VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 842
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Ямбол
...
Да, но отказът ти влияе ли на битието на цял колектив?
Ако мотивите ми за отказ са по-приоритетни пред това на битието на колектива, което ще се нормализира до 1-2 дни, то изобщо няма да ми пука за това битие, когато ще откажа.

...
А значи ми следиш постовете? Интересно при положение, че се опитвам твоите винаги да ги подминавам. Последно май се цитирвахме когато ти толкова настойчиво твърдеше, че цялата къща ще се обърне срещу Лили заради имунитета й и, че тя ще поиска да си тръгне доброволно. Чак ме наричаше проста когато бях скептична,че така ще протечат събитията. Сега извинение ще получа ли или? Ако не тогава не ме въвличай в поредните ти опити да си намериш с кого да се заяждаш Peace
И какво си познала, че може да номинирВа ли? Или че ще проваля мисии?

# 2 491

Актьорсвото не е като да си лекар, че да не отказваш да лекуваш.
И на мен ако ми предложат да работя нещо, което би ми загрозявало биографията или просто не ми е приятно, ще откажа твърдо.

Лиле, не дей така, ами ако доктора откаже да те лекува щот си престъпник или убиец и му загрозяваш биографията- докъде ше я докараме или викаш професия и професия. Едните са длъжни на Хипократ и човека, а тези на Мелпомена само на собственото си его.

# 2 492
И на мен ако ми предложат да работя нещо, което би ми загрозявало биографията или просто не ми е приятно, ще откажа твърдо.

А влизането в тоЙзи формат ще му излъска биографията, така ли да го разбирам?
И изобщо, странен ми е тоя младеж. До вчера се пазил от обществени изяви и интервюта, днес влиза в подобен формат... Ми като не искаш да те щипят по за.ника, не се фащай на орото, са викали някога.
Точно Peace.

# 2 493
...
Ако мотивите ми за отказ са по-приоритетни пред това на битието на колектива, което ще се нормализира до 1-2 дни, то изобщо няма да ми пука за това битие, когато ще откажа.
Ти пишеш, че отказваш. Когато промениш битието на всичките си колеги за неопределен период от време, тогава ела и се похвали.

# 2 494
  • Ямбол
...
Ти пишеш, че отказваш. Когато промениш битието на всичките си колеги за неопределен период от време, тогава ела и се похвали.
И това се е случвало, но нито смятам да влизам в подробности, нито да се хваля.

# 2 495
Мен ме радва отказът на Христо и бунтът на Емануела срещу двойните стандарти на смотльовците / или както там ги нарече /.
На Христо проблемът му бяха мотивите за отказ от мисията или по-точно, че се омота в някакъв обяснителен режим, който освен безмислен, го накара да изглежда и не дотам умен.
К'во им се обяснява, като така или иначе женската и част от мъжката  част се насират от възторг в присъствието му.
Разликата в поведението на останалите при отказа на Миглена да е куче на Роро и този на Христо няма и да я коментирам.
Заслужават си да постоят в по-мизерни условия, добре ще им се отрази

# 2 496
Май вЕрно всичко живо се е юрнало по парата. Явно в наши дни за слава вече никой не работи, или по-скоро няма значение каква слава ще донесе представянето, важното е да грабнат кеша. Като казах кеш- този Явор сякаш никога не е влизал в къщата 😂

# 2 497
  • София
Мари, Брадъра му предложи да смени актрисата, не и сценария - той отказа. Така, че  не му е бил проблема Емануела,  то всъщност  само той май знае какъв му е Rolling Eyes
Като му гледам поведението вече почвам да си мисля, че проблема му е, че не му предложиха Роро Wink
И на мен натам ми тръгнаха нещата!

# 2 498
  • София
Емануела НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА нито усилието му, нито желанието му.

Абе,  троле, ти верно не си в час ... този тъпият няма да се жени за нея.  Заклевам се - няма. ОК ли си сега?   Само ти ли не го разбра? Игра е това, игра, шоу, телевизия, измама - както щеш го наричай и излез вече от филма плийз - само ти си най-умната, само ти вдяваш на всичко и ни отваряш очите. Еййй , аман вече.   Rolling Eyes
Уау!!! Миличка, много си напрегната! Едно по-силничко тролско аспиринче искаш ли да ти дам? Не е хубаво така да се нервиш! Може да си бременна като Деси, а може и най-доброто да ти  предстои, като на Имануелчито?
Мари, ти вярно не си в час  ooooh!

# 2 499
Днес нещо не мога да се ориентирам от темата какво точно е станало. Христо е отказал, доколкото разбирам и Брадъра е прибрал чиниите. Единствено съжалявам, че не мога да видя реакцията на Лили  Grinning

Не разбрах защо е отказал, но и няма значение за мен. Не мисля, че един артист е длъжен да ме забавлява, дори и да съм му платила.

Добавям: Точно се чудих какво е казал колектива и Бианка писа, ами браво на тях, единствения им проблем е че трябваше да подкрепят и Миглена когато отказа, а не да ѝ обясняват как първо тя трябва да направи нещо за тях, че тогава и те за нея.

# 2 500
И форумът заспа спокоен - Христо не е с възрастна жена, а може и гей да излезе. Какво облекчение. Лека нощ.

# 2 501
Alcarin,
колективът хич не беше доволен, но не им стискаше да му скочат открито, а негодуваха на групички по кюшетата.

# 2 502
Предполагам има и други причини да откаже мисията, но тези които назова са му са се сторили по-подходящи за пред камерата. Има право да откаже. Миглена също ощети съквартирантите с отказа си, а не само Глория, защото загубиха и другите пари, които бяха спечелили при въртенето на колелото. Просто наказанието при Христо изглежда по-брутално.
Иначе съм се убедила, че отношенията между хората, независимо от възрастта и професионалното развитие, остават на ниво гимназия. Ако популярният пръдне в час,всички ще кажат "Браво, готино", ако се случи на зубърът, ще му викат "Посерко" от тук до края на света. И Христо, и Миглена проявиха смелост,отказвайки се и изправяйки се срещу масата, но Христо е с по-изгодно положение в тяхното общество. Емануела в момента с този бунт дори му направи услуга, защото веднага измести фокусът към нея и на него общата омраза ще му се размине напълно.
Защо чак така му се нахвърлиха зрителите не знам, дори стана по-добре за нас.

# 2 503
Тоя сезон пък няма една хубава мисия. Преди беше толкова интересно, на отбори, мисии, игри, капитани, пък загубилия капитан отиваше на елиминация, така имаше спортен дух, хъс. Тия го подкараха баш като на санториум. По договор си имат там някакви кошници с храна и никой от нищо не се интересува. Павел Баня и Наречен взети заедно  Crossing Arms

# 2 504
Бианkа, благодаря Simple Smile Пффф, тамън ги похвалих значи  Crazy

Имаше една мисъл - "Не." е цяло изречение и не изисква обяснения и оправдания. Точно това ми хареса в подхода на Миглена - не искам и това е. А колектива след като не може да е колектив в лошото зак'во се пъне да е колектив изобщо  Tired

Общи условия

Активация на акаунт