VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 843
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 385
  • в резерват
А на мен ми дожаля за хората вътре, колко безропотно се подчиниха и струпаха всичко за отрицателно време в изповедалнята. Нямаше кумци, нямаше френдове, нямаше менове, каки и пра-каки.  Всички минаха под ножа на пискливото гласче на ББ. Толкова за това дали са ги имали за випове,докато са ги канили. Ей това беше такова унижение, да ги гледам милите как притичват с биричките , виното и възглавничките си. Как само една Емануела се опълчи донякъде. Всички си затраяха и се смириха, сакън да не им вземат още нещо. Ако никой нищо не бе върнал, какво ще им направят. Ах, да - ще им окастрят хонорарчетата. Жалка, жалка картинка. Да,  ама нали следващата година съвсем никой няма да му се върже на Тупарев да влезе в къщата.

Христо няма какво да го коментирам. Видяла жаба, че коня го снимали в Холивуд....., ама кастинга се оказал в Нови хан.

# 2 386
Има някаква главна роля в италиански филм
https://vimeo.com/61804936
може би и в други,  но чий го дири в ББ не е ясно

# 2 387
  • Сф
Добре бе , жена да изказва претенции- ок, ама тоя хем актьор, хем " мъж". Защо сравнявате и. с това,че всеки може да откаже мисия? Обосновката му е психарска и неясна.Кой точно принцип защитава?Нелеп е.Плюс това ББ беше склонен на компромиси към него. Откъде на къде?Пълно неадекватно лайно както каза и ММ.Егати и мъжа! Пак да повторя , на педал да му дадат роля!

# 2 388
Аз смятам, че Христо отказа основно заради Емануела - тя комай непрекъснато му досажда, явно го сваля, а на него му е неприятно. Затова и отказа ролята, ако беше приел да играе с Надя, щеше да стане ясна причината и си представям реакцията на певицата.
Супер мъжкар. Да го е шубе да признае истинската причина.  Sick

# 2 389
  • София
Обаче, когато Миглена отказа да е куче на Роро, явно е имала причина която тактично не съобщи ...

Може и да не е искала да е шут на къщата. А сега всички имат леко осмиващи ги роли.

Не става дума да е шут на къщата, опипването беше супер вулгарна агресия, Sick Sick Sick Sick на която нито един от пичовете свидетели не реагира!!!!! Само Борислав се опита срамежливо да му каже, че прекалява...
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

Бреййй

# 2 390
Този двоен аршин е същия, с които мерим и в темата - мразим Ирина и я следим под лупа, за всяка грешка изливаме кофи помия по нея. На Емануела грешките не забелязваме или поне ги омаловажаваме, защото тя е нашата звезда. Същото правят и в къщата съквартирантите - харесват Христо, дали защо им готви и мие съдовете или заради нещо друго, те си знаят и съответно му прощават грешката.
Аз смятам, че Христо отказа основно заради Емануела - тя комай непрекъснато му досажда, явно го сваля, а на него му е неприятно. Затова и отказа ролята, ако беше приел да играе с Надя, щеше да стане ясна причината и си представям реакцията на певицата.
Реакцията на певицата се видя. Емануела подпали точно, защото се усети,че отказът е защото тя е в главната роля.  Wink Как този ще се осмели да й откаже???    Laughing

# 2 391
А и нали юбилейното мото на таз годишния ВБ, че нищо не такова кавото е било или сорта, в момента ще ми трудно да цитирам дословно.
Не е това мотото, но не мога сега да цитирам дословно.

# 2 392
Мотото е гледайте, че май ще е за последно     Joy Joy

# 2 393
Нещо подобно беше. От рода на " нищо не е такова, каквото изглежда", но и аз не го помня точно.

# 2 394
Тази година постоянно повтарят "играта загрубява", може би е мотото.
"Нищо не е такова, каквото изглежда" им е дежурно всяка година.

# 2 395
"Играта загрубява"?

# 2 396
Мотото е гледайте, че май ще е за последно     Joy Joy
С този кастинг, им трябва творческа почивка поне две години.

# 2 397
Супер мъжкар. Да го е шубе да признае истинската причина.  Sick
Трябваше да я обиди в такъв случай. А той я пожали.

# 2 398
Дано в утрешния епизод да не видим как Христо  "кляка" и се съгласява
Не искам пък.Да си държи на думата.Нали е мъШкар.Никакво отстъпване и никакви тенджери и дивани.

# 2 399
  • Бургас
като гледам в точно 3 филма е играл Христо и то в периода 2001-2007г., явно кариерата му последните години е пълно зеро  и той има преголяма нужда от някой лев и напомняне за себе си, мразел бил теливизионната публичност тогава, ама сега я люби  Rolling Eyes
http://www.eva.bg/article/1294-Khristo-Zhivkov

Общи условия

Активация на акаунт