VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 774
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 105
Какво значение има кой как изглежда без грим? Важното е какви хора са.
Какви хора са не можем толкова конкретно и категорично да съдим от това, което показват за този кратък период и под въздействие на манипулативни фактори.

# 3 106
Не ми е жал на мен за ничии жлъчки. Не са отишли в санаториум. Всички са там за пари.

# 3 107
  • Испания
Какви хора са не можем толкова конкретно и категорично да съдим от това, което показват за този кратък период и под въздействие на манипулативни фактори.

Да, но си правим изводи от това, което виждаме.

# 3 108

А, недей ти така. Има значение как изглеждат хората. И най-големият умник да си, ако имаш отблъскващ вид, хората ще странят от теб. Красотата, както и умът, са дарове Божий. И са еднакво ценни за притежаващите ги. Peace

абе красота без грим имат жените до макс 30-35. И то много малък процент. От там нататък на грим, харизма и излъчване ...

# 3 109
  • София
Шокиращо Joy

# 3 110
Хора, Холивууд и ЛА са пълни със сервитьори и маникюристки, които обикалят кастинги. Само за най-най- големи звезди се пишат роли. Другото е битка, за която всяка година се появяват рояци нови желаещи. Питайте Захари Бахаров как си печели участията в чужбина. Та чак и едно българче да подбира- те само заради акцента са те отсвирили за роли на мафиоти от Изтока. Типажът на Живков спокойно се попълва от руски евреи и тези места вече са заети. Не виждате ли по тиковете му социопатското му поведение- той е избран от продукцията, защото се надменен и неадекватен. Измести омразата от Иринчето и обърка всички. Кака Лили не можа да направи завършено изречение след като я нарече инфантилна и че на такава като нея няма да се обяснява. Сигурно мисли, че чрез бунта си ги обединява, макар и срещу себе си. Този човек е болен. Ама много болен.

# 3 111

А, недей ти така. Има значение как изглеждат хората. И най-големият умник да си, ако имаш отблъскващ вид, хората ще странят от теб. Красотата, както и умът, са дарове Божий. И са еднакво ценни за притежаващите ги. Peace

абе красота без грим имат жените до макс 30-35. И то много малък процент. От там нататък на грим, харизма и излъчване ...

Аз лично излъчването го причислявам към красотата, даже ми е водещо. За мен един човек е красив, когато има чар и сексапил. Пример - Джулия Робъртс. В лице не е красива, но има едно такова излъчване...Разбира се, младостта е най-голямата ценност, която, за съжаление, не е вечна. Както и умът, между другото. Някои хора колкото повече остаряват, толкова повече оглупяват.

# 3 112
  • Бургас
Аз си отговорих на въпроса защо Ристе спеше в хола до сега. Ами защото хърка като дъскорезница. Joy
Вероятно има и някаква подобна безумна причина да откаже мисията.
На мен поведението и на Емануела и на Миглена тази вечер не ми хареса. Да, Емануела е права, че от ден първи я нападат, но както някой спомена е боса в аргументацията си.
Торнев ми направи добро впечатление. А защо не предложиха Боби да смени Христо, да разместят ако трябва и другите роли. Що пък той и само той да трябва да я играе тази роля  newsm78
Ути и Михов са без коментар. Особено Михов как гадно засегна и Рени накрая. И тия хора имат наглостта да обясняват, че  са добре възпитани и от онова поколение, което имаше ценности. Айде бе, изглеждат като озлобени чичковци, не виждали жена с години.
Надя по-добре да мълчи. Не виждам нищо красиво или стойностно в нея. В малкото случаи, които са я давали в кадър, все налива акъл и застава на страната на силните. Няма грам, женска ако щеш, солидарност в нея.

# 3 113
Евала на Емануела !
А защо никой не нападане истинския виновник за ситуацията - Ристо ????????????????
Ако беше Емануела или Миглена , щяха да ги обесят на двора сигурно ,ама нали е тоя мандолко ..
Надя много ме издразни и ми падна в очите след днешния епизод , мрън-мрън давах като двамата "авторитети"(провъзгласени си от тях) в къщата са в скандал ,чакай и аз да ги защитя и да кажа ,аджеба 2 изречения (не на място ,разбира се) за целия сезон . Пффф много е зле тая !
Кавалера дядо Валко ,също се осра . "Не ми говори на "Бе" !" , пък той и говори на Емануела на "Бе"!
За Ути няма да коментирам ,то там е страшно положението !
Добре ,че са Миглена и Емануела да износят целия сезон ,че тия смотаниии интелигенции щяха да са с пластмасово поведение нон-стоп !
Дано една от тях спечели !
Подкрепям всичко което си написала Peace. На този етап честно казано не мога да си представя да не спечели една между Миглена и Емануела , но естествено не изключвам и някоя изненада тип Христина и да дадът 1-во място на Ирина примерно Peace

# 3 114
Е като не е толкова важно как са без грим, защо масово си го включват в договора? Те са известни и това е важно за тях и са наясно, че ще се коментира. Не знам за снимките за лична карта (а и те са черно-бели, та не се вижда много, много с грим ли си или без), но съм сигурна, че много от съфорумките, ако ги гримира професионалист, биха изглеждари доста по-добре от повечето жени в Къщата (Лара, Деси, Лили...)

# 3 115
Вие каква лична карта имате? Щото на моята от много години снимката е цветна.

# 3 116
Аз си отговорих на въпроса защо Ристе спеше в хола до сега. Ами защото хърка като дъскорезница. Joy
Вероятно има и някаква подобна безумна причина да откаже мисията.
Скрит текст:
На мен поведението и на Емануела и на Миглена тази вечер не ми хареса. Да, Емануела е права, че от ден първи я нападат, но както някой спомена е боса в аргументацията си.
Торнев ми направи добро впечатление. А защо не предложиха Боби да смени Христо, да разместят ако трябва и другите роли. Що пък той и само той да трябва да я играе тази роля  newsm78
Ути и Михов са без коментар. Особено Михов как гадно засегна и Рени накрая. И тия хора имат наглостта да обясняват, че  са добре възпитани и от онова поколение, което имаше ценности. Айде бе, изглеждат като озлобени чичковци, не виждали жена с години.
Надя по-добре да мълчи. Не виждам нищо красиво или стойностно в нея. В малкото случаи, които са я давали в кадър, все налива акъл и застава на страната на силните. Няма грам, женска ако щеш, солидарност в нея.

Мда, Хриско направи зулума и си захърка. И сега си го представете като ваш мъж - отбичва ви, обръща се и си заспива най-спокойно. Бррр...

Миглена се опита да поозапти Емануела, Торнев - също. Тази вечер видяхме Емануела като жена, която иска да си го изкара на някого и не се спира. Мда, кофти качество.

Миглена както винаги беше на ниво - и в анализа си също.

Роро този път се представи добре - опита се да убеди "актьора" да си свърши работата, Торнев - също. Ути се беше разпенил в грешната посока, но той си е ограничен човек по принцип, нищо общо с интелектуалец. Другите кои бяха? newsm78

# 3 117
Хора, Холивууд и ЛА са пълни със сервитьори и маникюристки, които обикалят кастинги. Само за най-най- големи звезди се пишат роли. Другото е битка, за която всяка година се появяват рояци нови желаещи. Питайте Захари Бахаров как си печели участията в чужбина. Та чак и едно българче да подбира- те само заради акцента са те отсвирили за роли на мафиоти от Изтока. Типажът на Живков спокойно се попълва от руски евреи и тези места вече са заети. Не виждате ли по тиковете му социопатското му поведение- той е избран от продукцията, защото се надменен и неадекватен. Измести омразата от Иринчето и обърка всички. Кака Лили не можа да направи завършено изречение след като я нарече инфантилна и че на такава като нея няма да се обяснява. Сигурно мисли, че чрез бунта си ги обединява, макар и срещу себе си. Този човек е болен. Ама много болен.

Ето това е!!! Чудим се тука, кво муй, що муй на Ицката! Ми опусума му е дал роля номер 10, злодея който отнема вниманието от Ирина. ...Пък като свърши фермата, те ще се оправят (с парите, имам в предвид).  Mr. Green

# 3 118
Защото е от много години, затова е цветна. Новите са черно-бели или по-скоро "сепия".
Христо и Сие ги оставям без коментар. Нямам думи просто...

# 3 119
Моята е на месец и снимката е черно-бяла. Само с черен молив и спирала съм и изобщо не се забелязва, че ги има. Laughing Предишната ми беше цветна.

Общи условия

Активация на акаунт