Милена Балджиева Ма ти си мислиш, че Ирина и Христо са ти приятели ??? Потърси спешно лекарска помощ, преди съвсем да си изгубила връзка с реалността....
Sam Ven Ние не водим война във фейсбук или където и да било. Ние, като зрителите на това предаване ( добре че сме ние за да го има това предаване и за да може Вие да бъдете поканена в него и да си вземете хонорара) гледахме как злобеете, ругаете, лицемерничите…Вижте още
Dindrane Rich Уважаема Лара, от къде идва у теб това чувство за превъзходство над публиката и бившите ти вече фенове? Защо мислиш, че си ИНТЕЛЕКТУАЛКА? Защо мислиш, че имаш чувство за хумор или наченки на такова? Защо мислиш, че правиш "смешки" - както ти наричаш ин…Вижте още
Харесвам · Отговор · 3 · 1 час
Д. Борисова : Лара, Лара... Не ти ли стана ясно, че хората не те харесват, не заради твоите приятели или за отношението ти към Емануела, а заради самата теб - злобна, инфантилна, с прекалено самочувствие. Та ти дори не знаеш правописа, а правиш оценка на останалите! Пише се ОТСЕГА и фактЪТ /пълният член ти се губи нещо/. Аз съм с 10 години по-голяма от теб и винаги съм се чудела, какво ми пречи да те харесам, докато водеше предаването! Сега вече си изясних нещата - ти си била прикрита, двулична, злобна жена!
Щом някои се успокояват, мислейки така, нека са спокойни.