VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 808
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Испания
Пропусна и всички разкрасителни средства като гримове и т.н.
Интересно на "унизения кавалер" как не му дожаля за дамите в къщата?!  Mr. Green

Да.  Hug Христо изигра лошо ролята си. Не ме убеди.  Naughty

# 2 521
След най-много два дена ще им върнат всичко на колектива Simple Smile.
Можеха да не си носят нещата в изповедалнята и да не изпълняват заповедите, масово неподчинение - нали, в името на колектива, това можеше да докара гласчето на ББ до инсулт и без това така се беше изнервило, горкото.

# 2 522
  • somewhere near the sea
Можеха да не си носят нещата в изповедалнята и да не изпълняват заповедите, масово неподчинение - нали, в името на колектива, това можеше да докара гласчето на ББ до инсулт и без това така се беше изнервило, горкото.
hahahaЕто това ми се щеше да видя Joy Joy Joy Joy
Сериалчето трябваше да бъде излъчено утре. Тия наказания са поне от вторник. Може вече да са им върнали всичко, щото каката го няма в договора...Ама- ха

# 2 523
Ами никакъв паралел не мога да направя между отказа на Миглена и отказа на Христо, колкото и да се опитвам. Двете неща са несравними. Едното си беше унижение от всякъде, а това си е чист каприз. На мИглена мисията беше самостоятелна, до като сега е обща, за всички. Вижда се, че и другите не са доволни, ама гледаха да го превърнат наистина в майтап, а и такава мисия има във всеки сезон. Малко ли са се "излагали" предишните участници? Не, даже са останали като едно от най-смешните неща в сезоните. На Милко или на Ицо хазарта не му е излязло име на гей, нали. Някак не мога да приема аргументите, колко бил як Христо, че отказал мисията.
Нито мога да приема, че реакцията на Емануела е защото един вид Христо отказал мисията заради нея. До сега не ми е направила впечатление на чак толкова егоцентрична (за разлика от други екземпляри вътре). Щом знаеше за гей-филма му, със сигурност знае и че има половинка, и най-малкото й е ясно, че това е причина да я отбягва, а не защото не я харесва.

# 2 524
  • Испания

Можеха, ама на. Не са колектив и това е.  Crossing Arms  Laughing

Имало още от интервюто със Златарева. Днес в "На кафе".

# 2 525
Съгласна с Marsia и колорадски бръмбър, но от друга страна и новото положение е много интересно
Дано са помръзнали повече от час-два, все пак, поне една нощ  Laughing

# 2 526
  • Ямбол
Поздравления за отказа на Христо да го въвлече Биг Брадър в сеир с Емануела.. Stop... Последната не е свикнала на такива публични отсвирвания.. но аз съм много доволна от реакцията на Христо..  Peace
Как да не е свикнала. Тук в темата научих, че някакъв я е зарязал на връх сватбения ден.

# 2 527
  • ГО
Не мога да приема, че актьор, от световна величина, не може да влезе в образ и да изиграе ролята си. ББ му даде шанс да заобиколи смущаващите го сцени. Всичко е режисьорски похват и актьорска игра. Чудя се с какви очи упрекна Емануела, че е запалила цигара и им взеха мебелите. ooooh! Права е, че ако Миглена беше на негово място - щяха да са избеснели.

# 2 528
Честно казано и мен ме обземат някакви съмнения дали отказът е реален, или ББ използва Христо да разбуни кошера,че много взеха да се сдобряват.
Винаги е имало такава мисия, но май не са вкарвали лични истории в сценария. Ето сега тези, които не си харесаха ролята утешават лицемерно великия бунтовник. И пак лагери щели да е заформят.
Чудя се тази мисия дали е изобщо планирана да бъде изпълнена.

# 2 529
Впрочем много ми е смешно това повтаряне и налагане на думичката "колектив". Ако не се лъжа, Михов и ОФ активистката я въведоха в къщата. Joy Много ми е соц, навява ми едни текезесарски асоциации. Друго си е "нашето малко общество". Joy

# 2 530
  • Ямбол
Не мога да приема, че актьор, от световна величина, не може да влезе в образ и да изиграе ролята си. ...
Той не е казал, че не може, а просто не иска. Някой напред беше написал за изречението "НЕ."

# 2 531
  • Испания
Впрочем много ми е смешно това повтаряне и налагане на думичката "колектив". Ако не се лъжа, Михов и ОФ активистката я въведоха в къщата. Joy Много ми е соц, навява ми едни текезесарски асоциации. Друго си е "нашето малко общество". Joy

Михов и Тоонев. Явно още не са разбрали, че колективизмът умря със социализма.

# 2 532
  • Ямбол
Сега модерният израз е "работа в екип".

# 2 533
  • София
Ако всички актьори излагаха подобни нелепи аргументи, то досега нямаше един филм да има заснет. А защо "борецът за справедливост" Ути сега не скочи с облещени очи и изхвръкнали вратни вени да му обяснява колко е надменен и какъв егоист е?! Или той това го може само по слаби и беззащитни жени? Тотална деградация...

# 2 534
Аз не разбрах, защо Христо снощи каза, че любовта му е прясна?
Аз го разбирам, че има нова връзка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт