VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 748
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 565
По принцип ББ не прави мисии, които да не са известни на зрителите, така е по регламент, така твърдят и местните продуценти. Ако има някаква уговорка м/у продукцията и Христо за този отказ, то си е жива конспирацията и не е мисия в контекста на предаването. Ако беше мисия, ние щяхме да сме видели поставянето на задачата и условията към нея.

# 2 566
Тая  кака как не спря да дава определения на хората в национален ефир - проста, тъпа, ограничена... все Емануела и Рени са по-ниско от интелигентните телевизионерки! Аман!!!

Пп: Съвсем спокойна съм, но и аз видях в поведението на Емануела отхвърлена жена. Цигарите бяха следствие. Тя не е свикнала да й се отказва мъжко внимание, но както някой беше писал, не всеки мъж припада по силикон и екстеншъни.

# 2 567
Изтървах я тази.
Току-що пускам и дават лудницата.

# 2 568

И малко извън темата: защо човек, който се хвали, че не умее да готви обикаля кулинарни предавания (включително 'Мама готви по-добре')?

За парииииии  bowuu

# 2 569

Влиза месец по - късно от другите, за да замести някой...

Кой е заместил? Така ли се уговаря участие във ВБ за 3 дни, ако уж е заместил Явор? Явор излезе в петък, а в понеделник влезе Христо - баш изобщо не го е заместил...
Доколкото са казвали, има по някой заместител в сянка, който чака да влезе, ако някой се откаже в последния момент или нещо се случи в къщата и да си попълнят броиките...
Те са се уговорили, но Христо не влезе в началото или ей така като изненадващ съквартирант, а влезе да попълни бройка след Явор.
И по сценарий да е, пак влезе след като Явор реши да напусне. Та си е точно заместител...

# 2 570
А какво щеше да стане, ако всички бяха отказали да съберат и предадат нещата? Shocked

# 2 571
И на мен ми прилича на мисия реакцията на Христо, а и останалите не реагираха убедително срещу него. Най вероятно, ще е изпълнил ролята с отказа успешно, и ще има даже сериал.

Хаха, да, напълно е възможно. А ние тук се вълнуваме и пишем ли, пишем за мотивите му.... hahaha

Всъщност, тъй като не гледам редовно, има ли случай на мисия, която да е тайна и от зрителите? Че май не съм виждала такова чудо в ББ... newsm78 Досега все мисиите са тайна от съквартирантите, обаче ние, зрителите, си знаем всичко.

# 2 572
  • Испания

И малко извън темата: защо човек, който се хвали, че не умее да готви обикаля кулинарни предавания (включително 'Мама готви по-добре')?

За парииииии  bowuu

И за да ги показват по "телевизора".  Peace

# 2 573
Лара във ФБ:
Скрит текст:
.От сега нямам търпение!😀 Хора, успокойте се! РАЗБРАХ, ЧЕ СЪМ..."безпринципна", "разочарование", "лицемерна", ... все пак макар и "интелектуалка" не мога да запомня всички мили думи по мой адрес😀 Зареждайте оръжията и давайте! 😀 Хора, съжалявам (май трябваше да кажа "извинявайте😀), но аз нямам усещането за такава война в Къщата, каквато водите вие във ФБ. Ние доста се забавлявахме. Естествено, че се карахме и си разменяхме гадни подмятания, но вие доста преувеличавате тази драма. Това, че с вас не се харесваме, или че не харесвате моите приятели Ирина и Христо, не трябва да е повод за толкова трагични заключения. Може би никога няма да се пресекат пътищата ни и няма как факта, че съм толкова различна от представите ви за идеалност да ви вреди. Утре наистина ще се опитам да влезна в диалог с вас. Ако искате реално да си говорим-ваша съм. Ако просто очаквате да се оплюваме - няма да мога да откликна на очакванията ви за пореден път. Мразя чалгата, но не мразя никой човек. Ще съм на линия в 14:30.🤘🏻Не живейте толкова много с телевизията. Това е предаване. Живейте реалния живот. На 42 години няма да се променя от критиката. Съжалявам, че съм ви разочаровала - аз и моите приятели... Ние сме такива и не е необходимо да ни харесвате. Ще се опитам да отговоря на въпросите ви. До скоро!

Милена Балджиева Ма ти си мислиш, че Ирина и Христо са ти приятели ??? Потърси спешно лекарска помощ, преди съвсем да си изгубила връзка с реалността....

Sam Ven Ние не водим война във фейсбук или където и да било. Ние, като зрителите на това предаване ( добре че сме ние за да го има това предаване и за да може Вие да бъдете поканена в него и да си вземете хонорара) гледахме как злобеете, ругаете, лицемерничите…Вижте още

Dindrane Rich Уважаема Лара, от къде идва у теб това чувство за превъзходство над публиката и бившите ти вече фенове? Защо мислиш, че си ИНТЕЛЕКТУАЛКА? Защо мислиш, че имаш чувство за хумор или наченки на такова? Защо мислиш, че правиш "смешки" - както ти наричаш ин…Вижте още
Харесвам · Отговор · 3 · 1 час

Д. Борисова : Лара, Лара... Не ти ли стана ясно, че хората не те харесват, не заради твоите приятели или за отношението ти към Емануела, а заради самата теб - злобна, инфантилна, с прекалено самочувствие. Та ти дори не знаеш правописа, а правиш оценка на останалите! Пише се ОТСЕГА и фактЪТ /пълният член ти се губи нещо/. Аз съм с 10 години по-голяма от теб и винаги съм се чудела, какво ми пречи да те харесам, докато водеше предаването! Сега вече си изясних нещата - ти си била прикрита, двулична, злобна жена!
Между другото имаше и споделено мнение на жена, която се оказала на пейка до майката на Лара. Та жената разказвала на приятелка, че Лара така избухвала и вкъщи, крещяла на децата. Поводът и за влизането и бил голям заем, който трябва да връща на бившия си.

# 2 574
Скрит текст:
Скрит текст:
Вчера много ме издразниха съквартирантите и най-вече успелият актьор,нещо доводите му хич ги нямаше и не знам с какви очи направи забележка на Емануела за цигарата.А реакцията на съквартирантите към него също ме подразни,значи за Миглена не може,а за него може.
От цялата история ми се издигна в очите Емануела и за мен вече тя е фаворит за спечелване на формата.Само тя дръзна да се противопостави открито,докато другите си роптаеха тихичко срещу Христо.
А аз видях точно обратното ....     Laughing   Тя му "скочи", защото егото й ужасно пострада...не стига, че великото актьорче хич не я бръсне като секси жена, ами има и наглостта да отказва мисия, щото по никакъв начин не ще да я цАлува, дори на филм.....Коя жена няма да се почувства унизена до N-та степен, ако един мъж толкова явно показва, че не те харесва ХИЧ?
Тя е свикнала на мъжко внимание и досаждане, заигра се с всеки що годе по-добре изглеждащ мъж, не пропусна Борката, боксьора направо се "влюбил" в нея за 24 часа, щото си поговорил насаме с нея за малко     Laughing  , после влиза още един готин (според нея) мъж, който не я забелязва изобщо.....Та, отказът му да участва тя приема като лична обида срещу себе си, срещу красотата й, срещу обаянието й като секси жена, затова и така яростно му се нахвърли.И ги довърши с пушенето си.     Laughing    Ако той й беше обяснил лично на нея какви са причините му (пък макар и измислени), тя щеше да се почувства важна и ценена, и едва ли щеше да реагира така.

Разбрахме му ги представите на Христо за това коя жена е секси според него.
Хич няма от какво да се обижда Емануела, ами би трябвало да го приеме като комплимент, че не е в таргета на великото актьорче.

# 2 575
  • Бургас
Отвратително! Все си мислех, че ще намеря нещо в Лара, което да ми хареса. Гледам продължението на интервюто при Гала. Обикновено се оказва, че някои неща са извадени от контекста и участниците преднамерено се очернят. Ама не! Тя призна, че и в живота е такава. Обижда, после се извинява. И готово, свободна е да обижда пак. По повод обидата ,,боклук,, към Глория каза, че и с най-близите си така се държи. Като им се ядоса и използва подобни епитети.
Нямам думи!
В този момент се запитах така ли се държи с децата си ...

# 2 576
Мда, голямо е зле каката. Далеч от такива елементарни частици.

# 2 577
Имануелчиту не знаело кои са Щурците и ФСБ... Топ 3 музикант! Какво ни чака...  ooooh!
Това, че не ѝ се пее с Лара и Торнев, не значи, че не знае кои са Щурците.
Е, хайде сега... На певица не й се пее... За 20 лева ще изпее за таралежите обаче, нали?

Отлични отговори на Лара. 3-ма се напъват да гракат насреща й (досущ форум и ФБ) но тя - желязна. Мрази чалгата, за ужас на "народа". Има страхотно чувство за хумор, свежа, витална и забива думите право в сърцето. Че и ентусиазирана - иска да се разясни с всеки. Няма нужда. Думите й за чалгата така хубаво гръмнаха, сега е удоволствие да слушам как ехтят.

# 2 578
Затвърждавам мнението си за Лара.
Кошлуков е прав, Борислав също.

# 2 579
Имануелчиту не знаело кои са Щурците и ФСБ... Топ 3 музикант! Какво ни чака...  ooooh!
Това, че не ѝ се пее с Лара и Торнев, не значи, че не знае кои са Щурците.
Е, хайде сега... На певица не й се пее... За 20 лева ще изпее за таралежите обаче, нали?

Отлични отговори на Лара. 3-ма се напъват да гракат насреща й (досущ форум и ФБ) но тя - желязна. Мрази чалгата, за ужас на "народа". Има страхотно чувство за хумор, свежа, витална и забива думите право в сърцето. Че и ентусиазирана - иска да се разясни с всеки. Няма нужда. Думите й за чалгата така хубаво гръмнаха, сега е удоволствие да слушам как ехтят.
Да де, далеч по-класно е да крещиш в лицето на непознат- боклууук ! 😂

Общи условия

Активация на акаунт