VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 809
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 015
Има много актьори  непедерастови, но си играят ролата  на гейове много добре. Ако има непоносимост към някой пол или сюжет,  не  би трябвало да става актьор.
 Banshee, тойне не е снимал кой знае колко филми, иначе защо ще търси финансово рамо от брадъра. Има болести, които  се  появяват от стрес, слаба имунна защита, а някои по-сериозни /пу,пу/ се проявяват като белези точно първо по тялото.

Разбирам, но не ми се вярва, че може да влизат с някакви по-сериозни заболявания и то тайно от другите - едва ли от екипа ще рискуват чак толкова Thinking   Разчуе ли се - край с продукцията.  

# 3 016
Нещо не е наред... Не може чак пък толкова да се е спекъл от изгората. Освен, ако е наистина държанка, както казва Миглена. Но пък ако е държанка, няма да му позволят да влезе в такова риалити.

Държанка, не държанка, ама нали трябва да ядат.
Погледнах му вчера филмографията - не е снимал нищо от 2014 г.

А от какво се издържа?
Или го издържат? Thinking

# 3 017
  • София
Аз явно нещо не съм разбрала - двама ли ще гонят утре?

# 3 018
  • Испания
Малко офтопик: кои бяха потняците дето нападаха Никита. Помня много я обиждаха, но не и кои бяха.  newsm78

Цецо ли имаше някакъв? Виждаш ли колко се помнят подобни екземпляри?

# 3 019
Мога само да кажа, че от поведението на Ути и Михов днес ме побиха тръпки.
Ути каква е тази агресия която таи в себе си Shocked. Според мен тя няма нищо общо нито с Емануела, нито с предаването. Този човек има някакви сериозни проблеми, това поведение за мен не е нормално. А този изцъклен поглед който хвърля когато е ядосан направо ме плаши Peace. За какво толкова избухна този човек и защо реши, че трябва да излее всичката тази жлъч върху една жена в която се е вторачил от първата секунда в която тя влезе в предаването.
Михов окончателно развенча митовете, че е кавалер. Показа си и той простотията в целия блясък. Уважава явно само жените които не му се опълчват и се хихикат покрай него Sick
Аз съм такъв характер, че ако ме нападнат двама мъже по този начин сигурно ще се скрия в някоя стая и ще заплача. Евала на Емануела, че не се дава независимо колко "мъжаги" се плюнчат срещу нея Peace
Надя  Sick - "По-добре да мълчиш и другите да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш съмненията."
Тази случка от днес ме подсети за потниците от миналата година когато нападаха Никита. Както и миналата година ще повторя, че много се надявам мъжете които влизат в тези предавания да не са представителна извадка на българските мъже и тяхното поведение към нежния пол Praynig

+1

За съжаление май доста голям процент от бг мъжете са такива.
Извън темата за ББ:
Вчера в рейса, пред двете ми деца един проста ми каза, че ще ме пребие като куче, ще ми счупи краката....защото го помолих, наистина любезно да се мръдне, защото щеше да ме смачка.  #Crazy
Не вярвах, че това което чувам е истина. Но беше. Sad
Боже ужас Shocked, откъде идва това масово озлобяване в хората просто не знам Tired. Повечето мъже които познавам наистина не съм ги виждала да се държат грубо и невъзпитано към половинките си(или към други жени), но знае ли човек какво се случва зад затворени врати Peace

# 3 020
  • Испания

Да

# 3 021
  • Варна
Според мен е някоя ревнива италианка.

Ути го познавам от 100 години и винаги си е бил такъв избухлив. Даже навремето така се скараха със Слави.
Това излъчвали ли са по "телевизора" или в лична среща е било?

# 3 022
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

За мое най-голямо съжаление мисля, че ще го оставят за да прави сеир и ще изгонят Боби Sad. Роро и Боби ще напуснат утре според мен което ще е много жалко защото Боби е единственият свестен мъж там.

Не зная кого ще изгонят, но вчера в новините даваха Вальо.  Rolling Eyes

# 3 023
Христо, като влизаше, откъде каза че идва и пътувал и не е спал?

# 3 024
  • Испания

По какъв повод?

# 3 025
Малко офтопик: кои бяха потняците дето нападаха Никита. Помня много я обиждаха, но не и кои бяха.  newsm78

Цецо ли имаше някакъв? Виждаш ли колко се помнят подобни екземпляри?
Да бяха Цецо, Кирил и Пламен Богданов. Тяхното поведение просто мина всякакви разумни граници за мен ooooh!. Те не просто обиждаха жените в къщата, то си беше чисто унижение.

# 3 026
Играта загрубя най-накрая. Twisted Evil Откога се чудя на това мото, което досега стоеше малко като кръпка. Продължавам да не вярвам на Христовите доводи, всички основни насоки в развитието на сценария са набелязани още при определянето на участниците. Както не вярвам и на неуморната битка с чалгата на Ути. Ути е човек на Тупарев и както миналата година направиха от Преслава "ангел", така тази година решиха Емануела да е грешницата чалгарска и групичката около Тупаревия човек да я сочи често-често с пръст, а чат-пат да се опитва и словесно да я поступва. Отделен въпрос е, че обикновено резултатът е обратен на брадърските внушения, но от екипа това си го знаят много добре. Mr. Green

# 3 027
  • София
Според мен е някоя ревнива италианка.

Ути го познавам от 100 години и винаги си е бил такъв избухлив. Даже навремето така се скараха със Слави.
Това излъчвали ли са по "телевизора" или в лична среща е било?

Кое? За Ути и Слави? По-скоро лична информация. Било е някъде 90те.

# 3 028
  • Варна
Да за Слави и Ути...е той и Слави е доста сприхав

# 3 029

По какъв повод?
Това беше стар репортаж с Вальо, който са правили когато убиха собственика на Агресия. А вчера е имало умишлен палеж пред магазина им в София

Общи условия

Активация на акаунт