VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 797
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 595
Аз видях обратното, той каза че Надя е по-приемлива, значи Еми е най-неустоима и не е добре точно с нея да се целува  Laughing Wink Е, Еми не го чу това де
И аз не го чух....
Ами, и това е вариант, да я смята за крайно неустоима и да го е страх да не хлътне "до ушите" и да стане за резил.....      Laughing
Брех, тогава пък как би се възгордяла кака ви Емануелка.....      Joy

# 2 596
Тази шафрантия Емануела, не моме да прглътне публично отхвърляне от Христо.. А как само точеше лиги и какви суперлативи изказваше по адрес на Христо.. Евала на Христо, че отказа директно да прави сеир с този боклук Емануела.. Peace

# 2 597
Тази шефрантия Емануела, не моме да прглътне публично отхвърляне от Христо.. А как само точеше лиги и какви суперлативи изказваше по адрес на Христо.. Евала на Христо, че отказа директно да прави сеир с този боклук Емануела.. Peace

шАфрантия се вика. От един унгарец Шафран, който имал заведение с "леки" жени Peace

# 2 598
Значи Христо не може да харесва по-възрастни жени, това е отклонение, а Емануела може да харесва тъй едно 10 г. по-младички от нея, това е приемливо. Да?

# 2 599
Тази шефрантия Емануела, не моме да прглътне публично отхвърляне от Христо.. А как само точеше лиги и какви суперлативи изказваше по адрес на Христо.. Евала на Христо, че отказа директно да прави сеир с този боклук Емануела.. Peace

шАфрантия се вика. От един унгарец Шафран, който имал заведение с "леки" жени Peace

Да.. знам, че е от унгареца Шафран.. но благодаря за корекцията.. Peace

# 2 600
Значи Христо не може да харесва по-възрастни жени, това е отклонение, а Емануела може да харесва тъй едно 10 г. по-младички от нея, това е приемливо. Да?
Да, за Емануела / и за всеки по принцип/ приемам за нормална такава разлика в годините, в която единият не би могъл да е родител на другия.
Приемам 10 години за нормални, но 20 вече ми приличат на отклонение.
Ако има някой учил психология, да обясни значението на думата анилилагнията (привличане към по-стара жена) и кога може да се говори за такава патология.

# 2 601
Нещо модерно стана да наричаме хората боклуци  Tired

Ако проблема на Христо беше Емануела, то с Надя не би трябвало да е проблем, но се оказа, че не е точно така. Или и тя е "шафрантия"?

# 2 602
Ясно е, че така още повече ще се обиди Емануела.. ако се съгласи с Надя да изпълни ролята.. Но да, Надя е класа над Емануела, която обича да се жени и сватосва в ТВ предавания.. Peace

# 2 603
Аз още се колебая в преценката си за Емануела. Не самата й постъпка, че се възпротиви на всички, а просташкия начин, по който го направи за мен е нещо, непристойно за една зряла и интелигентна жена. Може би професията и социалната й среда не й позволяват да излезе от посредствеността на обикновената махленска скандалджийка.

# 2 604
Според мен лара цял живот върви кариерно с протекции и така ще си бъде винаги.Не знам с какви толкова незаменими качества е назначена на 16год.като водеща.Не си спомням точно,но родителите и са били или актьори,или на някаква работа в телевизията.И ето тя ''изгрява'' на екран.По такава схема бяха водещи дъщерята на тогавашен политик-кмет-служ.премиер Софиянска.Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков.Дъщерята на Пепа Николова,водещата на ББ и към днешна дата Алекс Сърчаджиева.Името на другия актьорски син,тогава водещ го забравих.В момента е и режисьор.По време на ''великата''си кариера в милиони едно желания,съседка на каката сподели,че лара се оплаквала колко мн.журналистите се интересуват от нея и личният и живот?! Outta JointМного и писнало и се чудела дали да не се ожени за Беряну,за да я оставят на мира,горката.У нас е пълно с тв водещи недоразумения.Очаквам и дъщерята на Гала да се появи с някоя рубрика.В новото шоу ''бейк оф'' водещи Рафко и Ал.Раева. newsm78Все едни и същи муцуни около обрача от фирми Халваджан.
Извинявай, но ако искаш ти да се пробваш като водеща, режисьор, редактор (при положение, че си без роднини с връзки) никой не те спира. Кабеларки под път и над път. Защо на лекар второ поколение в семейството всички се радват? Не е ли нормално децата да правят това, което от малки наблюдават? Или ги искаме всички да изплуват от народа и да пеят на народен, простичък език като фолк певиците? А от друг ъгъл погледнато - за публика като нашата с идоли като Имануелчиту, аз не знам за такъв пазар как очакваме по-осезаемо качествен продукт в журналистиката...

# 2 605
 Да живее шуробаджанащината !
От всяко дърво свирка не става.

# 2 606
Тази шафрантия Емануела, не моме да прглътне публично отхвърляне от Христо.. А как само точеше лиги и какви суперлативи изказваше по адрес на Христо.. Евала на Христо, че отказа директно да прави сеир с този боклук Емануела.. Peace
Стела, стой тука за подкрепа, бре! Пиши по-често!

# 2 607
Не съм запозната с житието и битието на Емануела, не знам къде, кога и как се е омъжвала (едва ли точно се е женила), познавам я само от шоуто и ми е много по-симпатична от Надя, която е толкова незабележима, че често изобщо забравям, че е вътре.

# 2 608
Стела, стой тука за подкрепа, бре! Пиши по-често!
Що? Не издържаш ли нещо?
Не се чувствай длъжна да отговориш на всеки пост, в който е изказано недобро мнение за любимките ти.
Аз казах какво мисля за Лара, ти под чаршафите на Емануела почна да надничаш  Joy

# 2 609
Миглена, ако изтряска едно младо гадже след финала, таман като се опаричи, тогава к'во пра'им?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт