да  си изиграят ролите в петък  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт