VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 835
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 505
Емануела може да му е направила услуга, но в очите на зрителите е фаворит, даже като отнесе гнева и заради него, още повече ще се затвърди, вече и като жертва.

# 2 506
  • Бургас
Емануела се развихри, защото се засегна. При това много. Не толкова, че загубиха мисията. Но трябваше да се овладее, така показа, че не е толкова умна, колкото се прави. (Аз за себе си, дълбоко се съмнявам, че тя измисли сама и в ефир, отговора на въпроса на Глория). Но пък харесвам прямотата и.
Христо не го разбрах. За мен човек, който много се обяснява крие нещо. Достатъчно беше да каже, че няма да играе и точка. Уважавам избора му. Но ако утре се окаже, че все пак е приел, ще е се окаже въздух под налягане.
Рени верно голямо клю-клю. Плюе всеки, който го няма в момента.
По анонса с новите лагери подозирам съюз между Миглена и Ирина. Ще се възмущават от отказа на Христо.

# 2 507
прави ми впечатление колко деградирали са бг вип.  ужасни са "ядрото" браво на Миглена!

# 2 508

Това беше вечерта "принципният актьор", отказвал роли в името на светли идеали и акостирал в безпринципно Шооооооууууу  hahaha hahaha hahaha

Бате Ицко е актьор
не е някакъв позьор
Щом е рекъл, че не бива
даже Гибсън ще се свива

К'ви са тез Емануели
чалга с опнати жартиери
Надето е по-така, ама
няма да изневеря Joy

Актьорлъка е магия
аз обаче, все се крия
Ролите ми да говорят
а за мене да не спорят

Да бе Ице, баш така е
скромен си не си надут
Тука не е Холивуд
само правиш се на луд

Лека на всички smile3524

# 2 509
Хаха, много точно, идеално за този пишман  актьор под прикритие.

# 2 510
  • София
Направо се,чувствам като герой,че успях да ви изчета Grinning
На мен вече въобще не ми харесва Христо. Naughty Емануела да не си беше давала цигарите въобще в изповедалнята,поне да си пуши. Grinning

# 2 511
Нищо мъжко не виждам в него, Боби как се договори хем да изиграе дадената му роля, хем да е както той иска. Пък Христо само фасони. Ми да не е влизал въобще, най-спокойно щеше да му е. Ама нали  Money

# 2 512

Не разбрах защо е отказал, но и няма значение за мен. Не мисля, че един артист е длъжен да ме забавлява, дори и да съм му платила.

Добавям: Точно се чудих какво е казал колектива и Бианка писа, ами браво на тях, единствения им проблем е че трябваше да подкрепят и Миглена когато отказа, а не да ѝ обясняват как първо тя трябва да направи нещо за тях, че тогава и те за нея.
Аз подкрепям това мнение. Негово право е да откаже, ако се чувства унизен и по принцип никой няма правото да го напада.
Групата на смешниците се излагат , Миглена щяха да я изядат с парцалите , а сега гък не казаха.
Лара много се изложи в  "На Кафе"

# 2 513
  • София
Лара много се изложи в  "На Кафе"
Здравейте, днес нямах време да чета назад в темата, някой може ли да ми каже какво е казала Лара в "На Кафе" - само най-фрапиращото и най-важното? Laughing  Embarassed

# 2 514
И форумът заспа спокоен - Христо не е с възрастна жена, а може и гей да излезе. Какво облекчение. Лека нощ.
Ти как разбра с коя е и колко е възрастна?

# 2 515
  • Испания

Това беше вечерта "принципният актьор", отказвал роли в името на светли идеали и акостирал в безпринципно Шооооооууууу  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Бате Ицко е актьор
не е някакъв позьор
Щом е рекъл, че не бива
даже Гибсън ще се свива

К'ви са тез Емануели
чалга с опнати жартиери
Надето е по-така, ама
няма да изневеря Joy

Актьорлъка е магия
аз обаче, все се крия
Ролите ми да говорят
а за мене да не спорят

Да бе Ице, баш така е
скромен си не си надут
Тука не е Холивуд
само правиш се на луд

Лека на всички smile3524

smile3501  Чудесно! newsm51

# 2 516
Поздравления за отказа на Христо да го въвлече Биг Брадър в сеир с Емануела.. Stop... Последната не е свикнала на такива публични отсвирвания.. но аз съм много доволна от реакцията на Христо..  Peace

# 2 517
  • somewhere near the sea
Днес нещо не мога да се ориентирам от темата какво точно е станало. Христо е отказал, доколкото разбирам и Брадъра е прибрал чиниите. Единствено съжалявам, че не мога да видя реакцията на Лили  Grinning
Първо прибра чиниите, чашите и приборите. После-завивките и възглавниците. Взе им електроуредите-маши, преси, сешоари. Спря им тока на хладилника, достъпа до склада и топлата вода. Лили се завайка как и къде ще спинка и тъкмо си заплю няколко възглавници от диваните в дневната, Емануела запали цигара. В следствие на това ББ им взе диваните, столовете и цялата градинска мебел Simple Smile
Като казах Емануела, че се сетих... Миналата година Преслава обра овациите в ББсериалчето. Още половин година името ѝ не слезе от пресата- аджеба имат ли връзка са Гъмов или ....имат.
Това беше шанс на Емануела, която е играла в скечове и филмчета на Слави, да блесне и затъмни славата на Преслава, а и да преживее нещо по-така с много по-известен от Гъмича актьор. Тия "смотаните" ѝ отнеха възможността да влезе в алеята на славата. PR-ът ѝ се сгромоляса. Ей това я вбеси.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 08:28 от Marsia

# 2 518
  • Испания
Днес нещо не мога да се ориентирам от темата какво точно е станало. Христо е отказал, доколкото разбирам и Брадъра е прибрал чиниите. Единствено съжалявам, че не мога да видя реакцията на Лили  Grinning
Първо прибра чиниите, чашите и приборите. После-завивките и възглавниците. Взе им електроуредите-маши, преси, сешоари. Спря им тока на хладилника, достъпа до склада и топлата вода. Лили се завайка как и къде ще спинка и тъкмо си заплю няколко възглавници от диваните в дневната, Емануела запали цигара. В следствие на това ББ им взе диваните, столовете и цялата градинска мебел Simple Smile
Като казах Емануела, че се сетих... Миналата година Преслава обра овациите в ББсериалчето. Още половин година името ѝ не слезе от пресата- аджеба имат ли връзка са Гъмов или ....имат.
Това беше шанс на Емануела, която е играла в скечове и филмчета на Слави, да блесне и затъмни славата на Преслава. Тия "смотаните" ѝ отнеха възможността да влезе в алеята на славата. PR-ът ѝ се сгромоляса. Ей това я вбеси.

Пропусна цигарите и алкохола.  Peace Чу се, че Тенчева нещо промърмори за алкохола.  Wink

# 2 519
  • София
Пропусна и всички разкрасителни средства като гримове и т.н. Peace
Интересно на "унизения кавалер" как не му дожаля за дамите в къщата?!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт