VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 756
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Не мисля,че отказът на Христо е свързан с мисия.Някой пита дали досега е имало мисия, която да е тайна от зрителите - Да, имаше,но в обикновен ББ 4. Филип мисля се казваше човекът, трябваше да играе ролята на бавноразвиващ се, в последствие се разбра, че това е роля и се бори за пари за инвитро.  Peace

# 2 626
Ама направо ви се чудя на акъла.
Защо и отговаряте на Мари.Нека пише, каквото си иска, има право, обаче чисто и просто тя провокира и чака някой да се върже, да отговори и тя да продължи.
И ще е така докато и отговаряте.

# 2 627
Ми защото иначе се поизчерпахме какво да пишем по темата  Laughing
Жалко, че не й стига акъла за по-смислени провокации, но каквото-такова

# 2 628
Аааа, такъв ли бил случаят с Мари. Ок.
Спирам да си хортувам с нея, докато не си проветри главата и избистри съзнанието.

# 2 629
Ути на колко е години? newsm78 newsm78 Да не би да са учили заедно с Христо в един курс във НАТФИЗ?

# 2 630
Хайде стига вече с думата народ!

Маpи, същата махленска клюкарка си като Емануела, не знам как мислиш, че се разграничаваш.

За Бареков удобно мълчиш или за Ути, изпитващ затруднения да сметне 2016 - 1948. Тук се изживяваш като много умна/културна/не-проста/саркастична ли не знам, но ставаш досадна с назидания за безсмислени неща. Освен като Ирина започваш да ми звучиш и като Ернестина - комплексарски.

Извинявам сА  Grinning
Аlcarin,  ти нали още си водеща на темата, бре? Я, не истерясвай така, а се дръж като добър домакин. Най-доброто предстои, Аlcarin, още седмица-две останаха и ще дойде най-щастливият ден, когато ... (упс, Емануела няма да я знае тази).
В грешка си да мислиш за мен каквото и да било - аз съм едно просто момиче, което се плицика тук на вълничките, които форумът генерира. Не винаги е приятно някой да те напръска с вода на плажа, знам и съчувствам.
За Бареков - нямам толкова време за ТВ, предполагам, че са били работни взаимоотношения. Заплата-сметки. Както Емка трябва да работи по клубовете за хонорар, така и Лара - за да си хранят децата, нали? За Ути - не мисля, че е нужно да смята като седмокласник пред матура - за скорост и точки. Стига ми, че се е докарал до разпознаваемо популярно лице без да обикаля и разказва как е изоставен пред олтара.
Докато се избират Джиновци пред Ернестина - ще пиша. Друг въпрос?

# 2 631
  • София
Ути на колко е години? newsm78 newsm78 Да не би да са учили заедно с Христо в един курс във НАТФИЗ?

На 46 е.

# 2 632
  • на брега на морето
Подочух отнякъде, че харесвал по-възрастни от него жени.

# 2 633
Появи ли се Мари в темата и няма к'во да чета... Ох.
+1
Аз и не я чета, подминавам постовете, то все едно и също.
Разгеле, на прав път сме. Со кротце, со благо ке разтурим змиярника тук. Спирайте да четете и пишете, това е най-доброто, което можете да сторите. Ето, аз спирам, отивам да разтворя речника и 100 пъти ще напиша "акостирам", щото и аз съм човек, греша. Съжалявам. Радвам се, че полицайките не спят. Да препитаме Емчиту - дали ще я напише правилно? Или тя има песнички за полицайки?

# 2 634
Биг Брадър, не може ли да им вземеш и Ути  Mr. Green

Е как? Трябва да заслужат такава награда с нещо.Как да ги накажат с нещо което си звучи като  награда:)

# 2 635
Яснооо, спасяваш държавата от простотия с писане във форум и опит за набиване на канчета. Не знаеш за Бареков - честно ли?

Тролене, тролене  Whistling. Много ниска топка (пак по Кичка  Mr. Green)

# 2 636
Мисля, че идеята за вкарването на Христо в къщата е била точно с цел да изиграе някаква роля във възлова мисия. Но не на герой, влюбен в персонажа на Емануела, а на маша на ББ за саботаж. Още в началото се зачудих за какво точно ще използват присъствието му. Очаквах, че ще надробят поредната любовна история и се надявах да не съм права, защото две фалшиви за този сезон стигат. Затова вчера още преди да съм гледала епизода, бях убедена, че е дошъл моментът Христо да изиграе отредената му роля. Може би по план Явор е трябвало да участва като "фръцнал" се актьор, но съм сигурна, че провалът на тази мисия си е заложен в плана на продуцентите още от самото начало . И е бил нужен актьор, който да се "напудри" по някакъв начин. Пълната неубедителност на Христовите доводи направо боде очите. Предполагам, че и това за прясната любов си е чиста измишльотина. За Емануела не съм сигурна, но напълно възможно е и някой друг да е трябвало да помага за увеличаване на наказанията, за да стигнат до съвсем критично положение - мисля, че някъде в анонсите беше споменато, че къщата оставала на мазилка. newsm78

# 2 637
  • Ню Йорк
Много дразнещи хора има в този сезон, но това актьорче за мен е пълна пародия. То бива самочуствие, ама неговото няма мярка. Помислил се е за холивудска звезда, само че не е осъзнал че една истинска холивудска звезда щеше да изиграе ролята по начин по който не само че нямаше да се изложи, но и щеше да блесне.

# 2 638
Изпуснах последната седмица, мислех да наваксам с вас, но толкова сте изписали, че се предадох още на предишната тема и се отказвам. Ми то направо си е мисия невъзможна СХVІ Grinning

Христо ми намязва на член на някоя секта. Голям пуритан, голямо нещо!? Толкоз пък пазене на имидж и страх от целувка с непозната, разсъбличане до кръста или скачане в басейн Rolling Eyes И то от човек, на който това му е работата, да играе всякакви роли. Зарибили са го нейде "отвъд континентите" Wink, тъй мисля аз.
Иначе не възразявам по принцип на отказа му, дори супер много ме радват тазгодишните несговорчиви участници в ББ - Лили, Явор, Миглена, сега тоз и Емануела. Как само докарват до фалцет гласчето бигбрадърско Joy А и точно тази мисия на ББ винаги е била тъпичка, а тази година пък съвсем. Сценарият е тъп, злобен и долнопробен, целящ да уязви участниците. Няма как на Христо да му харесат намеците за възрастовата разлика с жената, с която е бил 20 години, без значение дали още е с нея или вече не. Освен това вероятно наистина не иска/го е страх да не я нарани - нали се говори, че е супер ревнива. Пък нищо чудно и новата, ако има нова, да е като старата. Човек през целия си живот общо взето е верен на един модел на поведение и обвързване. Да не говорим, че той след 20 години живот с мама-кака-любима, надали знае как да бъде с по-млада жена.
Нооо, със забележката към Емануела, точно той Shocked, беше супер нагъл. Май не напразно не ми стана симпатичен още с влизането в къщата. Има му нещо на тоз човек. Че е гладен, то е ясно, от 2014 г. няма участие във филм, но и иначе не е съвсем у ред.

Емануела сигурно се издразни от показното му безразличие, но в контекста на участието му във филм, с който явно не се гордее и се опитва да го забрави (според вашата информация), дали пък нейното въртене около него в 2 ч. през нощта и "похвалване" на актьорските му умения, не е всъщност удар под кръста. Един вид - Ице, знам те аз, къде си играл, какво ми се правиш на интересен Wink Емануела е напълно способна на това, змийче си е тя, а и както Рени каза - зад гърба й стои мощна компания. Със сигурност добре са го проучили оттам тоз актьор и са й пошушнали каквото трябва.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 13:48 от птица

# 2 639
Мисля, че идеята за вкарването на Христо в къщата е била точно с цел да изиграе някаква роля във възлова мисия. Но не на герой, влюбен в персонажа на Емануела, а на маша на ББ за саботаж. Още в началото се зачудих за какво точно ще използват присъствието му.

Колко главоболие си причинихте с отказа на Христо. То по тази логика, аз още се чудя за какво точно ще използват присъствието на Надя? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт