VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 672
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 180
Забравих за какво дойдох - фръц фръц имам си нов аватар  Simple Smile

сесия на Глория от Дубай
Скрит текст:
Styling & Make-up by Kulagin
Photo by Hussain Jian

Мари, внимавай да не ме ядосаш   Joy

# 3 181
  • Испания
Забравих за какво дойдох - фръц фръц имам си нов аватар  Simple Smile

сесия на Глория от Дубай
Скрит текст:
Styling & Make-up by Kulagin
Photo by Hussain Jian

Мари, внимавай да не ме ядосаш   Joy

УжасТ! Не те обичам вече.  Crossing Arms

# 3 182
Боже до къде пахнаха...
Ути, анти мъж...чудя се може ли да падне още по-ниско
Вальо Михов - стар коцкар позволил си да опипа една млада жена. като не му върза и подскоци до бога.
Надя- незабележима, реяила край двамата "анти" мъже да "блесне"

# 3 183
smileys,  Hug

Реших да сложа снимка на участник. Само тази ми хареса Simple Smile

Има по-голям ужас. Сложи чесъна  hahaha
Скрит текст:

# 3 184
  • out of space

Скрийншота твой ли е?

# 3 185
# 3 186
Alcarin, "Сандокан, мале, с двата ножа" знае ли я Имануелчиту или тя е на ФСБ?  Hug

Разходих се във ФБ профила на Миглена. Дано да пребори Емануелата, само в нея ми е надеждата вече. Което не значи, че И, Л, Т и други не ги подкрепям вече. Лара, ако знаеше, че ще му паднат гащитена Ути да му беше оставила тиранти - не се смейте! Но само Миглена може да пребори чудото чалготия по фин начин. Ха дано!  Praynig

# 3 187
  • Мюнхен

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 18:23 от bggirl22

# 3 188
Биг Брадърите Нико Тупарев и Ники Николов, заедно с Ути Бъчваров – „по мъжки” с Андреа в Night Flight

Продуцентът Нико Тупарев и неговата дясна ръка  – Ники Николов, изненадващо се оказаха сред гостите в Night Flight по време на шоуто на Андреа... Към тяхната компания се присъедини и Ути Бъчваров. Тримата останаха впечатлени от представянето на  сексапилната блондинка, която изпя и новото си парче „Върху мен“.

# 3 189
Някой май е начукал канчето на Мари. Мнооого е умерена. Joy
Впрочем, Мари, когато не спазваш добрия тон, звучиш точно като любимата ти Емануела, че и по-зле. И колкото повече помия изливаш върху нея, толкова повече консолидираш редиците на почитателите й. Вместо да извадиш очи, изписваш вежди. Laughing Май не беше това целта, нали? Wink

И аз не обвинявам Христо, чак ми стана жал за него. Трепка му окото, избил му е херпес. Но явно мотивите му са много силни и щом е готов съзнателно да понесе всеобщото неодобрение, не е просто каприз, приумица или претенция. Друг е въпросът, че не успя да се аргументира. Обича да се изразява доста абстрактно и уж звучи елитарно, но всъщност остава напълно неразбран. Пракака Лили нищичко не вдена и затова остана безмълвна.

# 3 190
В едно старо интервю, Христо говори за ролите си :
Завършил съм режисура в НАТФИЗ през 1998 г. Снимал съм се в няколко продукции, но като цяло обстоятелствата са се стекли така, че не съм попадал често под прожекторите у нас и съм се снимал в няколко чужди продукции. Но тук има и друго нещо. След като прочета сценария на някой проект, ако не виждам смисъл да участвам в него, ако не мога да намеря мястото си там, просто отказвам, защото искам да се снимам само във филми, които имат смисъл. Освен това искам с ролите си да оставям някакъв отпечатък. Аз не съм актьор по професия, затова, когато избирам роля, в нея трябва да има послание и смисъл за някого.
това дава и отговор за отказа му

# 3 191
Христо си е в пълното право да откаже тъпия им сценарий. Тази мисия им се получи само миналата година, винаги е била меко казапо тъпа и е правила участниците във формата смешни. Жал ми е като чета как го нападат и тук, и във фейсбук. И ние пишем за отношението в Къщата, но и нашето е двоен стандарт - Миглена я подкрепихме, а за него сега всякакви епитети се заредиха...

# 3 192
О, още нещо имам за казване.

Не знам защо го хвалите толкова Боби? Мъжете в България са масово със шкембета, яки вратове, още се опасват с ланци като през 90-тте и сега вече - татуирани ръчища. Мучат неразбрано, носят едни мангизи в къщи и си искат ракията и салатата. Т.е. като Ути - дзверове. Къ па сме се случили 'сички тука с мъжленца като Бобчу - слабинко, със замръзнала физиономия, па принципи за жена без деца, па зелено пуловерче и онлайн дюкян... 'Начи ний 'сички тук сме 'ем Имануелчета - то сладки, то смели, па като отворим ина уста (срещу Мари най-много) 'ем по един Боби въртим на пръста... Еййй, чудеса... Га че ли сме с конкурс сбирани... Га че ли са ни лайф коучили навремето...
Ти к'во пиеш бе?  newsm78

# 3 193
В едно старо интервю, Христо говори за ролите си :
Завършил съм режисура в НАТФИЗ през 1998 г. Снимал съм се в няколко продукции, но като цяло обстоятелствата са се стекли така, че не съм попадал често под прожекторите у нас и съм се снимал в няколко чужди продукции. Но тук има и друго нещо. След като прочета сценария на някой проект, ако не виждам смисъл да участвам в него, ако не мога да намеря мястото си там, просто отказвам, защото искам да се снимам само във филми, които имат смисъл. Освен това искам с ролите си да оставям някакъв отпечатък. Аз не съм актьор по професия, затова, когато избирам роля, в нея трябва да има послание и смисъл за някого.
това дава и отговор за отказа му

Дава отговор, но конфликтът в принципите му продължава да е налице. Има високи претенции към ролите си, но няма проблем да вземе едни пари от участие в шоу с доста съмнителна репутация. Това участие не би ли било едно твърде черно петно в иначе блестящата му биография?

# 3 194
  • София
Мисля, че вкараха Христо заради чепатия му характер. Той е склонен да се инати и да не отстъпва от позицията си, веднъж заел такава.
Добре са си давали сметка, че ще откаже 'Малката булка от Незнамсикъде'.
Нарочно са вкарали намеци за известните хора с които е снимал, неща от личния му живот, за да са сигурни, че ще откаже мисията. В началото, когато четяха сценария се смееше с всички, охладня, когато маркираха неговата роля, но категорично отказа, след като прочете всичко (той сам го каза).
Сега и Моника Белучи да докарат, пак няма да се съгласи.
И ето вниманието от оста Миглена-Ирина е отклонено!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт