VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 906
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
Обаче, когато Миглена отказа да е куче на Роро, явно е имала причина която тактично не съобщи ...

Защото не съм виждала по-грозна сцена от тази в която беше папагал, олигофренът Роро я беше повдигнал във въздуха и я мачкаше със всичка сила по задника Sick Sick Sick
Въобще не знам как изтърпя това doh

# 2 371
  • Варна/Лондон
Христо като не може да изиграе любовна сцена, да му дадът друга, която е по възможностите му. Все пак не е Майкъл Дъглас(дано съм го написала правилно този път Laughing) милият. Много ще му отива канарче-хубаво, чуруликащо и в клетка. Няма ли канарче в тоя сериал там, Малката булка? Белким успее да го изиграе, да не се затрудни и в тая роля.

# 2 372
  • София
И Торнев пропусна да го анатемоса.
Вальо не гъкна за колектива.
Абе смънкаха го някак си.Докато на Меги и скочиха яко.

С Торнев са колеги и той каза за него, че е пич. А и не забравяй, че Христо изигра Св. Йоан, а Жоро е голям християнин Outta Joint
Христо не знаеше какви ще са санкциите, като отказва Stop

Така е, но докато ББ изреждаше наказанията, Торнев плахо попита "не може ли да преосмислят реакцията си", Христо се обърна към него и каза, че е категоричен.

# 2 373
Обаче, когато Миглена отказа да е куче на Роро, явно е имала причина която тактично не съобщи ...

Може и да не е искала да е шут на къщата. А сега всички имат леко осмиващи ги роли.

# 2 374
Ама изобщо не оправдавам Христо за сметка на Миглена, напротив! И двамата ме спечелиха с постъпките си. А това, че всички са подложени на унижение в тази мисия, не е само Христо, изобщо не е опровдание. Защото останалите са овце и се оставят да ги тъпчат, трябва и той ли да го прави?

# 2 375
Дано в утрешния епизод да не видим как Христо  "кляка" и се съгласява

# 2 376
  • София
Великият актьор не знам да е играл нито веднаж главна роля...

И ми прилича на някакво белезникаво нещо, с незапомняща се физиономия ... баш гледа като плъх в брашно!

Реномето си пазел, баси реноме е да влезеш в ББ, като заместител на Явор  Joy

# 2 377
Точно това ще стане, ако анонса за утре не е подвеждащ.

# 2 378
И аз това си мисля, дано не, но имам неприятни подозрения, провокирани от анонсчето.

# 2 379
Христо като не може да изиграе любовна сцена, да му дадът друга, която е по възможностите му. Все пак не е Майкъл Дъглас(дано съм го написала правилно този път Laughing) милият. Много ще му отива канарче-хубаво, чуруликащо и в клетка. Няма ли канарче в тоя сериал там, Малката булка? Белким успее да го изиграе, да не се затрудни и в тая роля.

Какво ти канарче, това е сложна роля  Crazy
Табуретка повече ще му приляга. Тъкмо няма да говори.

# 2 380
Е ако приеме ролята, но с Надя, Емануела ще обърне къщата Mr. Green

# 2 381
  • Бургас
сега е моментът Христо да кеш-аутне и да си обере крушите от ВП

# 2 382
Великият актьор не знам да е играл нито веднаж главна роля...

И ми прилича на някакво белезникаво нещо, с незапомняща се физиономия ... баш гледа като плъх в брашно!

Реномето си пазел, баси реноме е да влезеш в ББ, като заместител на Явор  Joy
Така ли е казал, не съм го чула това Joy. За какво тогава влиза във вип брадър т.е възможно най-махленското шоу в света? Едва ли е за пари защото по неговите думи режисьорите се избиват за него Whistling

# 2 383
Този двоен аршин е същия, с които мерим и в темата - мразим Ирина и я следим под лупа, за всяка грешка изливаме кофи помия по нея. На Емануела грешките не забелязваме или поне ги омаловажаваме, защото тя е нашата звезда. Същото правят и в къщата съквартирантите - харесват Христо, дали защо им готви и мие съдовете или заради нещо друго, те си знаят и съответно му прощават грешката.
Аз смятам, че Христо отказа основно заради Емануела - тя комай непрекъснато му досажда, явно го сваля, а на него му е неприятно. Затова и отказа ролята, ако беше приел да играе с Надя, щеше да стане ясна причината и си представям реакцията на певицата.

# 2 384

Какво ти канарче, това е сложна роля  Crazy
Табуретка повече ще му приляга. Тъкмо няма да говори.
Или чехъл.

Общи условия

Активация на акаунт