VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 790
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Испания
Не може да бъде истина.  Naughty

Обаче какво направи кака ви Жлъчка...

# 2 911
Аз явно гледам друг Брадър! Що да отстъпва сега? И що да не каже на Лили, че точно г-жа Мрън, мрън няма право да му държи сметка?  И да не е мега звездата на формата, има право да откаже и да си понесе последствията човекът.

# 2 912
Тази вечер епизодът е "добър вечер - кудкудяк, кудкудях - довиждане"  ooooh!

# 2 913
  • Ню Йорк
Хора, това не може да е истина.
Не може просто.Или е мисия или не знам.
Ако е мисия пък ще кажа " браво"
Добър е, на луди ги направи.

Каква мисия ?! Тоя просто се е самозабравил. Бас хващам, че Робърт Дениро би се държал по-нормално с хората в такава ситуация.

# 2 914
Тревожа се за актьорчето, с тази гладна стачка ще изгуби форма, и холивудските режисьори няма да го вземат Cry

# 2 915
Да не би отвьн да е договорил устно условия без роли с жена,а ББ да му даде точно такава роля и той затова да казва,че е притиснат и отказва.

# 2 916
  • Испания
Това, което им подхвърли накрая, че били обединени, когато се появил, май си беше жив жокер.

# 2 917
  • София
Още като влизал, ги бил видял бедни! И сигурно щото ги е видял бедни, реши да ги направи бедни!

Аз чух: обединени.
Аз чух бедни.И ми се струва,че се опитва да се прави на предсказател.Ама защо като влезе, не ги предупреди,че ще останат бедни след време, без нищо, ами сега го казва?

# 2 918
Едно не разбирам: актьорчето като толкова много не иска да учства в тази "аматьорска" постановка, за да не му се развали репутацията, как пък не се поколеба да влезе в ББ. Това е много по-зле.
абсолютно и аз така мисля Peace. Освен това реагира като малко дете, тук са им платили много пари , та да говорим за гадже и целувка, не е истина това. Имал гадже по- голяма с 12 , 15 години явно е направлявано момчето или много зависимо, нямам обяснение , ако не е мисия. Леле Вальо как се изложи страшноооо. Shocked

# 2 919
На мен и поведението на Емануела НЕ ми хареса! Naughty
Ужасна комбинация много проста и много нахална, да не кажа по-силна дума Whistling

# 2 920
Май е имало в сценария закачка с Моника Белучи и неговата любов на живота му после е щяла да му свие сърмите и затова отказва. Иначе не знам защо намеси и нея в разговора. Нали имаше някаква статия, че нещо флиртували по време на снимките на "Страстите Христови" и неговата отишла и си ги забрала. Това може да обясни донякъде идиотската му реакция и претенции. Но не го оправдава.

# 2 921
Понеже си го знаем ББ какъв е интригант, ще ме изкефи да извика Христо в изповедалнята и да му зададе въпроса:
"Христо, нежеланието ти да участваш в подобен сценарии, в който живееш с майка си и я наричаш "како", има ли нещо общо с фактът, че в живота ти извън къщата наричаш една почти 60год. жена "голямата ми любов"?

# 2 922
Вальо се излага от много отавна. Не ме учуди тази вечер.

# 2 923
Кефи ме елегантният начин по който ги намества всички Миглена. С нежно гласче, с усмивка и никаква агресия и повишаване на тон. На Емануела не ѝ се получи много, но я разбирам защо запали и ѝ дойде до гуша. Малко уроци при кака Меги няма да са излишни  Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 21:14 от Merelenda

# 2 924
  • София
От фейсбук, дали?

Цитат
Dim AG Ааа, и вие ли взехте да се усещате, че тоя страда от сексуална несъвместимост с женския пол ..

Общи условия

Активация на акаунт