VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 719
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 415
Аз смятам, че Христо отказа основно заради Емануела - тя комай непрекъснато му досажда, явно го сваля, а на него му е неприятно. Затова и отказа ролята, ако беше приел да играе с Надя, щеше да стане ясна причината и си представям реакцията на певицата.
Супер мъжкар. Да го е шубе да признае истинската причина.  Sick
Трябваше да я обиди в такъв случай. А той я пожали.
И утре като се съгласи да играе с Надя, няма да е обида за Емануела.
Няма да се съгласи изобщо на такава роля според мен. По-скоро ще им скалъпят нов сценарии, или нещо друго.

# 2 416
  • София
май ще има извънреден лайф в петък
Ейййй доживях! Цял сезон го чакам тоя извънреден лайф  Joy

# 2 417
  • UK
надявам се Евгени да е извънредно в студиото  Laughing
ако няма ангажименти в Лондон  Mr. Green

# 2 418
От фейса:
"Странно! Всички се ос.аха тотално, ама се държат само като леко п.ъднали"
 Joy Joy Joy

# 2 419
Алекс накрая каза, че съквартирантите могат да го убедят да изиграят мисията. Ще видим утре.

# 2 420
  • София
Аз смятам, че Христо отказа основно заради Емануела - тя комай непрекъснато му досажда, явно го сваля, а на него му е неприятно. Затова и отказа ролята, ако беше приел да играе с Надя, щеше да стане ясна причината и си представям реакцията на певицата.
Супер мъжкар. Да го е шубе да признае истинската причина.  Sick
Е, тогава пък щяхме да му скъсаме гъза, защото я е засегнал и не е кавалер... Joy

# 2 421
  • Испания
На кака Жлъчка ѝ предложиха замяна, когато отказа мисията, на Христо - замяна. Само на Миглена - не.
За сметка на това я плюха до припадък.

А на Христо "гък" не посмяха да кажат. Техен проблем.

# 2 422
ББ е гаден - при провалена мисия по принцип бюджета е минимален и Христо не очакваше точно такова наказание, затова се чувстваше виновен. И поради тази причина  повечето съквартиранти не му се разсърдиха сериозно - само кака Лили беше най недоволна от случилото се, ама за нея го приемам за нормално. Wink
Емануела обаче се обиди сериозно, удар по женското й его - някакъв си незнаен актьор смее да не я харесва. А най сериозно се обиди ББ - как някой ще му проваля най унижаващата мисия и ще му развали насладата.
И аз не искам да гледам този фарс, но е много вероятно Христо да се съгласи да участва, само за да върне комфорта на останалите.

# 2 423

Изгледах новият римейк на "Страстите ХрИстови", добре им посла на праведните- малко аскетизъм в името на незнайни принципи. Мел Гибсън ли не беше, нова любов ли не бе, а то тази блудница Мария Емануела Laughing, била причината. Ми да беше я целунал и отърве от всички земни грехове, та стадото Божие да му вика Амин!!!

# 2 424
Скрит текст:
Е, тогава пък щяхме да му скъсаме гъза, защото я е засегнал и не е кавалер... Joy
А, ние не сме важни. Нали се сещаш колко им пука на ония вътре за кавалерството му, при положение, че загубиха доста неща.  Grinning

# 2 425
Сигурно е кандисал да играе с Лили вместо Емануела.
Обаче Тоонев докара Миглена и Ирина до единодушие - ш'се самоубиват. hahaha

# 2 426
Аз се надявам, че поне веднъж в 12 годишната история на предаването брадърът си удържи на наказанието. Или изпълняват мисията точно както им беше заръчано отначало или до края на сезона седят без тези предмети които им бяха отнети. Това ще е супер яко, но естествено ще им дадът някакви глупави помощни мисии и ще си върнат всичко както винаги става в такива случаи Tired.

# 2 427

Скрит текст:
Супер мъжкар. Да го е шубе да признае истинската причина.  Sick

Айде, да му предложат кака Лили и да приключваме с кастинга. Никой на никого няма да се сърди - всички ще са пр*ебани с изключение на Каката.   Mr. Green
Сакън, само това остава, да му предложат друга кака...Направо ще напусне шоуто.
Е, аман от капризи значи. От това алиби по-добро няма, а пък и каката как ще живнеее  - може и без кошница да изкара до финала  Laughing

# 2 428
 Видяла жаба, че коня го снимали в Холивуд....., ама кастинга се оказал в Нови хан.

rotfImao rotfImbo  hahaha Ох, не могаа... Много сте смешни! Цяла вечер се хиля!

Понеже съм любител на теориите на конспирацията, май ББ всички ни изигра, защото успя да отклони вниманието от Ирина към Христо като най-мразен съквартирант (поне за момента). Така поне ми говори положението във ФБ. Вече не споменават Ирина с лошо, да видим за колко време.

А бе, този развой на събитията е направо златна мина за любопитни зрители. Пак спасиха рейтинга брадърите!  newsm65

# 2 429
  • София

Скрит текст:
Айде, да му предложат кака Лили и да приключваме с кастинга. Никой на никого няма да се сърди - всички ще са пр*ебани с изключение на Каката.   Mr. Green
Сакън, само това остава, да му предложат друга кака...Направо ще напусне шоуто.
Е, аман от капризи значи. От това алиби по-добро няма, а пък и каката как ще живнеее  - може и без кошница да изкара до финала  Laughing
Според мен каката отдавна е забравила, че е жена, макар с изненада да прочетох някъде, че имала множество пластични корекции...  #Crazy #Crazy #Crazy демек суетна е!
Ама язък за старанието и парите, щото не и личи...  Joy  А и как е издържала болките...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт